Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magazinok rovat

Covid-mentes síelés a 2020-21-es szezonban

2020.12.01.
Megjelent a Nemzeti Sport és a Csupasport legújabb símagazinja. A COVID-MENTES SÍELÉS címmel megjelent lapban 84 oldalon olvashatunk részletes infókat a magyar pályák újdonságairól, óvintézkedéseiről is.

Sport and Move Szabadidősport és életmódmagazin

2019.01.21. sielok.hu
A most megjelent téli lapszám a megszokott tematikával került az újságosokhoz. A kiemelt témák, a túrázás és télisport, a kerékpár, futás és a fitnesz mellett a télhez kapcsolódóan új sportágakat is bemutat a Sport and Move, többek között a jégvitorlázásról és télen szabadban űzhető, művelhető sportokhoz illő speciális ruházatról lehet olvasni a lapban és a weboldalon.

Turista Magazin - nem csak természetjáróknak

2012.12.11. 2017.04.10. | frissítve: 2017.04.10.
A Magyar Természetjáró Szövetség által kiadott 84 oldalas magazinban Magyarország és a Kárpát-medence legszebb természeti és építészeti kincseiről lehet olvasni, program és túraajánlatokkal kiegészülve.

Az utazás életmód: Az utazó magazin

2017.03.08.
Az Utazó azok számára készül, akik útra kelnek, úton vannak, vagy már megérkeztek. Olvasmányos témafeldolgozásával szórakoztat, aktuális és praktikus hírekkel segít az utazóknak. Hazai, külföldi, különleges úti célokról, szabadidő eltöltési lehetőségekről, eseményekről informál.

Megjelent a Skihungary 2. száma

2017.02.16. Gémes Renáta
Már kapható az újságosoknál a Skihungary, a Magyar Sí Szövetség símagazinja. A magyar sísport legfontosabb hírein kívül a hobbisízők számára is fontos témákat érint. Kapható a Relay és az Inmedio üzletekben. A tervek szerint évente két alkalommal jelenik meg.

Összes cikk ebben a rovatban (14)
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.