Menü ≡

Olvasnivaló rovat

h i r d e t é s
2021.06.14.
Robert De Niro nem ajánlja Svájcot
Igencsak viccesre sikeredett Svájc legújabb országimázs spotja, amelyben szakítanak a szokványos és unalmas üzenettel („Látogass el hozzánk, itt minden szép és jó”), helyette felkérték inkább Robert De Nirót és Roger Federert, hogy mondják el, ők milyennek látják az alpesi országot.
2021.06.13.
Óriáscsúszda épül Eplényben. Te kipróbálnád?
Az eplényi Síaréna Kft egy új - tavasztól őszig igénybe vehető - attrakció megépítését tervezi. A beruházás során létrejövő csúszda a világ leghosszabb óriáscsúszdája lesz.
2021.06.10.
Ausztriában enyhülnek a járványügyi korlátozások
Ausztriában csütörtöktől tovább enyhítenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon - jelentette be Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszter a kormányülés után szerdán Bécsben.
2021.06.09.
A tanév rendje, iskolaszünet naptár 2021/22
Naptárunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik az őszi, téli és tavaszi szünet idejére sítábort vagy bármi más családi programot szerveznek. Jól láthatóan jelöltünk minden iskolaszüneti és tanítási napot.
2021.06.08.
Idén nyáron is megrendezik a Libegők Éjszakáját
Negyedik alkalommal rendezi meg a Libegők Éjszakáját a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter. 2021. július 17-én öt különböző helyszínen várják az érdeklődőket.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »