Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatás témájú cikkeink

2022.09.29.
Újraindul a síoktatóképzés a Testnevelési Egyetemen
Hogyan lehetek síoktató? Gyakran teszik fel olvasóink a fenti kérdést, hiszen sokan szeretnék elmondani magukról, hogy hobbijuk egyben a munkájuk. Ebben a cikkben az SMSZ / TF képzését mutatjuk be részletesen.
2022.09.29.
Parasí: egyedülálló kezdeményezés a Normafán
A Normafa Síiskola a Paraktív Alapítvánnyal karöltve Magyarországon egyedülálló kezdeményezésbe fogott. Súlyosan értelmi fogyatékos és kerekesszékes gyerekek számára próbálnak sportélményt nyújtani. A Normafán megnyílt vadonatúj műanyagpályás síiskolában önkéntes síoktatók segítségével fogadták a gyerekeket.
2022.09.23.
Hogyan kezdjek hozzá a síeléshez? Tanácsok kezdőknek
Az első, amire figyelmeztetnék minden kezdőt: nem feltétlenül a sível való ismerkedés első napján lesz részed az eufórikus csúszásélményekben! De ne aggódj, nem kell sokáig várni a mámorító érzésre, ha betartod az alábbiakat.
2022.09.21.
A svéd főváros dombja sípályává változott
Nagyszerű lehetőséggel bővült a svéd főváros, Stockholm szabadidős kínálata. Külön öröm, hogy ebben a síelés is helyett kapott. Szeptember elején adták át a város dombjára épített műanyag borítású sípályát, amelyet télen-nyáron használhatnak a helyiek.
2022.09.21.
5576 gyermek vett részt a "Hejhó, síelni jó!" programban
A tavalyi szezonban indította a Síoktatók Magyarországi Szövetsége a “Hejhó, síelni jó! Nyílt Sí Tanpályák Programot”. Elkészült a beszámoló, miszerint az Aktív Magyarország által támogatott országos programnak köszönhetően 2022. január 1-től április 30-ig összesen 5.576 gyermek vett részt a 15 hazai tanpályán szervezett ingyenes síoktatáson.
2022.09.20.
Már 34 sítanpálya van Magyarországon
Miskolcon, Székesfehérváron és Agárdon nyíltak új műanyagpályás síiskolák, így már 34 helyen van az országban tanpálya. A sítanfolyamok szeptembertől indulnak, várják folyamatosan a jelentkezőket.
2022.09.20.
Segédoktatói képzéseket indít októberben a SMSZ
Továbbra is hiányszakma a síoktató, az egyre szaporodó hazai tanpályákon nagyon várják a képzett oktatók jelentkezését. Ezért is indít a Síoktatók Magyarországi Szövetsége idén is sí segédoktatói képzéseket, és várja a szakma iránt érdeklődők jelentkezését.
2022.09.05.
Szeptemberben indul a szezon a hazai síiskolákban
A tanévvel együtt kezdődik a beiratkozás a hazai síiskolákban is! Tudtad, hogy Magyarországon már több mint 30 sítanpálya működik, melynek nagy része Budapesten és környékén található? És hogy egy őszi kurzus alatt csemetéd teljesen felkészülhet a havas lejtőkön való csúszásra? Itt vannak a legfontosabb infók!
2022.05.16.
Elhunyt Szabó Zoltán, a Budapest Gyermek Síiskola alapítója
Szomorúan tudatjuk, hogy 87 éves korában elhunyt Szabó Zoltán testnevelő, síoktató, akinek sok ezernyi magyar gyermek és felnőtt köszönheti a síelés, a síversenyzés élményét. - tudatta a Síoktatók Magyarországi Szövetsége mai közleményében.
2022.04.25.
Nyári táborok síelő gyerekeknek - milyen sportra váltsunk nyáron?
A hazai műanyagpályás síiskolák egyre színesebb ajánlatokkal, rendszeres nyári sportoktatással, napközis és ottalvós táborokkal várják a gyerekeket a vakáció idején. Az alábbi táblázatban azokat a nyári táborokat gyűjtöttük össze, ahol sportoktatás is zajlik, mutatjuk hol mely sportágakban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.