Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Olvasnivaló rovat

Már csak egy hónap: készítik Söldenben a pályát!

2023.09.30. Bata Attila
Egy hónap múlva, a korábbi menetrendnek megfelelően megkezdődik a legjobb alpesi síelők világkupa sorozata az ausztriai Sölden gleccserén. A héten megkezdték a versenypálya előkészítését.

Vonattal utazhatunk majd át az Alpok 1800 méter magas hegyei alatt

2023.09.29. sielok.hu
Már javában zajlik az Ausztriát Olaszországgal összekötő, 55 km hosszú vasúti alagút építése, ami jelentősen lerövidíti majd az Innsbruck és Fortezza közötti menetidőt. A Brenner-bázisalagút a világ második leghosszabb, a kapcsolódó vonalakkal együtt pedig a világ leghosszabb föld alatti vasúti összeköttetése lesz.

Ski amadé: 760 km sípálya egyetlen síbérlettel

2023.09.29. sielok.hu
A Ski amadé régióban az Alpok gyönyörű hegyi tájai csábítanak téli üdülésre és aktív kikapcsolódásra, összesen 760 kilométernyi változatos sípályával, amelyek egyetlen síbérlettel felfedezhetőek.

96 millió eurót költ idén a Ski Amadé a sípályák fejlesztésére

2023.09.28. Wesselényi Andrea
Budapesten tartott sajtótájékoztatót Dr. Christoph Eisinger, a Ski amadé Szövetség igazgatója és Gerhard Wolfsteiner, a Salzburger Sportwelt régió ügyvezetője. Örömmel számoltak be arról, hogy a koronavírus által sújtott telek után sikerült elérni a járvány előtti külföldi vendégszámot és ennek köszönhetően tovább tudják fejleszteni a síterepeket.

Hóágyúk nélkül már megszűnt volna itthon a síélet

2023.09.26. Wesselényi Andrea
A címben szereplő kijelentésben egyetértettek a síszakma hazai képviselői, akik az elmúlt hétvégén a Normafa Látogatóközpontban beszélgettek a sísport jövőjéről és kihívásairól. Az eseményt Fehér Gyula, a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter elnöke szervezte és moderálta.

h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.