Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Felszerelés rovat

h i r d e t é s
2022.03.28.
Minőségi síruházat – valóban nélkülözhetetlen?
Főleg a kezdő síelőknél fordulhat elő, hogy eleinte hajlamosak a két véglet valamelyikébe esni. Az egyik szerint vagy túl drága, profiknak való síruházatot választanak, míg a másiknál spórolnak a ruházaton. Egyik sem ideális megoldás, és azt is megmondjuk, miért.
2022.03.28.
INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön
A győri újranyitás és a budapesti MOM Park megnyitó mellett, az INTERSPORT ezúttal a legnagyobb, legszélesebb választékkal rendelkező, ún. flagship store áruházát nyitotta meg átépítése után Budaörsön.
2022.03.09.
Egy szlalomsí revolúciója - Atomic S9 Revoshock
Az idő kérlelhetetlenül és esetenként kissé pimasz módon telik. Ezzel az egyébként közhelyes ténnyel legutóbb egy ausztriai síboltban szembesültem. Történt ugyanis, hogy egy gyanútlan pillanatban elém került egy ismeretlen, fura síléc...
2022.02.17.
Spyder: közel fél évszázada tartják a csúcsminőséget
Egy konyhában kezdődött a legendás Spyder sztori 44 évvel ezelőtt, és mostanra a világ egyik legnagyobb síruházatra specializálódott cégévé nőtte ki magát a vállalkozás. Mi van a sikertörténet mögött?
2022.02.09.
A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot
Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »