Menü ≡

Sífutótáborok Ausztriában Bozsik Annával, kezdőknek is!

2019.10.04. | Frissítve: 2020.01.04. | Szerző: Bozsik Anna
Az idén 20. születésnapját ünneplő Bozsik Sífutó Iskola 2020 telén 3 hónapban 3 különböző helyszínre (Hohentauern, Eisenerz, Mallnitz) szervez tábort, így mindenki kedvére válogathat. A táborokban napi 2x2 óra intenzív oktatás mellett elég idő jut pihenésre, lazításra is.

Hohentauern - Ausztria

Időpont: 2020.01.25 - 02.02.
Több mint egy évtizede a Draxlerhaus ad helyszínt januári táborainknak. Több mint egy érv szól a helyszínválasztás mellett :) Azon túl, hogy hóbiztos terepen tudunk sífutni, remek ár-érték arány jellemzi szállásunkat. Vendéglátónk ismeri szokásainkat, délben laktató meleg levessel vár minket. Kifejezetten ajánljuk ezt a helyszínt kezdő sífutóknak és nordic cruisingosoknak, gyerekeseknek, de haladó tanítványaink sem fognak unatkozni.
További infók itt >>
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás

Eisenerz - Ausztria

Időpont: 2020.02.22 - 03.01.
Eisenerzet tavaly vettük fel a kínálatunkba és a pozitív visszajelzések miatt megtartottuk idénre is februári helyszínnek. Eisenerz 1000 métert meghaladó tengerszint feletti magasságával a tartomány egyik leghóbiztosabb sífutó területe.
Többágyas, tágas szobái miatt elsősorban családok és baráti társaságok körében kedvelt a szálloda. További infók itt >>

Mallnitz - Ausztria

Időpont: 2020.03.14 - 22.
Mallnitz igazán közel áll a szívünkhöz: magasan fekszik, kevés hó esetén a közeli, még magasabban fekvő fennsíkon vagy a hóágyúzott sífutó pályákon edzhetünk. Szép, színvonalas szálláson lakik a csoport felújított szobákban, sífutás után vár minket minden gyerek és felnőtt kedvence a csodás mallnitzi élményfürdő (mindössze két perc séta). További infók itt >>

További információk, sítáborárak és foglalás:
Bozsik Sífutóiskola - Bozsik Anna
Web: sifutas.hu
E-mail: bozsik@sifutas.hu
Tel.: 06 30 274-9113
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó oktatók:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »