Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ingatlan rovat

h i r d e t é s
2021.08.29.
Sportcélokra alkalmas telek eladó Neszmély külterületén
Sítanpálya, kalandpark vagy sporttábor létesítésére alkalmas nagy méretű telek eladó Neszmélyben, Dunára néző lejtővel, a Hilltop borászat közelében.
2021.03.04.
Eladó nyaralót keresel síparadicsomok közelében? 5 tipp, hogy sikerrel járj!
Magyarországon az emberek nagy többsége nem egy hófödte lejtő környékén kezd el keresgélni, ha eladó "nyaraló" után kutat. A tó- és tengerparti nyaralókon túl azonban érdemes lehet körülnézni a népszerű síterepek közelében is. A hazai síelési lehetőségek mellett található ingatlanok kevésbé népszerűek, mint a környező országokban lévők.
2019.07.16.
18 szobás pályaszállás eladó Innerkremsen
3 csillagos családi szálloda, valamint egy 150 m2-es luxuslakás eladó a magyarok által is közkedvelt Innerkrems síterepén, a síiskola és gyermeklift szomszédságában, 1550 méteres magasságban.
2016.02.05.
Melyik osztrák síterepen legdrágábbak az ingatlanok?
Valószínűleg vannak honfitársaink, akik valamelyik osztrák síterepen vettek ingatlant, de olyanok biztosan még többen, akik legalább két csúszás között ezen valaha is elgondolkoztak. A helyi ingatlaniroda, az ImmobilienScout24, összeállítást készített a síterepek ingatlanárairól, nagyobb meglepetések nélkül.
2015.02.18.
Ingatlanárak: Megéve a legdrágább francia síterep
Ha egyszer sok pénzünk lesz és a legnagyobb gondot csak az jelenti, hogy melyik kedvenc francia síterepen vegyünk magunknak ingatlant, akkor, íme, itt a legdrágább síterepek listája. Érdekesség, hogy a 10 ingatlan szempontjából legdrágább francia síterepből kilenc az Alpok északi oldalán található.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »