Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Síoktatás rovat

2021.10.17.
Fontos a jó pályaválasztás, az életed múlhat rajta!
Maksa Zoltán humorista szerint a kék pálya jelölés arra utal, hogy ott csak kék foltokat lehet szerezni, a piros pályán már vér is folyhat, a fekete pályán pedig akár meg is lehet halni.
2021.10.08.
Hamarosan új síiskola nyílik a Normafán
2021. október 18-án elstartol az első szezon a Normafa Síiskolában. A TandT cégcsoport legfiatalabb egységének megépítése egy nagy volumenű, többlépcsős projekt része volt.
2021.10.04.
Sí segédoktató tanfolyam indul 2021. október 8-án
Szeretnél síoktatóként dolgozni? Tedd meg az első lépést! A sí tanpályák oktatási tevékenységének segítéséhez a Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSZ) sí segédoktató tanfolyamokat indít, amelyen alapfokú képzést nyújt. A résztvevők megismerkedhetnek a síoktatás alapfogalmaival, módszertanával, tematikájával.
2021.08.30.
Szeptemberben indul a szezon a hazai síiskolákban
A tanévvel együtt kezdődik a beiratkozás a hazai síiskolákban is! Tudtad, hogy Magyarországon már több mint 30 sítanpálya működik, melynek nagy része Budapesten és környékén található? És hogy egy őszi kurzus alatt csemetéd teljesen felkészülhet a valódi havas lejtőkön való csúszásra? Itt vannak a legfontosabb infók!
2021.06.15.
Nyári táborok síelő gyerekeknek - milyen sportra váltsunk nyáron?
A hazai műanyagpályás síiskolák egyre színesebb ajánlatokkal, rendszeres nyári sportoktatással, napközis és ottalvós táborokkal várják a gyerekeket. Az alábbi táblázatban azokat a nyári táborokat gyűjtöttük össze, ahol sportoktatás is zajlik, mutatjuk hol mely sportágakban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »