Menü ≡

Humor rovat

h i r d e t é s
2021.06.14.
Robert De Niro nem ajánlja Svájcot
Igencsak viccesre sikeredett Svájc legújabb országimázs spotja, amelyben szakítanak a szokványos és unalmas üzenettel („Látogass el hozzánk, itt minden szép és jó”), helyette felkérték inkább Robert De Nirót és Roger Federert, hogy mondják el, ők milyennek látják az alpesi országot.
2020.02.19.
Top5 osztrák sláger, amivel elvegyülhetsz a hüttékben
Mi magyarok bizony a legtöbbször bajban vagyunk, ha belecsöppenünk egy igazi aprés ski buliba, és szeretnénk a többiekkel együtt énekelni. Tessék, most itt van az 5 legfontosabb, alapműnek számító osztrák sláger. Még van időd, hogy megtanuld a szövegüket, mire síelni indulsz!
2019.11.19.
Jól áll neked a bukósisak - sokkoló reklámkampány
Tavaly decemberben Németországban sikeres reklámkampánnyal népszerűsítették a bukósisak használatát a sípályákon. A megrendelő klinika üzenetéhez a müncheni Hello reklámügynökség fantáziadús képi világot alkotott - ezt a plakátját telitalálatnak ítélte a szaksajtó.
2019.04.01.
Viccek a sípályák világából
Mi a különbség Isten és egy síoktató között? Mi a bátor síelő utolsó mondata? Mit mond Móricka a barátjának, aki síléceket cipel? Mi történik, ha barátaiddal egy ágyban kell aludnod egy húzós síelés után? Mi az: sarkon áll és fehér? A legjobb síelős viccek egy csokorban.
2019.02.25.
Vigyázat! Kandi-kamera a sípályán!
Átdöfött síelő, lesből támadó fenyőfa, a hütte mellől a völgybe csúszó budi. Egy német kandi-kamera műsorban találtuk és onnan válogattuk ki a legjobb síelős jeleneteket, melyek nyelvtudás nélkül is élvezhetők. Hülyeségből sosem elég!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »