Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc rovat

h i r d e t é s
2022.03.09.
Egy szlalomsí revolúciója - Atomic S9 Revoshock
Az idő kérlelhetetlenül és esetenként kissé pimasz módon telik. Ezzel az egyébként közhelyes ténnyel legutóbb egy ausztriai síboltban szembesültem. Történt ugyanis, hogy egy gyanútlan pillanatban elém került egy ismeretlen, fura síléc...
2021.10.05.
Mivel csússzunk? Sílécmárkák áttekintése
Összeállításunkban áttekintjük a jelenleg létező sílécmárkákat, az ismertebbeket táblázatba foglalva. A mai napon frissítettük a listát Marsel Hirscher legendás síbajnok saját símárkájával. Ha tudsz olyan sílécgyártóról, amelyről még mi sem hallottunk, kérjük, hogy jelezd kommentben.
2019.11.11.
WorldSkiTest 2019 - ezek a szezon legjobb sílécei
Március végén Karintiában rendezték a Wordskitestet, melyen 4 nap alatt több mint 200 meghívott hobbi és profi tesztelő értékelt 220 pár top sílécet. A "vakteszt" során a lécek teljes felületét fekete szigetelőszalaggal borítják be, így a márka és típus ismerete nélkül pontozzák a tesztelők a lécek tulajdonságait.
2019.01.28.
Salomon az élménysíelésért
A síelők többsége a gyönyörű panoráma, alpesi hangulat és szabadságérzés mellett a siklás élményét, az átélt igazi íveket szeretné elérni. De a Salomon felmérése szerint mindössze a síelők 10%-ának sikerül ezt együttesen átélni. Mi miatt is alakul ez így? A Salomon szerint három fő oka van:
2018.12.04.
Hogyan válassz magadnak sílécet?
Sílécet választani kicsit olyan, mint autót választani. Szeretnénk, hogy biztonságos legyen, könnyű legyen vele parkolni, de beleférjen a család, csendes legyen hosszabb utakon, de könnyű legyen vele előzni, legyen sportos, feküdjön jól a kanyarban, de ne rázza szét a vesénket, gyorsuljon rendkívül jól, de ne fogyasszon sokat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.