Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Olvasnivaló rovat

h i r d e t é s
2022.08.20.
Havazás szakította meg a kánikulát a francia hegyekben
A 2003-as nyárhoz hasonlóan az idei forró nyár is nagy pusztítást végez a hegyek gleccsereiben. Csapadékhiány, aszály, csökkenő vízszintű tavak és folyók, valamint kiszáradó folyómedrek képeit láthattuk az előző időszakban. Ebben a helyzetben minden csapadéknak örülünk, sőt lassan minden hópihét megünneplünk.
2022.08.17.
Ausztria: az energiaárak megdrágítják a síbérleteket
Augusztusban általában már tudhatjuk, hogy mennyibe kerül a bérlet télen a kedvenc síterepünkön és a síterepek után a régiós bérletek árait ki szokták számolni. Idén nem lesz minden annyira magától értetődő, főleg a jelentősen megdrágult áramszámlák miatt.
2022.08.15.
Hóágyúkat telepítettek a Normafán, kész a sífutópálya
Hűsítő hírekkel jelentkezünk a forró nyárban. Utolsó szakaszához érkezett a sífutó- és szánkópálya fejlesztése a Normafánál: most telepítik a hóágyúkat és megérkeztek a területet bevilágító lámpák is.
2022.08.09.
Íme, az Instagram legnépszerűbb osztrák hegyei!
Jó kis vita lehetne belőle, hogy kinek melyik a kedvenc osztrák hegye? Nincs egyértelmű módszer ennek eldöntésére, azonban egy osztrák cég egy érdekes módszerrel próbálta kideríteni, hogy melyik hegyet szeretik leginkább fényképezni az osztrákok.
2022.08.08.
Első magyarként síelt le az Ibn Szína-csúcsról Győrffy Ákos
Győrffy Ákos a Kalifa Alpin Csapat tagjaként gyors, nem mély akklimatizációval augusztus 7-én reggel 5 körül indult fel a Kirgizisztán és Tádzsikisztán határán magasodó, korábban Lenin-csúcs néven ismert Ibn Szína-csúcsra (7134 m) - közölte hétfőn az expedíció.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »