Menü ≡

Játékok rovat

2021.09.15.
Tippelj te is! Mikor esik le az első hó Magyarországon?
Idén 15. alkalommal hirdetjük meg népszerű HÓTIPP játékot. Mikor esik le az első hó? - A kérdés arra a dátumra vonatkozik, amikor annyi hó hullik bárhol Magyarországon, hogy a hóvastagság eléri a 20 cm-t. Tippelj és nyerj INTERSPORT vásárlási utalványt!
2021.01.27.
Eredményhirdetés: ők nyertek síhétvégét és napijegyet Kreischbergre
Kreischberg kvízünben 3 egyszerű kérdésre kellett válaszolni. A kvíz kitöltői között értékes síhétvégét, valamint síjegyeket sorsoltunk ki.
2021.01.18.
Síterep kvíz eredményhirdetés: ők nyertek páros jegyet Eplénybe
Ebben az újévi játékban az Eplényi INTERSPORT Síarénával kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. Aki jó választ ad a három kérdésre, az részt vesz egy sorsoláson, melyen páros napijegyeket lehet nyerni az eplényi sípályákra!
2021.01.11.
Síterepkereső játék - 30. forduló
Korlátozásokkal, de csak elindult a síszezon az európai síterepeken. Így mi is elindítottuk a síterepkereső játékunk legújabb, 30. fordulóját. Ismerjétek meg játszva Európa síterepeit!
2021.01.04.
Ausztria képfelismerő játék - itt az eredményhirdetés!
Most tesztelheted magad, mennyire ismered a téli Ausztriát. Mutatunk nyolc képet, tippeld meg, hol készültek! A kvíz végén megmutatjuk a helyes megfejtéseket és ha szeretnél, regisztrálhatsz a nyereménysorsolásra.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »