Menü ≡

Magazinok rovat

h i r d e t é s
2020.12.01.
Covid-mentes síelés a 2020-21-es szezonban
Megjelent a Nemzeti Sport és a Csupasport legújabb símagazinja. A COVID-MENTES SÍELÉS címmel megjelent lapban 84 oldalon olvashatunk részletes infókat a magyar pályák újdonságairól, óvintézkedéseiről is.
2019.01.21.
Sport&Move Szabadidősport és életmódmagazin
A most megjelent téli lapszám a megszokott tematikával került az újságosokhoz. A kiemelt témák, a túrázás és télisport, a kerékpár, futás és a fitnesz mellett a télhez kapcsolódóan új sportágakat is bemutat a Sport&Move, többek között a jégvitorlázásról és télen szabadban űzhető, művelhető sportokhoz illő speciális ruházatról lehet olvasni a lapban és a weboldalon.
2017.04.10.
Turista Magazin - nem csak természetjáróknak
A Magyar Természetjáró Szövetség által kiadott 84 oldalas magazinban Magyarország és a Kárpát-medence legszebb természeti és építészeti kincseiről lehet olvasni, program és túraajánlatokkal kiegészülve.
2017.03.08.
Az utazás életmód: Az utazó magazin
Az Utazó azok számára készül, akik útra kelnek, úton vannak, vagy már megérkeztek. Olvasmányos témafeldolgozásával szórakoztat, aktuális és praktikus hírekkel segít az utazóknak. Hazai, külföldi, különleges úti célokról, szabadidő eltöltési lehetőségekről, eseményekről informál.
2017.02.16.
Megjelent a Skihungary 2. száma
Már kapható az újságosoknál a Skihungary, a Magyar Sí Szövetség símagazinja. A magyar sísport legfontosabb hírein kívül a hobbisízők számára is fontos témákat érint. Kapható a Relay és az Inmedio üzletekben. A tervek szerint évente két alkalommal jelenik meg.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »