Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

20 éves a sielok.hu - Történetünk dióhéjban

2021.10.05. Wesselényi Andrea

Hobbi oldalnak indult, növekvő családi vállalkozás, majd az évek során egy igazi csapat lett a sielok.hu. A közös munkán kívül rengeteg közös emlék is összeköt bennünket.
Csapat besízés Eplényben
Csapat besízés Eplényben
Imádunk síelni (van aki inkább boardozni), kirándulni, hegyekben barangolni, új helyeket felfedezni, és az élményeinket megosztani, az olvasóinkat inspirálni. Több mint 100 síterepet kipróbáltunk már Európában.

Saját hagyományokat teremtettünk: minden évben közös besízéssel indítottuk a téli szezont, nyár elején pedig a Balatonnál töltöttünk együtt pár napot. Csapatépítő programok, közös ebédek, síelések, tanulmányutak, workshopok, sajtótájékoztatók és amatőr síversenyek színesítették az intenzív irodai munkát.
Nagyot lendített ismertségünkön, amikor 2002-ben saját standdal megjelentünk a Hó Show-n. Attól kezdve 10 éven át jelen voltunk téli sportok szerelmeseinek legnagyobb hazai vásárán. Itt találtuk meg első komolyabb hirdető partnereket és itt kapott lendületet a cég fejlődése.
A digitális világ megölte a Hó-Showt, viszont kedvezett nekünk, minden kreativitásunkat bevetve fejlesztettük a portál tartalmát és online szolgáltatásait, látogatóink igényeire reagálva. Rengeteg pozitív visszajelzést és javaslatot kaptunk, melyek segítettek bennünket előrelépni. Sok álmunk valóra vált az elmúlt évek alatt.

Alkamazottakkal és külső munkatársakkal együtt 10 főre bővült a team, ezért egyre nagyobb irodára volt szükségünk. 2013-ban költöztünk be saját, szép, tágas, számunkra ideális, 100 nm-es zuglói irodánkba, ahol ma is dolgozunk és ahol ügyfeleinket fogadjuk. Az évek alatt meghirdetett nyereményjátékokban több száz ajándékot postáztunk olvasóinknak.
Karl Fussi, a Kreischberg síterep vezetője is ellátogatott irodánkba (ld. az alsó képen középen)
Karl Fussi, a Kreischberg síterep vezetője is ellátogatott irodánkba (ld. az alsó képen középen)
A 20. születésnapunkat a 2020 decemberében akartuk megünnepelni, de a járványhelyzet felülírta terveinket. Mint sok más turizmusban érdekelt vállalkozás, mi is a túlélésért küzdöttünk, és az előző évek eredményeiből félretett tartaléknak köszönhetően ez sikerült. Sajnos kisebb létszámmal, de bizakodóan készülünk a 2021/22-es szezonra, ami remélhetőleg sokkal több örömteli pillanatot fog hozni minden síelő számára, mint az előző tél.

Ezúton mondunk nagy köszönetet hűséges olvasóinknak és partnereinknek. Külön hála azoknak, akik hozzájárultak a sielok.hu tartalmának bővítéséhez fórumbejegyzések, élménybeszámolók, fotók, videók, kommentek és hasznos tanácsok megosztásával.
Köszönjük mindenkinek, aki a sielok.hu-n keresztül foglalta le szálláshelyét. Ez a legnagyobb segítség, amit adhattok nekünk a jövőben is, ha nálunk kerestek és foglaltok szállást a síeléshez, és nem a nagy multinál.
A képen: Nagy Zoltán, Simig Csaba, Wesselényi László, Basa Edit, Wesselényi Andrea, Farkas Ivett
A képen: Nagy Zoltán, Simig Csaba, Wesselényi László, Basa Edit, Wesselényi Andrea, Farkas Ivett
KOMMENTEK
pattyski | 2021.10.05. 06:59
Sziasztok
Gratulálok a születésnaphoz!
Emlékszem, amikor még nem volt síelők hanem Wesselényi.hu oldalon kezdted az egészet. Már akkor ismertük egymást és együtt dolgoztunk, a hó show-n pedig mindig találkoztunk. Az egy kicsit hiányzik, nincs már meg az a személyes kapcsolat a világban mint előtte...
Nagyon kívánom nektek hogy 20 év múlva is itt legyetek a megszokott minőségben Ugyanilyen profi csapattal.

Üdv
Vajda Botond
Zarka Tamás | 2021.10.05. 08:07
Köszönjük a sok segítséget. Zarka Tamás
- Marky - | 2021.10.05. 08:53
Boldog Születésnapot és sok köszönet!

Rengeteg sítúrához adtatok plusz infokat, ami miatt még nagyobb élménnyé vált az egész, illetve voltak olyanok, ahova el se indltunk volna, ha nem kapok róla itt rengeteg információt.
RepLa1 | 2021.10.05. 10:50
Köszönet az eddigi lelkes munkáért, további sok sikert kívánok!
László.
Cet | 2021.10.05. 11:21
Gratulálok és még sokszor húszat. T.
TZoli | 2021.10.05. 14:00
Ha már emlékek és Hoshow, akkor én még emlékszem mikor Botond az egyik pavilon bejáratánál a szórólapjait osztogatta. Aztán később találkoztunk a saját standjánál is. Tényleg az a Hoshow-s idők nagyon jók voltak.
Aztán egyszer beregisztráltam erre az oldalra. Már a kezdetektől itt voltam, de akkor volt valami mondanivalóm is. Azóta már sok idő eltelt, sok hó leesett és nagyon sok minden változás történt.
Nagyon sok mindent megéltünk együtt és remélem, hogy még nagyon sokat meg is élünk.
Boldog Születésnapot!
vénasszonyok nyara | 2021.10.05. 15:49
Kedves Csaba!
Lehet, hogy távoli rokonok vagyunk. Azért feltételezem, mert a Simig nem egy hétköznapi név.. Édesanyám unokatestvére, Elli néni Simig Géza bácsi felesége volt.
üdv
SI
csabor | 2021.10.05. 19:31
További minden jót kívánok!

Csabor az élvezeti síelő
Daddy | 2021.10.05. 22:02
Nagyon örülök, hogy olvashatom ezt az oldalt. Ismeretet ad, tájékoztatást nyújt, beszélgetés lehetőségét nyitja. Köszönöm! Jó egészséget mindenkinek! Kívánok, további sikerekben gazdag, nem csak születés, hanem mindennapokat.
Daddy
STEFAN ANTAL | 2021.10.06. 18:15
Andrea, koszi a sok sok munkadat. 20 ev? Hova ment? En meg a wesselenyi oldalan kezdtem. Torott/hibas magyar irasommal probaltam hozzaszolni a felszereles temakban. 25 even at siverseny foedzo voltam. Tavaj adtam at a stafetat a kovetkezo generacionak:) A csapatoddal nagyon szep munkat csinaltatok es buszken kuldtem sok ismerost. Hajra es elore!! Steve-USA
mizsolt | 2021.10.10. 10:59
Sziasztok!
Nagyon jók vagytok. Köszi a rengeteg hasznos infót, melyek minden síelőnek szükségesek lehetnek. Én télen, szinte minden nap ránézek az oldalatokra....
További jó munkát, és sikereket kívánok.
Mihalik Zsolt (Mizsolt)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.