Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szállásakciókkal készülünk a 2021/22-es síszezonra

2021.06.14. | Frissítve: 2021.10.18. | Szerző: sielok.hu
Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában és belföldön is kínálunk szállásakciókat síelőknek és kirándulóknak. A listát folyamatosan bővítjük!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A téli szezonra készülve megújult Szállásakciók rovatunk egyik legnagyobb előnye, hogy sok szempont szerint lehet keresni és szűrni a különböző ajánlatokra, így mindenki könnyen rátalálhat a számára legideálisabb és legkedvezőbb sícsomagra! A legfontosabb kategóriákat itt fel is soroltuk:
Besíelő ajánlatok
Besíelő ajánlataink között jellemzően előszezoni, kedvező árú csomagajánlatokat fogsz találni, melyek korán nyitó és/vagy gleccser terepekre szólnak, illetve a hagyományos síszezon első 2-3 hetére szólnak (kb. december 20-ig)

Előfoglalási akciók
Nyár végétől sok hotel biztosít 5-15% előfoglalási akciót azoknak, akik az elsők között foglalják le szobáikat a téli szezonra. Érdemes tehát gyorsnak lenni, hiszen így akár még a jellemzően borsosabb árkategóriájú hotelekben vagy főszezonban is jutányos áron utazhatunk síelni!
Szilveszter
Szilveszter az egyik legkeresettebb időszak a síszállásokon, így ne számítsunk túl olcsó szobákra, és számoljunk a sípályákon is a szokásosnál nagyobb tömeggel! Jellemzően min. 5, de inkább 7 éjszakás az elvárt minimális tartózkodás ideje!
Karácsonyi kínálat
Azokra is gondoltunk, akik kifejezetten Karácsonykor szeretnének valamelyik sípályához utazni, és ott ünnepelnének együtt családjukkal, megúszva ezzel az otthoni sütést-főzést. Figyelem, érdemes időben foglalni, ugyanis évről-évre egyre többen utaznak szívesen ezekben a napokban!
Családoknak!
Külön jelöljük azt is, ha egy akció vagy egy csomagajánlat kifejezetten kisgyermekes családoknak készült. Ezekben jellemzően valamilyen szolgáltatás ingyenes vagy nagyon kedvező áron vehető igénybe a gyerekek számára.

Március 15-i hosszú hétvégi ajánlatok
2022-ben március 15-e keddre esik, így kiváló alkalom egy meghosszabbított hétvégi szezonzáró síelésre. Ez sok családban már tradíció.

Ellátás szerinti keresés
Van, aki imád nagyobb társaságnak főzni, grillezni esténként, mások pedig jobban kedvelik, ha síelés alatt nincs gondjuk az étkezésekre. Keresőnkben beállítható a kívánt ellátás, félpanzió vagy teljes panzió, de még all inclusive ajánlatok is vannak!
Márciusi csúszás
Bár a magyarok körében még nem elterjedt szokás, elárulunk egy titkot: márciusban síelni nagyon nagy élmény! Egyrészt olcsóbb, mint néhány héttel korábban, a februári főszezonban, nagyobb eséllyel süt a nap, kevesebben vannak a pályákon, és még hó is van bőséggel!
Foglalás az utolsó pillanatban
Hirtelen jött ötlet? Utolsó pillanatban jöttetek rá, hogy mégiscsak ráértek a hétvégén? Last minute rovatunkban kizárólag a következő 1-2 hétre érvényes ajánlatok közül válogathatsz!

Szállásakcióink sok más szempont szerint még tovább kereshetőek, megjelölheted például, ha pályaszállást szeretnél, wellness hotelt, kiválaszthatod a csomag árfekvését, a szállás típusát apartmantól a luxushotelig... Próbáld ki szállásakció keresőnket!
Ha a teljes síszállás adatbázisban szeretnél keresni, akkor kattints ide!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »