Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sportorvos rovat

Túrázás térdfájdalommal?

2023.03.01. (x)
Hippokratész, az ókori görög orvos évszázadokkal ezelőtt azt ajánlotta pácienseinek, hogy sétáljanak minél többet, ha szeretnének testileg-lelkileg is kiegyensúlyozottak és egészségesek maradni. "A gyaloglás a legjobb orvosság" – mondta.

A síelők térdére vigyáznak a Thuasne térdrögzítők

2022.10.12. 2022.12.01. (x) | frissítve: 2022.12.01.
Elsősorban sérülésből gyógyultaknak ajánljuk a térdrögzítő viselését a sípályán. A Thuasne termékek anyaga extra kényelmes, alakja illeszkedik a térd formájához, rögzíti a térdízületet és megtámasztja a szalagokat.

Síelőkből lettek hegyimentők a Mátrában

2020.12.19. sielok.hu
A Kékes Kutató-Mentő Alapítvány 2012 tavaszán azzal a céllal kezdte meg működését, hogy segítséget nyújtson a bajba jutottak vagy balesetet szenvedtek részére a Mátra területén. Az alapítók között volt Kis Péter hegymászó is, aki 2013-ban a Kancsendzönga expedícióban tűnt el. Társai a Kékestetőn az ő tiszteletére készítették el a Kis Péter Emlékparkot.

Rémálom: amikor a sípályán csap le a fogfájás

2019.12.09. (x)
Kevés dolog van, ami annyira tönkreteheti a várva várt sívakációt, mint a hirtelen jött fogfájás. Mit tehetünk azért, hogy ne egy külföldi kórház sürgősségi várójában ücsörögve forduljon rémálomba a feledhetetlennek hitt téli üdülésünk? Íme 4 hasznos tipp.

10 hasznos tipp a térdsérülés elkerülésére

2017.12.01. sielok.hu
A síelés során bekövetkezett sérülések közül a leggyakoribb a térdsérülés. A balesetek nagy része odafigyeléssel és megelőzéssel elkerülhető. Összegyűjtöttünk néhányat a legfontosabb óvintézkedések közül.

Összes cikk ebben a rovatban (11)
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.