Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Felszerelés rovat

h i r d e t é s
2022.01.10.
Sí- és snowboard védőfelszerelés javítás, igazítás
Gerincvédő, térdvédő, könyökvédő javítás: csat, pánt, tépőzár, protektor varrás, csere. Túl kicsi? Túl nagy?... méretre igazítjuk. Elszakadt?... megjavítjuk! Szakadások, varratok javítása, bélés csere. Bukósisak, kesztyű, snowboard cipőjavítás. Hétvégén is várunk szeretettel!
2022.01.05.
Biztonság vagy divat? - Védőfelszerelések síeléshez
A téli csúszások során a felszerelésünk legalább olyan fontos, mint a ruházatunk. Ám sokszor a legfontosabb tényezőt elfelejtjük vagy nem tartjuk annyira fontosnak, mert “úgyse megyek gyorsan” címszóval letudjuk. Ez pedig a biztonság, azaz a védőfelszerelések!
2022.01.05.
Mikor és hol lesznek síbörzék 2022-ben?
A 2021/22-es szezonban ismét lesznek síbörzék. Érdemes ellátogatni, ha valaki használt vagy új sí- ill. snowboardfelszerelést, ruházatot vagy kiegészítőt keres.
2021.12.27.
Aláöltözők síeléshez - mit vegyünk a síruha alá?
Az aláöltözet célja, hogy melegen és szárazon tartson, de ne akadályozzon a mozgásban. A korszerű technikai sí aláöltöző testhez tapad, megfogja és benn tartja a test melegét, az izzadságot pedig kivezeti.
2021.12.13.
Bérelj sí és snowboard felszerelést az M1/M7 kivezető mellett!
A Freeride Club új szolgáltatásal bővítette palettáját. A síoktatás mellett sítáborokat szervezünk, versenyeket rendezünk, szaküzletett nyitottunk, síkölcsönzőt és szervizt üzemeltetünk.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »