Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífelszerelés témájú cikkeink

2022.09.18.
Aláöltözők síeléshez - mit vegyünk a síruha alá?
Az aláöltözet célja, hogy melegen és szárazon tartson, de ne akadályozzon a mozgásban. A korszerű technikai sí aláöltöző testhez tapad, megfogja és benn tartja a test melegét, az izzadságot pedig kivezeti.
2022.03.28.
Minőségi síruházat – valóban nélkülözhetetlen?
Főleg a kezdő síelőknél fordulhat elő, hogy eleinte hajlamosak a két véglet valamelyikébe esni. Az egyik szerint vagy túl drága, profiknak való síruházatot választanak, míg a másiknál spórolnak a ruházaton. Egyik sem ideális megoldás, és azt is megmondjuk, miért.
2022.03.28.
INTERSPORT flagship store áruház nyílt Budaörsön
A győri újranyitás és a budapesti MOM Park megnyitó mellett, az INTERSPORT ezúttal a legnagyobb, legszélesebb választékkal rendelkező, ún. flagship store áruházát nyitotta meg átépítése után Budaörsön.
2022.03.09.
Egy szlalomsí revolúciója - Atomic S9 Revoshock
Az idő kérlelhetetlenül és esetenként kissé pimasz módon telik. Ezzel az egyébként közhelyes ténnyel legutóbb egy ausztriai síboltban szembesültem. Történt ugyanis, hogy egy gyanútlan pillanatban elém került egy ismeretlen, fura síléc...
2022.03.04.
Hat évvel a földrengés után ismét kinyitott az olasz síterep
2016-ban földrengés sújtotta a régiót és a síterep berendezéseit is tönkretette. Az egykori öt ülőliftből kettőt már sikerült újraépíteni, így közel hat év után ismét síelőket fogadhattak.
2022.02.17.
Spyder: közel fél évszázada tartják a csúcsminőséget
Egy konyhában kezdődött a legendás Spyder sztori 44 évvel ezelőtt, és mostanra a világ egyik legnagyobb síruházatra specializálódott cégévé nőtte ki magát a vállalkozás. Mi van a sikertörténet mögött?
2022.02.09.
A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot
Jelenleg az egész világ figyelme Pekingre és az ott megrendezett téli olimpiára szegeződik, ahol a magyar csapat 14 fővel képviselteti magát. Egy sportoló életében ez egy hihetetlen lehetőség, illetve a lehető legnagyobb kihívás is egyben, hiszen a legtöbben egész életükben erre készülnek, hogy megmutathassák a világnak, mire képesek és a saját sportágukon belül a legjobbakkal mérettessék össze erejüket. A sportolói sikerek mögött ugyanakkor nem csupán egyéni teljesítmény, kitartás és rengeteg edzés, hanem összetartó csapatmunka és a csapatba, illetve a felszerelésükbe vetett bizalom is rejlik.
2022.02.07.
Szorít a sícipő? A Sítechnika lábra formázza!
Kényelmetlen a sícipő és így a síelés? Mielőtt teljesen feladnád: van megoldás! A lábon lévő bütyök, csontkinövés, műtéti hegek okozta érzékenység és hasonlók miatt többen szenvednek nap mint nap a sípályákon, mert nem bírják elviselni a sícipő okozta nyomási fájdalmakat. Nem érdemes magunkat kínozni!
2022.02.01.
Magyar síkölcsönző nyílt a lackenhofi Sporthotelben
Ha Lackenhofban tervezed a következő síelést, akkor van egy jó hírünk! Ezévtől már a helyszínen is bérelhetsz komplett felszerelést! 15 éves szakértelemmel, minőségi felszereléssel várja vendégeit a Zentai Sport Rossignol Center ausztriai kölcsönzője Ausztriában.
2022.01.31.
PROTEST: dizájn és minőség a márka teljes választékában
Valószínűleg kevesen gondolnák, hogy az egyik legnépszerűbb választékot a téli sportruházaton belül pont egy olyan országban tervezték meg, ahol sem hegyeket, de még igazi telet sem látnak. És mennyire igaz! Hollandia a világ egyik leglaposabb országa, pontosan öt dombbal. Azonban ez nem tartotta vissza a holland snowboardosokat attól, hogy megmutassák a világnak, itt is lehet divatos és praktikus felszereléseket tervezni, amelyekkel egyre többet találkozunk a magas hegyek lejtőin.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.