Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Freeride rovat

Yeti Xtreme Verbier: a Freeride World Tour utolsó állomása

2024.03.20. sielok.hu
Négy sikeres esemény után hamarosan zárul a freeriderek világkörüli versenysorozata, a Freeride World Tour (FWT). 2024. március 22 és 31 között a svájci Verbier ad otthont az utolsó extrém megmérettetésnek.

Aki nélkül nem lennének hegyimentők

2024.02.10. (x) szponzorált cikk
2024. február 10-én, a Nemzetközi Hegyimentő Napon a hegyimentőket és azokat a szakembereket ünnepeljük, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy biztonságban tudhassuk magunkat a hegyekben, a pályákon élvezettel csúszhasson minden korosztály és tudásszintű sí-és snowboard kedvelő.

A freeride olyan, mintha az embernek szuperképessége lenne

2023.03.21. sielok.hu
Ha a GoBeyonddal utazol, felejts el mindent, amit az utazási irodákról gondoltál. Janó és guide-jai az igazán autentikus, kevesek számára ismert megoldásokat és úticélokat keresik. A csapat idestova 12 éve szervez sportutakat a kalandvágyó közönségnek, azt azonban kevesen tudják róluk, hogy minden a sível indult. Vértes János Benjáminnal, a cég alapítójával, hétszeres magyar freeride sí bajnokkal beszélgettünk.

Inferno Race: idén is lesz pokoli futam a svájci Mürrenben

2023.01.17. sielok.hu
1928 óta minden januárban megrendezik a ma már elismerten legjobb európai extrém amatőr lesiklóversenyt, az Infernót. A "Pokoli verseny" helyszíne Mürren, a svájci Jungfrau régióban.

Freeride World Tour 2023: síelés a világ körül

2022.10.17. sielok.hu
A Freeride World Tour egy egyedülálló világkörüli versenysorozat, melyet idén 16. alkalommal rendeznek meg. A szervezők freeride sízőket és snowboardosokat várnak 5 ország kiváló síterepein rendezett futamokra.

Összes cikk ebben a rovatban (73)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.