Menü ≡

Síelés a világ körül - Jimmy Petterson könyvét ajánljuk

2018.03.15. | Frissítve: 2021.03.15. | Szerző: sielok.hu
Jimmy Petterson, a világ legtöbbet publikáló sí szakújságírója 40 év alatt 70 országban több mint 500 síterepet járt be Chile-től Albániáig. Ezekről az utazásokról írt élménybeszámolókat, fantasztikus fotókkal illusztrálva. A két kötetes, világatlasz méretű könyv különleges ajándék lehet fanatikus síelőknek.
Csatlakozz Jimmyhez, aki a világ leghíresebb síterepein kívül sok kevésbé ismert helyet is feltérképezett útjai során. Éld át, milyen lehet Marokkóban, az Atlasz-hegységben sízni, vagy éppen Grönland havas mezőin motoros hószánnal száguldozni! Találkozz az extrém sízés legendás atyjával, Sylvain Saudannal, aki helikopteres sítúrákat vezetett a Himalájában! Síelj és snowboardozz az Alpokban, a Sziklás-hegységen, a Kaukázusban, az Andokban, a Tien-sanon és sok más gyönyörű hegységben! Olvass élménybeszámolókat olyan helyekről, melyekről mindig is álmodoztál és ismerj meg olyan tájakat is, melyekről soha nem is gondoltad volna, hogy ott is létezhet sísport. A könyvben összegyűjtött információk alapján keress fel te is egzotikus helyszíneket! Ez a két nagyformátumú könyv segít abban, hogy sí-álmaid valóra váltsd.

A Skiing Around The World c. könyv első kötete több mint 10.000 példányban kelt el, szerkesztőségünkben is van belőle, igazi csemege! Most a két kötet egyben rendelhető meg. A síelők.hu olvasói számára most egyedi kedvezményt ajánlott fel a szerző.

Kedvezmény a síelők.hu olvasói számára

2021. március 15 - április 15 között SIELOK kuponkóddal az alábbi kedvezmények járnak:
  • Egy könyv vásárlása esetén 10 euró (ár 80 euró helyett 70 euró)
  • A két kötet vásárlása esetén 20 euró (ár 160 euró helyett 140 euró)
  • A szállítási költség mindkét esetben +10 euró
Rendeld meg a könyvet a szerző honlapján!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Rendeld meg a könyvet a szerző honlapján! Jimmy Petterson könyve több díjat is nyert. Az első kötet a Far West Ski Association által alapított Bill Berry Awardot, az Észak-amerikai Hósport Újságírók által alapított Harold Hirsch Díjat nyerte meg, a második kötet pedig a Ski History Association "Baldur Award" nevű elismerését kapta. A snow-forecast.com portál a világ valaha megjelent legjobb síkönyvének nevezte ebben a cikkében.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »