Menü ≡

Utazási tippek rovat

h i r d e t é s
2021.01.18.
Snowattack Eplény - Idén először hazai pályán a rendezvény
Hosszú hónapok szervezése után eldőlt: idén sem marad el a fiatalok kedvenc téli eseménye, de a Francia-Alpok helyett hazai helyszínen, az Eplényi Intersport Síarénában kerül megrendezésre a SNOWATTACK, egész napos síeléssel és változatos fun programokkal.
2021.01.04.
Kreischbergi újdonságok a 2020/21-es síszezonban
Az idei tél legnagyobb meglepetése Kreischbergtől az "EAGLE", azaz sas panoráma étterem kristály alakzatú épülete mesés kilátással, "Ski-Drive-In"-nel. Természetesen a FIS világkupa sem marad ki, és a gyermekek is újra örvendezhetnek az izgi kalandoknak, szüleik pedig a családi kedvezményeknek. Bátraknak ajánljuk a Snowpark Kreischberg pályáit!
2020.12.15.
Íme, a világ öt legjobb síközpontokban található kaszinója
Bizonyos értelemben minden síelő és snowboardos egyben szerencsejátékos is, minden egyes alkalommal, amikor felcsatolják a sílécet vagy felpattannak a deszkára, kockázatot vállalnak. Természetesen ez a kockázat általában kicsi és kezelhető, mégis része annak, ami szórakoztatóvá teszi a téli sportokat.
2020.12.14.
Bachledka - 4 évszakos családi üdülőhely a Tátrában
A Bachledka Ski & Sun egy egész évben üzemelő hegyi családi üdülőhely, amely a Szepesség északi részén, Poprádtól 30 km-re északra és a lengyel határtól mindössze 18 km-re fekszik. Ebben a régióban megcsodálhatja az egyedülálló gorál kultúrát, az egyedi népi építészetet, a helyi folklórt, a hegyeket és a gyönyörű környező természetet.
2020.12.10.
Elutaznál síelni? Így foglalhatsz síutat korona idején
Nem szeretnél lemondani az idei szezonban sem a franciaországi síelésről? Az Alpok gyönyörű, biztonságos úticél, aprés-ski bulik nem lesznek, a távolságtartás és a (sí)maszkviselés pedig megoldott a téli sportok űzése közben.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »