Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Síoktatás témájú cikkeink

2022.05.16.
Elhunyt Szabó Zoltán, a Budapest Gyermek Síiskola alapítója
Szomorúan tudatjuk, hogy 87 éves korában elhunyt Szabó Zoltán testnevelő, síoktató, akinek sok ezernyi magyar gyermek és felnőtt köszönheti a síelés, a síversenyzés élményét. - tudatta a Síoktatók Magyarországi Szövetsége mai közleményében.
2022.05.11.
Támogasd adód 1%-ával a sísportot!
Közeledik az SZJA bevallás időszaka. Az alábbiakban olyan közhasznúnak minősített alapítványokat és szervezeteket gyűjtöttünk össze, melyek a sísportot, a hazai sípályák és azok szolgáltatásainak fejlesztését támogatják. Sokat segíthet, aki adója 1%-át felajánlja a kiválasztott célra.
2022.04.25.
Nyári táborok síelő gyerekeknek - milyen sportra váltsunk nyáron?
A hazai műanyagpályás síiskolák egyre színesebb ajánlatokkal, rendszeres nyári sportoktatással, napközis és ottalvós táborokkal várják a gyerekeket. Az alábbi táblázatban azokat a nyári táborokat gyűjtöttük össze, ahol sportoktatás is zajlik, mutatjuk hol mely sportágakban.
2022.04.23.
Hófánk pályanyitás és síverseny lesz május 1-én Szekszárdon
Sí-Elek Sítanoda 2022. május 1-én három futamos síversenyt rendez apró növendékei számára. Ugyanezen a napon délután 14.00 órakor nyitják meg Szekszárdon, a Bodri birtok területén elkészült hófánk (tubing) pályát.
2022.03.23.
Megnyílt Székesfehérvár első műanyag borítású sítanpályája
Hosszú várakozás után 2022. március 21-én átadták a fehérvári sítanpályát, az ApexSport Klubot, ahol ezentúl a gyerekek és felnőttek is megtanulhatják a síelés alapjait.
2022.03.11.
Interjú a Patty Ski Donovaly tulajdonosával
Vajda Botond 1999-től üzemelteti Donovaly Zahradiste részén a Patty Síiskolát és Síkölcsönzőt. A koronavírus válság után a 2021/22-es téli szezonról és a síturizmus jövőjéről beszélgettünk.
2022.01.10.
Fontos a jó pályaválasztás, az életed múlhat rajta!
Maksa Zoltán humorista szerint a kék pálya jelölés arra utal, hogy ott csak kék foltokat lehet szerezni, a piros pályán már vér is folyhat, a fekete pályán pedig akár meg is lehet halni.
2022.01.03.
Falkert - Heidi Alm játék értékes nyereményekért!
Ha családoddal olyan helyet keresel, ahol a legkisebbek is felzárkózhatnak a már síelni tudókhoz, akkor Falkert tökéletes választás. A Heidi mesébe illő táj és síközpont gyermekes családokra specializálódott. Ugyanitt a természet adta szűz hóban a freeridererek és a sítúrázás szerelmesei is megmártózhatnak az igazi kartintiai télben, mivel a síterep 1860-2300 méteres magassában fekszik.
2021.12.30.
SÍ-KRESZ - ismételd át a síelés 10 alapszabályát!
Minden síelőnek ismernie kell a sí KRESZ-t, a sípályákon érvényes fő szabályokat. Az ún. "FIS 10" az alpesi országokban a sípályák rendjének törvényerejű fenntartását szolgálja. Ismeretük és betartásuk érdekünk is, kötelességünk is.
2021.12.23.
Kedvezményes síoktatás a karintiai Falkert / Heidi Almban
Rendkívül kedvező áron, mindössze 22 € / fő / alkalom áron biztosítjuk a Falkert - Heidi Alm Gyermek síközpontba látogató vendégeink számára a síoktatást!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »