Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók rovat

2020.02.14.
Síelés Oroszországban, a 2014-es téli olimpia helyszínén
Temesváron, Romániában, ahol élek, a közvélemény és a sajtó java része nagyon kritikusan gondolkodik Oroszországról, Putyinról. A legfenyegetőbb ellenséget látják a tőlünk nem is olyan távol lévő hatalmas országban. Ha politikus utazik oda Bukarestből, rögtön lekommunistázzák és még mindig úgy tekintenek rá, mintha az egykori Szovjetunióba tett volna látogatást. Így aztán sok ismerős fenntartással fogadta a hírt, amikor elújságoltam nekik, hogy Szocsiba, a 2014-es olimpia helyszínére megyek síelni, a Kaukázusba. Legtöbben azt kérdezték: nem félek?
2020.02.10.
Turracher Höhe: hóbiztos pályák a cirbolyafenyők vidékén
Számos sítereppel vagyok úgy, hogy annyi jót hallok róla, hogy törvényszerűen felkerül a listámra. Az ausztriai Turracher Höhe eddig úgy élt bennem, mint az egyik leghóbiztosabb osztrák síterep, amely nagyon magasan van, és májusig is lehet síelni. Végre, sikerült eljutnom a magyarok szent síterepétől (Kreischberg) még félórányi hegymenetre található üdülőfaluba és szétnézni a pályákon és környékén.
2020.02.10.
Így hozd ki a legtöbbet a Snowattackből!
A sielok.hu képviseletében egy csapattársammal látogattunk el erre a fesztiválra, annak reményében hogy a király bulik mellett jó pályákat és havat is találunk. Megleltük számításunkat, sőt!
2020.01.23.
150 fő résztvételével zárult az idei Hórukk Sífesztivál
Immáron 18. alkalommal került megrendezésre a Hórukk Sífesztivál, melynek ezúttal is a szlovákiai Tátralomnic szolgált helyszínéül.
2020.01.17.
Naplementés csúszás Bachledka Ski & Sun síterepén
Bachledka Ski & Sun, vagy ahogyan eddig Bachledova Dolinaként ismerhettük, az utóbbi években hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ezt saját szemünkkel is tapasztalhattuk pár csúszás erejéig.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 296 vendég és 30 regisztrált felhasználó látogatja.