Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Akciók rovat

2022.09.23.
SunnyCard szezonbérlet: október 31-ig akciós áron!
2022. okt. 31-ig elővételben 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg Ausztria, valamint Dél-Tirol 9 síterepére az egész téli szezonban érvényes SunnyCard szezonbérletet, ráadásul 15 éves korig a szülők kíséretében ingyen síelhetnek a gyermekek!
2022.09.21.
Előfoglalási kedvezmények a 22/23-as téli szezonra
Megéri időben foglalni, ha a következő téli szezonban síelni szeretnél! Tavasztól őszig folyamatosan töltjük fel a kedvező téli csomagajánlatokat. Általában 5-10 százalék engedmény jár a szállásárból az előfoglalási időszakban! Ez a legtöbb ajánlat esetében szeptember 30-ig tart.
2022.09.20.
Szállásakciókkal készülünk a közelgő síszezonra!
Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában és belföldön is kínálunk szállásakciókat síelőknek és kirándulóknak. A listát folyamatosan bővítjük!
2022.09.02.
Akciós szezonbérlet a Tátra legnagyobb síterepeire
Figyelem! Aki a Tátrában szeretne az idei szezonban síelni, az un. "Okos szezonbérlettel" most jelentős összeget takaríthat meg! Az egész síszezonra szóló bérlet szeptemberben 649 helyett csak 519 euróba kerül. A TMR társaság terjeszkedik: már lengyel és cseh és osztrák síterepek is elérhetők lettek a GOPASS bérlettel.
2022.03.29.
Kikapcsolódás a havas lejtőkön – valóban olyan, mint elképzelted?
A síelés nagyszerű üdülési program lehet az egész család számára. Kicsik és nagyok egyaránt garantáltan élvezni fogják a lejtőkön való csúszkálást. Sokak azonban mégis tartanak tőle. Ez viszont leginkább a különféle pletykák és szürreális elképzelések miatt van. Igazából az egyik legszuperebb téli sportról beszélünk, ami senkit nem kéne, hogy elriasszon. Nézzük hát, mik azok a tévhitek, amik sokakat távol tartanak ettől a sporttól.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.