Megújult a Szállásakciók rovatunk!

2022.11.15. síelők.hu

Biztosan észrevettétek, hogy rovatról rovatra újul meg a síelők.hu. Ezen a héten a SZÁLLÁSAKCIÓK rovatunk született újra. Érdemes megnézni, annál is inkább mert már 7 országban összesen 166 kedvezményes sícsomagot találhattok itt egy helyen összegyűjtve.
A megújult Szállásakciók rovatunk egyik legnagyobb előnye, hogy sok szempont szerint lehet keresni és szűrni a különböző ajánlatokra, így mindenki könnyen rátalálhat a számára legideálisabb és legkedvezőbb sícsomagra! Alább összegyűjtöttük a legfontosabb kategóriákat:
Besíelő ajánlatok
Besíző ajánlataink között jellemzően előszezoni, kedvező árú csomagajánlatokat fogsz találni, melyek korán nyitó és/vagy gleccser terepekre szólnak, illetve a hagyományos síszezon első 2-3 hetére szólnak (kb. december 20-ig)

Előfoglalási akciók
Nyár végétől sok hotel biztosít 5-15% előfoglalási akciót azoknak, akik az elsők között foglalják le szobáikat a téli szezonra. Érdemes tehát gyorsnak lenni, hiszen így akár még a jellemzően borsosabb árkategóriájú hotelekben vagy főszezonban is jutányos áron utazhatunk síelni!
Szilveszter
Szilveszter az egyik legkeresettebb időszak a síszállásokon, így ne számítsunk túl olcsó szobákra, és számoljunk a sípályákon is a szokásosnál nagyobb tömeggel! Jellemzően min. 5, de inkább 7 éjszakás az elvárt minimális tartózkodás ideje!
Karácsonyi kínálat
Azokra is gondoltunk, akik kifejezetten Karácsonykor szeretnének valamelyik sípályához utazni, és ott ünnepelnének együtt családjukkal, megúszva ezzel az otthoni sütést-főzést. Figyelem, érdemes időben foglalni, ugyanis évről-évre egyre többen utaznak szívesen ezekben a napokban!
Családoknak!
Külön jelöljük azt is, ha egy akció vagy egy csomagajánlat kifejezetten kisgyermekes családoknak készült. Ezekben jellemzően valamilyen szolgáltatás ingyenes vagy nagyon kedvező áron vehető igénybe a gyerekek számára.

Március 15-i hosszú hétvégi ajánlatok
2023-ban március 15-e szerdára esik, így két nap szabadság kivételével 4-5 napos síelésre is el tudunk utazni szezont zárni. A március 15-i síelés sok családban már tradíció. Murauban ilyenkor magyarok lepik el a hegyet, és rengeteg buliprogram is várja a hazai síelőket. Már most érdemes lefoglalni a szállást.

Ellátás szerinti keresés
Van, aki imád nagyobb társaságnak főzni, grillezni esténként, mások pedig jobban kedvelik, ha síelés alatt nincs gondjuk az étkezésekre. Keresőnkben beállítható a kívánt ellátás, félpanzió vagy teljes panzió, de még all inclusive ajánlatok is vannak!
Márciusi csúszás
Bár a magyarok körében még nem elterjedt szokás, elárulunk egy titkot: márciusban síelni nagyon nagy élmény! Egyrészt olcsóbb, mint néhány héttel korábban, a februári főszezonban, nagyobb eséllyel süt a nap, kevesebben vannak a pályákon, és még hó is van bőséggel!
Foglalás az utolsó pillanatban
Hirtelen jött ötlet? Utolsó pillanatban jöttetek rá, hogy mégiscsak ráértek a hétvégén? Last minute rovatunkban kizárólag a következő 1-2 hétre érvényes ajánlatok közül válogathatsz!

Szállásakcióink sok más szempont szerint még tovább kereshetőek, megjelölheted például, ha pályaszállást szeretnél, wellness hotelt, kiválaszthatod a csomag árfekvését, a szállás típusát apartmantól a luxushotelig... Próbáld ki szállásakció keresőnket!
Ha a teljes síszállás adatbázisban szeretnél keresni, akkor kattints ide!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.