Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sífutótáborok Ausztriában Bozsik Annával, kezdőknek is!

2019.10.04. | Szerző: Bozsik Anna
A Bozsik Sífutó Iskola a 2019/20-as szezonban 3 helyszínre szervez tábort, így mindenki kedvére válogathat. A táborokban napi 2x2 óra intenzív oktatás mellett elég idő jut pihenésre, lazításra is.

Hohentauern - Ausztria

Időpont: 2019.12.27 - 2020.01.03.
A két ünnep közötti illetve a szilveszteri táborunkat régi-új, különleges helyszínre szervezzük, retro szilveszteri programmal!
További infók itt >>

Hohentauern - Ausztria

Időpont: 2020.01.25 - 02.02.
Több mint egy évtizede a Draxlerhaus ad helyszínt januári táborainknak. Több mint egy érv szól a helyszínválasztás mellett :) Azon túl, hogy hóbiztos terepen tudunk sífutni, remek ár-érték arány jellemzi szállásunkat. Vendéglátónk ismeri szokásainkat, délben laktató meleg levessel vár minket. Kifejezetten ajánljuk ezt a helyszínt kezdő sífutóknak és nordic cruisingosoknak, gyerekeseknek, de haladó tanítványaink sem fognak unatkozni.
További infók itt >>
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Eisenerz - Ausztria

Időpont: 2020.02.22 - 03.01.
Eisenerzet tavaly vettük fel a kínálatunkba és a pozitív visszajelzések miatt megtartottuk idénre is februári helyszínnek. Eisenerz 1000 métert meghaladó tengerszint feletti magasságával a tartomány egyik leghóbiztosabb sífutó területe. Többágyas, tágas szobái miatt elsősorban családok és baráti társaságok körében kedvelt a szálloda.
További infók itt >>

Mallnitz - Ausztria

Időpont: 2020.03.14 - 22.
Mallnitz igazán közel áll a szívünkhöz: magasan fekszik, kevés hó esetén a közeli, még magasabban fekvő fennsíkon vagy a hóágyúzott sífutó pályákon edzhetünk. Szép, színvonalas szálláson lakik a csoport felújított szobákban, sífutás után vár minket minden gyerek és felnőtt kedvence a csodás mallnitzi élményfürdő (mindössze két perc séta). További infók itt >>

További információk, sítáborárak és foglalás:
Bozsik Sífutóiskola - Bozsik Anna
Web: sifutas.hu
E-mail: bozsik@sifutas.hu
Tel.: 06 30 274-9113
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 222 vendég és 12 regisztrált felhasználó látogatja.