Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

15. születésnapját ünnepelte a Bozsik Síiskola

2015.03.17. Wesselényi Andrea

15. születésnapját ünnepelte 2015. március 11-15 között a Bozsik Sífutóiskola az ausztriai Mallnitzban. A jubileumi táborban több mint nyolcvan sífutó jött össze, köztük sok gyerek, és senki nem ment haza üres kézzel. Emléklapokat, okleveleket és a tombolán rengeteg ajándékot osztottak ki a résztvevőknek.
15 évvel ezelőtt, 2000 márciusában tartotta első táborát Bozsik Anna és csapata a Csorba-tónál. A szlovákiai táborokat később ausztriai helyszínek váltották fel, kedvenc táborozó helyek lettek Ramsau am Dachstein, Hohentauern, Böhmerwald és Innerkrems. Azóta összesen 46 tábort szerveztek 89 turnusban, 2136 oktatást tartottak és összesen 4220 főt avattak be a sífutás és nordic walking rejtelmeibe.
A Bozsik Sífutóiskola női csapata
A Bozsik Sífutóiskola női csapata
A sífutótáborok menete kényelmesnek tűnik, de igencsak intenzív mozgást garantál: délelőtt és délután is 2-2 óra edzés, kiscsoportokban, oktatókkal, a köztes időket pedig pihenés, wellness, társasjáték és beszélgetés tölti ki. Tökéletes kikapcsolódást, testi-lelki feltöltődést ad egy ilyen tábor - nehezen tudom már elképzelni a síszezont a sífutás nélkül!
Gyerekcsapat a mallnitzi táborban
Gyerekcsapat a mallnitzi táborban
Az ünnepi estére a táborszervezők sok ötlettel készültek: volt közös pezsgőzés, torta, diavetítés, fotópályázat, vetélkedő és tombola, meglepően sok értékes ajándékkal, a főnyeremény egy pár vadonatúj sífutóléc volt.
Az egyik felnőtt csapat 15. évfordulóra készült fotója
Az egyik felnőtt csapat 15. évfordulóra készült fotója
Mallnitzban gyönyörű tavaszi időben tudtunk edzeni, hó már nem sok volt a völgyben, de éppen annyi, hogy minden nap lehessen egy újabb egy kirándulást tenni sítalpakon, a patak mentén.
"Imádom a sífutást! Köszönöm, hogy megmutattátok nekem ezt a csodát!" - olvasható az első visszajelzést a Bozsik Sífutóiskola facebook oldalán. Csatlakozom én is: kimondhatatlanul örülök, hogy pár évvel ezelőtt hagytam magam rábeszélni és oktatóimnak - Anna, Zoli, Zerge, Szusza, Bea, Éva - köszönhetően egyre biztosabb technikai tudással élvezni tudom ezt a téli sportot is, minden évben tovább fejlődve.
Bozsik Anna és Balogh Zoltán - az iskola tulajdonosai és vezető oktatói
Bozsik Anna és Balogh Zoltán - az iskola tulajdonosai és vezető oktatói
Gratulálunk ezúton is a születésnaphoz! Ez év decemberében utolérjük Annáékat, a síelők.hu is 15 éves lesz!
KOMMENTEK
Chopoker | 2015.03.19. 22:16
Utolérni egy jó sífutót? Az lehetetlen! Na jó, esetleg a célban.

De az ország legjobb sífutóiskoláját, korban...az maga a lehetetlenség! :-)

Tisztelettel kívánom Nekik, hogy csak mérgezzék tovább a népet, kicsiktől-nagyokig egyaránt! Példa értékű a munkájuk, le a kalappal előttük!

Csorbató hiányában letettünk az útról, sajnálom, de remélem jövőre lesz lehetőség majd csatlakozni!

Jó egészséget kívánok minden sífutónak a csapatból, legyen az oktató vagy tanuló! Hajrá!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Kärntnerhof csillagcsillagcsillag
Mallnitz központjában helyezkedik el a 3 csillagos Hotel Kärntnerhof, melynek felújított 2-4 ágyas hotelszobái és 2-10 személyes apartmanjai kényelmes szálláshelyet kínálnak. Ingyenes szauna és infrakabin használat!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenblick Panzió
Hangulatos, kényelmes, családbarát panzió és apartmanház a gleccser sífelvonójától csupán 7 km-re, Flattach városkában. Az ingyenes síbusz megállója a háztól 70 méterre áll meg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.