Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Októberi előzetes: a sielok.hu már készül a télre

2010.10.01. sielok.hu

Beköszöntött az október, ismét egy lépéssel közelebb kerültünk a télhez. Természetesen, mi is készülünk a télre, ezért hadd nyújtsunk át egy rövid előzetest arról, hogy milyen újdonságokat tervezünk a hírek oldalain, illetve az egész sielok.hu portálon a közeljövőben.
Nálunk, a hírekben az október hagyományosan a síterepek idei újdonságairól szól. Szezon közben rengeteg kérdést kapunk, hogy milyen újdonságokat találhatunk X vagy Y terepeken? Nos, októbertől megkezdjük ezek ismertetését, szokásunkhoz híven a síeléssel foglalkozó hazai weboldalak közül a legteljesebb ismertetőket szeretnénk az idén is átnyújtani.

Megnézzük a határhoz közeli osztrák terepeket, folytatjuk Ausztria többi tartományában, majd górcső alá vesszük az idei olasz, francia, svájci és német fejlesztéseket is. Természetesen, nem csak az Alpok kerül terítékre, hanem a hazai, szlovák, dél-szláv, cseh, lengyel, skandináv és tengerentúli fejlesztésekről is beszámolunk.

Októberben már Söldenre figyel a sportvilág, ekkor rendezik az első versenyt a tiroli gleccseren. Ennek apropóján felidézzük, hogy mi történt a sztárokkal a nyár folyamán és figyelemmel követjük, hogy a most nagyszerű állapotban lévő hó kitart-e október 23-ig.

Októberben folytatódik népszerű játékunk, a Hótipp is. A feladat nagyon egyszerű, csak meg kell tippelni mikor esik le az első nagyobb mennyiségű (20 cm) hó hazánkban. Már 2000 felett jár a leadott tippek száma. Annak aki még nem tippelt, nincs veszve semmi, az első nagy havazásig még biztosan van egy kis idő.

Nagyon örülünk, hogy a Facebookon is egyre többen csatlakoznak hozzánk. Az idei szezonban hatalmas ütemben nőtt eddig a rajongók száma, ha ez a folyamat folytatódik, akkor októberben biztosan köszönthetjük 2000. rajongónkat.

Október végén már a Hó-Show kiállításra készülünk, ahol az idén is külön standon várjuk olvasóinkat. A Hó-Show mindig egy nagyszerű alkalom találkozni olvasónkkal, fórumunk tagjaival, vagy éppen tagjainknak egymással. Hosszú távú barátságok, közös sítúrák szerveződtek ezekből a találkákból. Reméljük, november közepén is találkozunk.

December elején lesz 10. éve, hogy a sielok.hu nevet bejegyezték. Természetesen ezt sem hagyjuk ki, de erről még túl korai lenne írni. December közepén pedig ismét ellátogatunk Obertauern és Katschberg közelébe, hogy a tavalyi évhez hasonlóan közös besízéssel kezdjük a szezont.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.