Menü ≡
h i r d e t é s

Felszerelés rovat

h i r d e t é s
2021.10.05.
Mivel csússzunk? Sílécmárkák áttekintése
Összeállításunkban áttekintjük a jelenleg létező sílécmárkákat, az ismertebbeket táblázatba foglalva. A mai napon frissítettük a listát Marsel Hirscher legendás síbajnok saját símárkájával. Ha tudsz olyan sílécgyártóról, amelyről még mi sem hallottunk, kérjük, hogy jelezd kommentben.
2021.09.24.
Így készült el az ország legnagyobb Dockyard üzlete
Szeptember közepén Budán, az újonnan megnyitott Etele plázában készült el az ország legújabb és legnagyobb Dockyard üzlete. Az építés végét és az üzlet berendezését egy látványos time lapse videóban is rögzítették.
2021.09.06.
Mikor és hol lesznek síbörzék a 2021/22-es szezonban?
A 2021/22-es szezonban ismét lesznek síbörzék, az időpontokat és helyszíneket itt fogjuk közzétenni. Érdemes ellátogatni, ha valaki használt vagy új sí- ill. snowboardfelszerelést, ruházatot vagy kiegészítőt keres.
2021.02.17.
Reusch - a világbajnok kesztyű újra Magyarországon
Újra feltűnt a hazai piacon a híres német Reusch kesztyű! Az egyik legpatinásabb és leghíresebb kesztyű márkát nem csak a versenyzők szeretik, hanem mindenki más, aki a prémium minőséget kedveli! Kiemelt kollekciója a Reusch Matadors, amelyet a versenyzők tapasztalatára alapoztak.
2021.02.01.
Sí- és snowboardruha alakítás, javítás, tisztítás
Szeretnéd, ha kényelmes lenne a téli sportruházatod? Szakszerűen az alkatodra, méretesre igazítjuk. Kedvenc sí vagy snowboard kabátod, nadrágod elhasználódott, javításra szorul? Megoldjuk és munkánkra garanciát is vállalunk.
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »