Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Síelők.hu és a Bank360 segít megtalálni a hozzád illő utasbiztosítást.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
Akár több millió forintba is kerülhet egy síbaleset orvosi ellátása, ne indulj el utasbiztosítás nélkül!

A Bank360 online kalkulátorában több, mint 20 utasbiztosítási termék között tudsz válogatni. A biztosítók síeléshez, téli sportokhoz és az utazáshoz számos kiegészítő fedezetet nyújtanak. Ilyen például a gépjármű asszisztencia, az útlemondás, vagy a covid fertőzéssel kapcsolatos védelem. A biztosítás megkötése összesen néhány percet vesz igénybe. Nézd meg az ajánlatokat!

*A SIELOK10 kuponkód 2024.03.31-ig érvényes és a bank360.hu oldalon utasbiztosítás kötése esetén váltható be, a beváltott kuponkód 10% kedvezményre jogosít az ajánlati listában 'Bank360 kedvezmény' szöveggel megjelölt termékekre. Egy Felhasználó több alkalommal is felhasználhatja a kuponkódot. Egy szerződés kötésekor egyszerre csak egy kupon váltható be. A kedvezmény a megjelölt termékek biztosítási díjából kerül levonásra. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon értéke készpénzre nem váltható. A teljes körű tájékoztatás megtalálható a https://bank360.hu/hirdetmenyek oldalon, a Bank360 Kedvezmény Kupon felhasználási feltételei elnevezésű dokumentumban.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.