Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s

Játékok rovat

h i r d e t é s
2022.01.12.
SunnyCard nyereményjáték - fődíj egy síhétvége!
Válaszolj néhány egyszerű kérdésre a SunnyCard - Skisport.com játékával és nyerd meg az értékes fődíjat, a 4 fős hinterstoderi síüdülést!
2022.01.05.
Az ATOMIC nyereményjétékunk lezárult, íme a nyertesek
Az Atomic márka minden évben komoly újításokat mutat be a téli sportok szerelmeseinek. A technológiai fejlesztés az idei szezonra is tartogat ínyencségeket. Ezekkel kapcsolatos kérdésekre kellett választ adni kvízjátékunkban.
2022.01.03.
Falkert - Heidi Alm játék értékes nyereményekért!
Ha családoddal olyan helyet keresel, ahol a legkisebbek is felzárkózhatnak a már síelni tudókhoz, akkor Falkert tökéletes választás. A Heidi mesébe illő táj és síközpont gyermekes családokra specializálódott. Ugyanitt a természet adta szűz hóban a freeridererek és a sítúrázás szerelmesei is megmártózhatnak az igazi kartintiai télben, mivel a síterep 1860-2300 méteres magassában fekszik.
2021.12.16.
SÍTEREP KVÍZ játékunk véget ért! Gratulálunk a nyerteseknek!
Ebben a játékban a Síaréna Vibe Parkkal kapcsolatban tettünk fel kérdéseket. Aki jó választ adott a három kérdésre, az részt vett a sorsoláson, melyen egy napos síelést nyert az eplényi sípályákra!
2021.12.01.
Pattyski Donovaly kvíz: Játssz értékes nyereményekért!
Tudtad? A Donovaly síterepén található Patty síiskola a legnagyobb oktatópark Szlovákiában, ahol akár magyar nyelven is megtanulhatod a síelés és snowboardozás alapjait! Töltsd ki kvízünket és játssz az értékes nyereményekért! A játék véget ért, szerencsés nyertesek nevét közzétettük!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »