Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jól áll neked a bukósisak - sokkoló reklámkampány

2019.11.19. | Szerző: sielok.hu
Tavaly decemberben Németországban sikeres reklámkampánnyal népszerűsítették a bukósisak használatát a sípályákon. A megrendelő klinika üzenetéhez a müncheni Hello reklámügynökség fantáziadús képi világot alkotott - ezt a plakátját telitalálatnak ítélte a szaksajtó.
Forrás: adsoftheworld.com
h i r d e t é s
A kampány mottója ez volt: "Sisakban jobban nézel ki." Célja pedig az, hogy aki síel és kerékpározik mindig viseljen bukósisakot. Elsősorban nőket célzott meg a Dr. Rhomberg Baleseti Szanatórium a hirdetéssel, mivel még mindig vannak, akik hiúsági okból nem hajlandók sisakot felvenni. Lehet, hogy lesz akit pont ez az egyedi horgolt sapkás kép fog meggyőzni, ezért mi is közreadjuk. Várjuk a kommenteket.

Forrás: https://www.adsoftheworld.com/ - a kreatív reklámok világa
2019.11.23. 13:00:39 dragon
Én sosem viseltem bukósisakot az elmúlt 45 éveben és nem is fogok, ahogyan vizet sem iszok 3 litert naponta, csak ha megszomjazok és ugyanúgy vezetek 1-2 sörrel, mint amikor még 0,8%% volt a megengedett. A világ nem változott előnyére, de én magasról le...
2021.04.09. 08:39:21 PeterGati
@dragon, most, hogy lenyomtam egy szezont egy síterepen, mint dolgozó, hát azt kell mondjam, hogy bizony kell az a bukósisak! Akármennyire is bízol magadban, akármennyire is profi vagy, ha hátulról elkaszálnak, akkor bizony repülsz te is, mint a győzelmi zászló! A mentőhelikopternek is kell a riasztástól számítva kb. 15-20 perc, mire összeszednek! Csak "belemenős" balesetből láttam Stuhleck-en a szezonban legalább 10-et, kettős lábtörés, nyílt törés, válltörés, csukló törés, koponyatörés, agyrázkodás, arccsonttörés... szóval "Safety First" és tessék hordani a sisakot!
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »