Menü ≡

10+1 ok arra, hogy nálunk foglald le a jövő évi síszállásod

2021.03.01. | Frissítve: 2021.09.01. | Szerző: sielok.hu
Tudtad? A Síelők.hu-n több száz síszállás közül választhatod ki a neked megfelelőt, a téli hónapokban pedig legalább ugyanennyi szállásakciót gyűjtünk össze! Már most foglalhatsz szállást a következő szezonra, és ezzel portálunk működését is támogatod a nehéz időkben.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
1. Szívesen segítünk szállástippekkel, tanácsokkal a keresésben - szakmai csapatunk már 20 éve foglalkozik síszállások közvetítésével. Európa sok síterepen jártunk már, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk. A szálláskeresésben mindekinek nagy segítséget nyújt részletes Szálláskeresőnk. Hasznos szűrőket használhatsz szálláskeresésed során, mint pl. pályaszállás-e az adott szálláshely, szállás típusa (hotel, panzió, apartman stb.), beszélnek-e magyarul, melyik országban, régióban, síterepen található a szállás.

2. Nem beszélsz tökéletesen németül és nagy segítség lenne, ha a szállásadóval az anyanyelveden beszélhetnél? Semmi gond, válaszd ki a magyarul beszélünk szűrőt és azoknak a szállásadóknak a listáját látod, ahol a személyzet (de legalább az egyik recepciós) tud magyarul is!

3. Speciális szálláscsomagokat foglalhatsz nálunk - ezek olvasóink kedvencei. Így mindent egy helyen intézhetsz! Legyen az szállás, ellátás, síbérlet, wellness - ezt is le tudod szűrni szállásakció-keresőnk segítségével! 4. Nemcsak a szállás, de a síterepválasztásban is segítünk igényeidnek, elképzeléseidnek megfelelően (pl. ország, milyen szinten síeltek, milyen nehézségű és nagyságú pályarendszert kerestek).
Erre ott van még Síterepkeresőnk is.

5. Rengeteg részletes infót találsz a síterepekről oldalunkon, melyek valós képet adnak utazásod előtt. Például: Élménybeszámolók, webkamera, előrejelzés, hójelentés, hótörténeti statisztikák, helyi síoktatók, síiskolák stb.)

6. Ugyanazt az árat kapod, mint a szállásadónál, tehát nincs semmilyen plusz költség, ha az oldalunkon keresztül foglalsz.

7. Minden időszakra megtalálod a szállások konkrét árait (lista- és csomagárak), így tisztán átláthatod az adott szállás árkategóriáját!

8. First Minute / Last Minute ajánlatok: minden szezonban összegyűjtjük Nektek a legjobb előfoglalási és Last Minute ajánlatokat, melyek segítségével akár 30 %-ot is meg lehet spórolni! Ha biztosra akarsz menni, érdemes már szeptemberben lecsapni a legjobb szállásokra, így nem csak olcsóbban foglalhatsz, hanem még jó eséllyel lesz szabad férőhely a legnépszerűbb szálláshelyeken!
Előfoglalási akciók: sielok.hu/szallasakciok/firstminute/
Last Minute akciók: sielok.hu/szallasakciok/lastminute/

9. Sok szállásadó partnerünk kínál vendégeinek kedvezményes síbérlet árakat (ha nincs is külön sícsomagja), így azt is egy kalap alatt el tudod intézni (általában a szálláshely recepcióján tudod átvenni a bérleteket).

10. Ha valamilyen extra kérdésed, igényed van, nyugodtan felteheted a szállásadónak, aki szállásfoglalási rendszerünkben válaszol Neked. Illetve mi is szívesen tolmácsoljuk a szállásadó felé kérésedet és segítünk (írj az info@sielok.hu e-mail címre) - ha pl. nem beszélsz jól angolul/németül vagy valamiben nem vagy biztos.

+1 ok: ha nálunk foglalsz szállást, az oldalunkat támogatod vele! Segítségeddel egész évben üzemeltetni tudjuk a portált és a téli szezonban napi szinten friss híreket, érdekességeket olvashatsz hazánk, Európa és az egész világ síterepeiről.

+1 tipp: a legjobb ajánlatokról "Síszállások, akciók" facebook oldalunkon is értesülhetsz! Érdemes a sielok.hu facebook oldala mellett ezt is követni!
2021.03.03. 12:26:31 patkaizsolt
Ha belelátnék a jövőbe, semmi akadálya nem lenne! ;)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »