Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bérelj sífelszerelést kedvezménnyel Ausztriában!

A síelők.hu olvasóinak 5% kedvezmény jár a bérleti díjból.

2023.11.10. 2023.11.20. sielok.hu | frissítve: 2023.11.20.

Ausztriában a legtöbb síterepen található INTERSPORT Rent szaküzlet. A hálózat boltjaiban kiváló minőségű sífelszerelést kölcsönözhetsz. Így nem kell a szállítással és karbantartással bajlódnod! Sőt, ha nem érzed komfortosnak a kiválasztott sícipőt vagy lécet, akkor cserélheted is!
Bérelj minőségi sífelszerelést online és vedd át a síterepen! | Fotó: intersportrent.com
Már otthonról online előre lefoglalhatod a szükséges felszerelést, így időt és pénzt is tudsz spórolni! Csak be mész a kiválasztott üzletbe, telefonodon bemutatod a foglalás után kapott visszaigazolásban szereplő vonalkódot és azonnal megkapod a sporteszközöket.

Az INTERSPORT Rent hálózatának magasan képzett munkatársai a legújabb felszereléseket, és a legjobb szolgáltatásokat kínálják már a legtöbb ausztriai téli sportközpontban.

Az INTERSPORT Rentnél a legfontosabb a bérelhető felszerelés minősége. Emiatt a síléceket és a snowboardokat minden bérlés / használat után tisztítják és karbantartják.

Online sí- és snowboard bérlés esetén az alábbi kedvezmények érvényesíthetők:

  • a 10 év alattiak számára - amennyiben mindkét szülő sílécet vagy snowboardot bérel - minden sí és snowboard felszerelés ingyenes
  • 6 napot fizet, 7 napot kap
  • 14 év alattiaknak számára 50% kedvezmény jár!
  • ingyenes csere az adott kategórián belül
A INTERSPORT Rent kölcsönzési kínálatban a síléceken és snowboarardokon kívül minden szükséges kiegészítő felszerelés is megtalálható. De nem csak a síeléshez, hanem szánkózáshoz, sítúrázáshoz, valamint a hótalpas túrázáshoz szükséges sporteszközöket is kínálnak.
A kölcsönzőben dolgozók többnyire a régióból származnak, és maguk is lelkes sportolók, tehát első kézből kaphatsz tőlük szakértő segítséget.

TIPP
Ha szeretnéd, hogy a kinézett síléc vagy snowboard készen álljon, mire megérkezel a hegyekbe Foglald le a felszerelésed itt - és így spórolj időt + pénzt!
Figyelem! A síelők.hu olvasóinak garantált kedvezmény jár a bérleti díjból.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.