Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerzői jogok és JOGI NYILATKOZAT

2006.10.13. sielok.hu

A síelők.hu-n található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A weblap tartalma a Síelők Bt. szellemi tulajdonát képezi és tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása.

Lehetőségek legális átvételre:

Idézés hivatkozással
Az oldalon található cikkekből egy-egy részlet szabadon idézhető, amennyiben a cikk írója hivatkozik a sielok.hu webcímre. Elektronikus publikáció esetén online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozást kérünk. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link, ez utóbbihoz logót vagy bannert innen lehet letölteni.

Másodközlés, írásos engedéllyel
Amennyiben teljes cikket, weboldalt, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk. Az engedély nélküli felhasználás jogellenes.

JOGI NYILATKOZAT

Jelen Jogi Nyilatkozat a sielok.hu.hu internet címen elérhető weboldalon (a továbbiakban: weboldal) publikált tartalomszolgáltatás igénybevételének felhasználói feltételeit tartalmazza.

1./ A tartalomszolgáltatás során felhasználónak minősül a weboldal megtekintője, használója, illetőleg aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi (a továbbiakban: Felhasználó). Amennyiben a Felhasználó a weboldal szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt feltételeket.

2./ A Síelők Bt. bármikor jogosult a jelen Jogi nyilatkozatban foglalt feltételek egyoldalú módosítására azzal a kitétellel, hogy a lényeges módosításról rövid felhívás formájában a weboldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a szolgáltatás igénybe vételével a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását.

3./ A Síelők Bt. a weboldalon megjelentetett információkat folyamatosan figyelemmel kíséri és minden ésszerű erőfeszítést megtesz azért, hogy az adatok és információk mindig aktualizálva szerepeljenek az oldalon. A Síelők Bt. azonban felhívja a figyelmet arra, hogy az információk pontosságát, teljességét garantálni nem tudja, ezért nem vállal felelősséget a weboldalon elérhető információk és egyéb anyagok tekintetében. A Síelők Bt. nem tartozik továbbá felelősséggel azon esetleges károkért, melyek jelen oldal használatából vagy használhatatlan voltából, üzemzavarából, működésre képtelen állapotából erednek, illetve a feltüntetett adatok illetéktelen megváltoztatásából, rendszerhibából vagy számítógépes vírusból keletkeznek.

4. / A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége a Síelők Bt.-t illeti meg, kivéve, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – ez utóbbi esetben az egyéb közlésnek megfelelően kel eljárni.

5./ A weboldalon közölt bármely információ kizárólag a forrás megjelölésével használható fel. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (így különösen: szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program) csak a Síelők Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. törvény), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. törvény), illetve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő paragrafusainak. A weboldal tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a weboldal tartalmától eltérő célra. A Síelők Bt. engedélye nélkül a weboldal bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

6./ A weboldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – a Felhasználó merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint kereskedelmi forgalomba hozatalára.

7./ A weboldal által nyújtott valamennyi szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a Síelők Bt. jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Jogi Nyilatkozat betartása mellett használható. Amennyiben valamely Felhasználó a jelen Jogi Nyilatkozat rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközően, vagy egyébként rendeltetésellenesen veszi igénybe a szolgáltatást, a Síelők Bt. jogosult a Felhasználó hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni, továbbá felhasználói adatait előzetes értesítés nélkül törölni.

8./ A weboldal szolgáltatásainak igénybe vétele során a Felhasználó tevékenysége vagy mulasztása által, illetve a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért, valamint egyéb következményért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel. A Felhasználó köteles a Síelők Bt.-nek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Síelők Bt.-t a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

9./ A weboldalon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom (a sielok.hu-tól eltérő tartalom) nem áll a Síelők Bt. befolyása alatt, így e tartalmakért a Síelők Bt. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a hivatkozást a Síelők Bt. törli vagy módosítja.

10. / A Felhasználó valós adatainak (név, e-mail cím) megadásával feliratkozhat Hírlevél fogadására. A Felhasználó a Hírlevél fogadását bármikor letilthatja.

11./ A weboldal ”fórum” rovatában megjelenő, a Felhasználók által szerkesztett információk, ajánlatok, felhívások, tájékoztatók, továbbá a Felhasználók által a ”fórum” rovatban megjelenített egyéb tartalmak tekintetében a Síelők Bt. minden felelősséget kizár. A Síelők Bt. fenntartja a jogot a hozzászólások illetve a Felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére. A Síelők Bt. fenntartja a jogot a Felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

12./ A szolgáltatás egyes elemei – így különösen a weboldalon működő, Felhasználók közötti fórum – csak regisztrációval (e-mail cím megadásával) vehetők igénybe. A Felhasználó a regisztráció során a valóságnak, illetve a tényleges állapotnak megfelelő adatokat köteles szolgáltatni. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztráció nem teljes és hiánytalan, illetve nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába.

13./ A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen Jogi nyilatkozatban foglalt feltételek megszegése esetén a regisztráció törlésre kerülhet. A Síelők Bt. kizárja a felelősséget minden, esetlegesen abból eredő kárért, ha a Felhasználó jelen felhasználási feltételekbe ütköző magatartása vagy jogszabály megsértése miatt törölte a felhasználói profilt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.