Menü ≡

Olvasnivaló rovat

h i r d e t é s
2021.04.23.
Chopok: 110 nap után szabad a pálya a síelőknek!
Szlovákiában ezen a héten jutott el a járvánnyal kapcsolatos intézkedések enyhítése arra a fokra, hogy a síterepek ismét fogadhatnak látogatókat. Rövid körkép az első napról, képes beszámolókban.
2021.04.18.
Szlovákia: ismét nyitnak a síterepek a Tátrában
Szlovákiában hétfőtől ismét lehet síelni. Az idei évben először nyithatnak a szlovák síterepek. Az április időszakhoz képest meglepően jó hóviszonyokat találunk a szlovák magashegységekben.
2021.04.16.
Tíz mesés kerékpárutat ajánlunk Ausztriában
Szeretsz egész nap tükörsima aszfalton, festői tájakon tekerni? Akkor irány Ausztria! 10 festői útvonalat ajánlunk azoknak, akik kerékpárral szeretnék felfedezni Ausztria legszebb vidékeit. A bringautak gyakran folyók mentén vezetnek, vagy fürdőtavakat érintenek, így van lehetőség felfrissülésre is.
2021.04.15.
Jelentős turisztikai fejlesztések kezdődnek a Pilisben
Számos turisztikai szolgáltatással bővül a Pilis és a Visegrádi-hegység aktív turisztikai kínálata: csaknem 75 kilométer biciklizésre alkalmas erdei út újul meg, e-kerékpárbérlő-rendszer épül ki, illetve fejlesztik a visegrádi Nagyvillám sípálya szolgáltatásait.
2021.04.15.
Ingyenes tanácsadás: segítünk síterepet választani
Céges síelést, iskolai sítábort tervezel a következő szezonban? Baráti társaságnak vagy a családnak keresel ideális síterepet? Hatalmas tapasztalattal segítünk kiválasztani az ideális helyet és szállást. Európa szinte összes síterepén jártunk, megtapasztaltuk az előnyöket és hátrányokat, tudjuk, mire kell odafigyelni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »