Utazási tippek rovat

h i r d e t é s

Különleges élmények a Balkán legnagyobb síterepein

2023.02.08. Fóris Gábor
Egyre nagyobb konkurenciát jelentenek az Alpoknak a Balkán nagy síterepei. Az élen Szerbia, Bosznia, Montenegró, Bulgária és Macedónia áll, de arról kevesen tudnak, hogy Görögországban is különleges élmény síelni. Összegyűjtöttük a Balkán legnagyobb síterepeit, ahol a sízés mellett nagy hangsúlyt kap a wellness is, de lehetőség van a ratrakos és a helikopteres sízésre is.

Zárd a telet hóbiztos terepeken!

2023.01.18. 2023.02.06. | frissítve: 2023.02.06.
Ha eddig nem tudtál csúszni egy jót vagy még egyszer szeretnéd átélni a boardozás vagy síelés élményét itt a kihagyhatatlan lehetőség! Március közepén két remek időponttal is jelentkezik a Festival Travel csapata, hogy méltóképpen tudd zárni 2022/23-as síszezont.

Kope: a magyar síelők is felfedezték a szlovén síterepet

2023.02.01. síelők.hu
A magyar határ után kb. 150 kilométerrel, Maribort elhagyva, a Pohorje-hegység nyugati oldalában található egy „apró mennyország”. A szlovéniai Kope síterepe az utóbbi időben már jóval többet kínál sima csúszkálásnál. Nézzünk szét a síterepen!

Donovaly kiváló hóviszonyokkal várja a magyar síelőket

2023.01.31. (x), síelők.hu
Az elmúlt hetekben nagyon sok hó hullott a szlovák hegyekben, ezekből bőven jutott Donovaly síterepére is. Érdemes most elindulni síelni a magyarok körében is népszerű, a határtól nem messze található síterepre, hiszen most a szezon legjobb hóviszonyaival és pályáival várnak!

Mennyit spórolhatunk, ha nyugat helyett délre megyünk síelni?

2023.01.30. Fóris Gábor
Kedvező árak, remek gasztronómia, kedves vendéglátók, minőségi pályák és felvonók – ez jellemzi a balkáni síterepek többségét. A magyar sízők többsége még mindig az Alpok vagy a Tátra felé veszi az irányt, nem is sejtik, hogy egy családi síelés átlagosan negyedébe kerül a Balkánon, ahol olcsóságban jelenleg Szerbia vezet.

Összes cikk ebben a rovatban (363)
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.