Menü ≡

Sífelszerelés témájú cikkeink

2021.10.25.
Aláöltözők síeléshez - mit vegyünk a síruha alá?
Az aláöltözet célja, hogy melegen és szárazon tartson, de ne akadályozzon a mozgásban. A korszerű technikai sí aláöltöző testhez tapad, megfogja és benn tartja a test melegét, az izzadságot pedig kivezeti.
2021.10.19.
Megdőlt a maratoni futás rekordja síbakancsban
Egy újabb érdekes rekord dőlt meg az október elején tartott londoni maratoni futóversenyen. Abszolút minden tisztelet azoknak, akik a maraton távját (42,195 km) bármilyen lábbeliben teljesítik, külön elismerés azoknak, akik ezt síbakancsban teszik meg.
2021.10.05.
Mivel csússzunk? Sílécmárkák áttekintése
Összeállításunkban áttekintjük a jelenleg létező sílécmárkákat, az ismertebbeket táblázatba foglalva. A mai napon frissítettük a listát Marsel Hirscher legendás síbajnok saját símárkájával. Ha tudsz olyan sílécgyártóról, amelyről még mi sem hallottunk, kérjük, hogy jelezd kommentben.
2021.09.24.
Így készült el az ország legnagyobb Dockyard üzlete
Szeptember közepén Budán, az újonnan megnyitott Etele plázában készült el az ország legújabb és legnagyobb Dockyard üzlete. Az építés végét és az üzlet berendezését egy látványos time lapse videóban is rögzítették.
2021.09.06.
Mikor és hol lesznek síbörzék a 2021/22-es szezonban?
A 2021/22-es szezonban ismét lesznek síbörzék, az időpontokat és helyszíneket itt fogjuk közzétenni. Érdemes ellátogatni, ha valaki használt vagy új sí- ill. snowboardfelszerelést, ruházatot vagy kiegészítőt keres.
2021.02.17.
Reusch - a világbajnok kesztyű újra Magyarországon
Újra feltűnt a hazai piacon a híres német Reusch kesztyű! Az egyik legpatinásabb és leghíresebb kesztyű márkát nem csak a versenyzők szeretik, hanem mindenki más, aki a prémium minőséget kedveli! Kiemelt kollekciója a Reusch Matadors, amelyet a versenyzők tapasztalatára alapoztak.
2021.02.02.
Elan: elkészült a világ első összecsukható síléce
A szlovén Elan sportszergyártó bemutatta a világ első sokoldalú, nagyteljesítményű, összecsukható carving sílécét, amellyel szerintük nemcsak a sípályákat lehet majd könnyebben megközelíteni, hanem megváltoztatja a síelés jövőjét is - számolt be róla a helyi sajtó kedden.
2021.02.01.
Sí- és snowboardruha alakítás, javítás, tisztítás
Szeretnéd, ha kényelmes lenne a téli sportruházatod? Szakszerűen az alkatodra, méretesre igazítjuk. Kedvenc sí vagy snowboard kabátod, nadrágod elhasználódott, javításra szorul? Megoldjuk és munkánkra garanciát is vállalunk.
2021.02.01.
WEDZE by Decathlon 2020/21 síléc kollekció
Hallottad már azt a szót, hogy WEDZE? Biztosan találkoztál már a sípályákon a Decathlon síelést képviselő márkájával. A 2020/21 síléc kollekció érkezésével ideje másként gondolni erre a márkára.
2021.01.28.
Egy rutinos síelő tanácsai kezdőknek
Frissített cikkünkben a kezdő síelőknek és snowboardosoknak igyekszünk segítséget nyújtani a ruházat, felszerelés és az úticél kiválasztásában.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »