Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sport&Move Szabadidősport és életmódmagazin

2019.01.21.
A most megjelent téli lapszám a megszokott tematikával került az újságosokhoz. A kiemelt témák, a túrázás és télisport, a kerékpár, futás és a fitnesz mellett a télhez kapcsolódóan új sportágakat is bemutat a Sport&Move, többek között a jégvitorlázásról és télen szabadban űzhető, művelhető sportokhoz illő speciális ruházatról lehet olvasni a lapban és a weboldalon.
h i r d e t é s
Sportolni nagyon sokan szeretnek, akik nehezen, innen-onnan szerzik be a szükséges tudnivalókat a felszerelésekről az edzéslehetőségekről. Magyarországon számtalan remek és érdekes helyszínen hódolhatunk a kedvenc sportjainknak, ezek bemutatásával is szeretne segítséget nyújtani a Sport&Move Magazin.

Lényeges elmondani, azoknak a tömegeknek lesz kedvenc „trénere” a magazin, akik időt, energiát és pénzt áldoznak a hobbijukra, igényük van a tudatos sportolásra, ezért edzésterv alapján szeretnének készülni és megveszik a szükséges felszerelést a magasabb szintű élmények és eredmények elérése érdekében. És teljesen mindegy, hogy csak kedvtelésből, egy megfogalmazott kihívást vagy célt szeretnének elérni!

További érdekességek a 2018/3-as tartalomból:
  • Orangetheory fitness
  • Inni vagy nem inni – téli futó dilemma
  • Déli-Sark Expedíció melléklet
  • Bringás felkészülés novembertől-márciusig
  • Kesztyű teszt
  • Talpalás mínuszban – tippek téli természetjáráshoz
A Sport&Move futóknak, bringásoknak, túrázóknak, síelőknek és termi sportolóknak szól elsősorban, de mindenki aki szeret mozogni, sportolni talál magáénak további érdekességeket a lapban táplálkozásról, felkészülésről, kiegészítő gyakorlatokról.

Kapható országosan az újságárusoknál, ára 995 Ft!
Web: www.sportandmove.hu
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »