Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

10+1 ok arra, hogy nálunk foglalj szállást, nem csak télen!

2023.09.01. 2024.03.25. sielok.hu | frissítve: 2024.03.25.

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik síszállások és más hegyvidéki szálláshelyek ajánlásával. Európa sok síterepén jártunk már télen és nyáron is, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk. Segítünk Neked is szállástippekkel, tanácsokkal a szálláskeresésben!
Nem tudod, hol foglalj szállást? Nálunk válogatott ajánlatokat találsz!
Nem tudod, hol foglalj szállást? Nálunk válogatott ajánlatokat találsz!
A Síelők.hu-n több száz síszállás közül választhatod ki a neked megfelelőt, a téli hónapokra pedig legalább ugyanennyi szállásakciót gyűjtünk össze! Sőt, már nem csak télre, de mind a négy évszakra találhatsz nálunk ajánlatokat.

10 nyomós érv, miért érdemes nálunk foglalni

1. Mindig közvetlenül a szállásadónak fizetsz, nincs közvetítői felár, sem kockázat!
Nem vagyunk utazási iroda, sem utazásszervező, csak egy platform, ami segít a megfelelő ajánlat kiválasztásában. Minden utas közvetlenül a szállásadónak fizet.

2. A szálláskeresésben sokat segít megújult Szálláskeresőnk.
Azon túl, hogy mely országban vagy síterepen akarsz foglalni, hasznos szűrőket állíthatsz be szálláskeresésed során, mint pl. pályaszállás, szállás típusa (hotel, panzió, apartman stb.), wellness hotelek.
Újdonság, hogy külön szűrheted az állatbarát szálláshelyeket.

3. Nem beszélsz tökéletesen németül és nagy segítség lenne, ha a szállásadóval az anyanyelveden beszélhetnél? Semmi gond, válaszd ki a magyarul beszélünk szűrőt és azoknak a szállásadóknak a listáját látod, ahol a személyzet (de legalább az egyik recepciós) tud magyarul is! Ha pedig nem is beszélsz idegen nyelvet, foglalási rendszerünkben beépített fordítóprogram segít a szállás-vendég közötti online kommunikációban.

4. Speciális szálláscsomagokat foglalhatsz nálunk - ezek olvasóink kedvencei. Előfoglalási kedvezmények, családi csomagok, ünnepi ajánlatok és egyéb akciós ajánlatokat megtalálod a Kedvezmények szűrő alatt.

5. Nemcsak a szállás, de a síterepválasztásban is segítünk igényeidnek, elképzeléseidnek megfelelően. Erre ott van a Síterepkeresőnk is.
Rengeteg plusz infót találsz a síterepekről oldalunkon, melyek valós képet adnak utazásod előtt. Élménybeszámolók, webkamera, előrejelzés, hójelentés, hótörténeti statisztikák, helyi síoktatók, síiskolák stb.

6. Újdonság, hogy már térképen is tudsz síszállást keresni, ahol azt is pontosan látod, hogy a felvonókhoz képest hol található az adott szálláshely.

7. Minden időszakra megtalálod a szállások konkrét árait (lista- és csomagárak), így tisztán átláthatod az adott szállás árkategóriáját!

8. First Minute / Last Minute ajánlatok: minden szezonban összegyűjtjük Nektek a legjobb előfoglalási és Last Minute ajánlatokat, melyek segítségével általában 5-10%-ot lehet spórolni! Ha biztosra akarsz menni, érdemes már szeptemberben lecsapni a legjobb szállásokra, így nem csak olcsóbban foglalhatsz, hanem még jó eséllyel lesz szabad férőhely a legnépszerűbb szálláshelyeken!
Előfoglalási akciók: sielok.hu/szallasok/kedvezmenyek/firstminute/
Last Minute akciók: sielok.hu/szallasok/kedvezmenyek/lastminute/

9. Néhány szállásadó partnerünk síbérletes csomagajánlatokat kínál vendégeinek, így azt is egy kalap alatt el tudod intézni (általában a szálláshely recepcióján tudod átvenni a bérleteket). Ezeket az ajánlatokat a "bérlet az árban" listában gyűjtöttük össze.

10. Ha valamilyen extra kérdésed, igényed van, nyugodtan felteheted a szállásadónak, aki szállásfoglalási rendszerünkben válaszol Neked. Illetve mi is szívesen tolmácsoljuk a szállásadó felé kérésedet és segítünk (írj az info@sielok.hu e-mail címre) - ha pl. nem beszélsz jól angolul/németül vagy valamiben nem vagy biztos.

+1 ok: ha nálunk foglalsz szállást, az oldalunkat támogatod vele! Segítségeddel egész évben üzemeltetni tudjuk a portált és a téli szezonban napi szinten friss híreket, érdekességeket olvashatsz hazánk, Európa és az egész világ síterepeiről.
+1 tipp: a legjobb ajánlatokról "Síszállások, akciók" facebook oldalunkon is értesülhetsz! Érdemes a sielok.hu facebook oldala mellett ezt is követni! Megnézem a megújult szálláskeresőt 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.