Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Útvonaltervezésre ajánlott oldalak

2008.03.01. 2015.11.03. sielok.hu | frissítve: 2015.11.03.

Az úti célhoz vezető optimális útvonal megválasztásában segítenek az interneten elérhető útvonal tervező szolgáltatások. A legjobbakat gyűjtöttük össze ezen az oldalon még akkor, amikor ez úttörő vállalkozásnak tűnt.
A Google útvonaltervezője: Hochkarra Budapestről
Azóta az adatbázisunkban szereplő síterepekre már kész útvonaltervet kínálunk a Google Maps segítségével. Mindez dinamikkusan működik, a google frissülésével módosulhat az optimális útvonal Válassz a lenyílóból úti célt!

A síelők.hu-n kész útvonaltervet találsz több száz síterepre:


Az alábbi útvonaltervező weboldalakat még akkor gyűjtöttük, amikor még nem létezett okostelefon és még senki nem használt Google térképet. Néhány útvonaltervező linket ki kellett gyomlálni a táblázatból, de sok még ma is működik, így lehet őket tesztelni.
Google Maps
Google Maps - Directions
Európában is megbízhatóan működik a Google útvonaltervezője.

Magyarország legjobb útvonaltervezője
Pontos és folyamatosan aktualizált hazai útvonaltervező. Alkalmas a fővároson belüli autós és BKV-s vagy Magyarország területén két helység közötti útvonal optimális megtervezésére.

Reiseplanung.de
Megbízható, pontos, német nyelvű útvonal- és térképkereső. Szép domborzati térképen mutatja az útvonalat, és minden elágazásról külön résztérkép tekinthető meg.
ViaMichelin térkép- és útvonalkereső
Ez is nagyon jó, gyors és áttekinthető útvonaltervező. Az angol nyelvű oldal itt is mérföldben, a német és francia változat kilométerben adja meg az adatokat.
Falk
Egyike a kedvenc útvonaltervezőknek. Az út során hasznos információkkal szolgál a dugókról, útlezárásokról, elterelésekről, útépítésekről, stb.
Mappy.com
Mappy Road Guide. Sokat tud, érdemes kipróbálni!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.