Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók rovat

h i r d e t é s
2022.04.18.
Ti írtátok: 5600+ élménybeszámoló a világ 474 síterepéről
A sielok.hu indulása óta szezononként átlag kb. 300, összesen már több mint 5600 élménybeszámoló gyűlt össze a világ immár 474 síterepéről! Ezeket a beszámolókat szerkesztőink emelték ki a fórum hozzászólások közül. Mi élveztük a válogatást, ti élvezzétek az olvasást!
2022.03.31.
Síelés az Európai Unión kívül: Jahorina, Bosznia
Talán még sokan emlékeznek a téli szezonokat megnyitó Hó-Show kiállításokra. Ez már jó ideje nem létezik, de sok élmény köt hozzá a mai napig. Ezen a vásáron találkoztam először a boszniai síelés lehetőségével: egy bajai snowboardiskola Jahorinára szervezett táborokat. Síelés Boszniában? Egyszer ki kell ezt is próbálni!
2022.02.18.
Családi síelés kedvenc síterepünkön, a Turracher Höhén
Február 10-15 között néhány szikrázóan napsütéses napot töltöttünk Turracher Höhén. Oltási igazolásainkkal, valamint telefonjainkra letöltött Grüner Pass alkalmazással felvértezve indultunk útnak. Miután tavaly teljesen kimaradt az életünkből, jócskán ki voltunk éhezve a téli élményekre!
2022.02.18.
Ilyen volt a Snowattack Fesztivál 2022-ben: képek és videó
Új helyszínen rendezték meg egy év kihagyás után a Snowattack sí és snowboard zenei fesztivált. Franciaországban, Les2Alpes síterepén csúszott és bulizott kétezer magyar fiatal. Elkészült a mozgóképes beszámoló és mutatjuk a helyszínen készült képeket is! 😎
2022.01.29.
Visszatért a síélet és a világkupa hangulata Schladmingba
Bár óvatosságból csak 1000 nézőt engedtek be a Tenne előtti nézőtérre, tavalyhoz képest előrelépés, hogy idén közönség előtt rendezhették meg a 25. jubileumát ünneplő Night Race-t, az alpesi sí világkupa schladmingi esti futamát. A szurkolók kitettek magukért, a versenyzők pedig elszántan küzdöttek a jeges pályán. Látványos bukások hoztak izgalmakat és végül egy karanténból frissen szabadult osztrák került a dobogó 3. helyére.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »