Menü ≡

Hüttekirálynők és hüttekirályok, válasszatok birodalmat!

2019.09.19. | Szerző: Fekete Ági
Noha még messze van a tél, mégis itt az ideje, hogy álmodozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttük a legfrankóbb kis hüttebirodalmakat. Mindenki válasszon egyet magának és képzelje el, hogy ott lakik. Magas élet az Alpokban. Gyerünk!
Privát wellness-álmok: Alpenpark Turracher Höhe

Az Alpenpark Turracher Höhe Karintia és Stájerország határán található, Turracher Höhe-n. A 45 házikó legtöbbje pár száz méterre van a felvonótól, de a legtávolabbitól is mindössze 1300 métert kell sétálnunk. A gyaloglás okozta fáradalmakat viszont azonnal kipihenhetjük hazaérve, és ehhez még az ajtón se kell kimennünk. Mindegyik luxusapartman saját spa részleggel rendelkezik, van infraszauna, esőzuhany és pezsgőfürdő is, így semmiképpen sem kell osztozkodnunk a tradicionálisan naturális módon szaunázó osztrák vendégekkel.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Magaséletszázalék: 90 Ajánlatot kérek erre a szállásra

Ahol csak a jakuzziban pezseg az élet: Feriendorf Murau

Az önálló, újszerű faházak Murau városka nyugati külterületén találhatóak, Kreischberg síterepétől 10 km-re. Ezt a birodalmat azoknak ajánljuk, akik nem szeretik sokakkal megosztani a királyságot, és a háborítatlan, nyugodt pihenés hívei. Itt ugyanis néhány házacskán kívül csak a hóborította hegyek lesznek a szomszédaink. Szintén alapfelszerelés a fürdőszobából nyíló finn szauna, a merészebbek pedig megmártózhatnak a szabadtéri pezsgőfürdőben is.
Magaséletszázalék: 80 Ajánlatot kérek erre a szállásra

Luxushütte szaunával: Hagan Lodge - Altaussee-Loser

Átfagytál a pályán? Nem érzed a lábad a hidegtől? A Hagan felsőkategóriás szállásai saját szaunával várják haza uralkodójukat. A falu 46 házból áll és közvetlenül a pálya mellett fekszik. Gyönyörű házak, rengeteg fény és hütteérzés.
Magaséletszázalék: 60 Ajánlatot kérek erre a szállásra

Almdorf Sonnleitn - Turracher Höhe

Három különböző kategóriájú hütte közül választhatunk, szerintem ugorjunk is rögtön a Lodge Sonnleitn luxusverzióhoz, mert megérdemeljük. A kültéri forró dézsafürdő mindenképp megér egy misét, de talán párszáz üdvözlégyet is, ha úgy alakul. Persze van kültéri szauna, wifi és nespresso is.
Magaséletszázalék: 100 Ajánlatot kérek erre a szállásra

Woody Park - Murau - Kreischberg

Bár a Woody Park házai nem pályaszállások, a felszereltség bőven kárpótol az autózásért. Mitől magas az élet a Woody Parkban? Nos, van télikert, szauna, jacuzzi és kandalló. Ha még mindig nem lenne elég a jóságból, akkor reggelire házhoz rendelhetjük a friss péksüteményt is. Szerintünk menő.
Magaséletszázalék: 80 Ajánlatot kérek erre a szállásra

Monarchia Park – Lachtal

A Monarchia egy nagyobb hüttepark, aminek előnye, hogy közvetlenül a csákányos felvonó mellett helyezkedik el, egy piros és egy kék pálya találkozásánál. A komfortzónánkból sem kell messzire kilépnünk, mivel magyar nyelvű recepcióval is fel vannak szerelve. Ha nincs kedved folyton woistdas-ozni, és nem gáz, ha egy központi épületig kell elslattyogni, ha úszni vagy wellness-ezni szeretnél, akkor itt jó helyen leszel

Magaséletszázalék: 80, ha síelsz, 40, ha boardozol Ajánlatot kérek erre a szállásra
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »