Menü ≡

Utazási tippek rovat

h i r d e t é s
2021.10.25.
2022-ben újra lesznek party és élmény sítáborok!
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy csak a sport érdekel az egészből! Vagy tudod mit? Inkább tedd fel a kezed, ha jól akarod magad érezni! Ezekben a táborokban a csúszás után ráadásként vár a bulizás. Soroljuk, hogy miből választhatsz idén.
2021.10.20.
Síutak és Sítáborok - már 120 ajánlat közül választhatsz!
Idén nyáron megújítottuk a Sítáborok és Síutak adatbázisát, nagyobb képpel, több szöveggel, egyszerűbb szűrőkkel találhatjátok meg a számotokra legjobb ajánlatot.
2021.10.19.
Melyik szezonbérletet érdemes megvenni?
Te is olyan síelő vagy, aki nem csak egy hétre utazik el egy szezonban síelni? Ha több mint 15-20 napot síelsz egy évben, neked is megérheti szezonbérletet vásárolni! Több mint 60 olyan síterepcsoportot gyűjtöttünk össze, melyek egy közös síbérletet adnak ki több síterepre. Óriási a választék, adunk hát pár tippet!
2021.10.19.
Túrázás Szlovéniában: gyalogosan vagy két keréken?
Vajon legtöbb honfitársunknak mi jut először eszébe, amikor Szlovéniáról kérdezik? Akik nem jártak még ott, azoknak biztosan a tengerpart, a főváros Ljubljana, vagy a Postojnai cseppkőbarlang, amit már mindenki látott a prospektusokban. És természetesen a hegyek, amikről biztosan tudjuk, hogy léteznek, hiszen a hatalmas olasz és osztrák magaslatok közé ékelődtek be a szlovén hegyek, amelyeket már egyre többen keresnek fel. Akik már voltak ott, azoktól ódákat lehet hallani a hegyekről.
2021.10.11.
Hüttekirálynők és hüttekirályok, válasszatok birodalmat!
Noha még messze van a tél, mégis itt az ideje, hogy álmodozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttük a legfrankóbb kis hüttebirodalmakat. Mindenki válasszon egyet magának és képzelje el, hogy ott lakik. Magas élet az Alpokban. Gyerünk!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »