Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Bozsik Anna

A sífutás és a nordic walking oktatásának szenvedélyes szeretetén túl testnevelő tanári és sífutó szakedzői diplomáim, 20 éves versenyzői, valamint 20 éves sífutó- és nordic walking oktatói tapasztalatom a biztosítéka a magas színvonalú oktatásnak.
Síterepek
Stílus
sífutás / nordic walking
Szint
kezdő / haladó / versenyző
Típus
egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Nyelv
magyar
Telefon
413-3546
30/274 9113
Cím
Telefon
413-3546
30/274 9113
Három éves korom óta síelek, sífutóversenyzői pályafutásomat 1978-ban a BKV Előre sífutó szakosztályában kezdtem, majd a 1998-as Naganoi olimpiát követően fejeztem be. Három olimpián, négy biathlon, illetve két sífutó világbajnokságon vettem részt, valamint 1991-től 1998-ig szinte valamennyi biathlon világkupán is képviseltem Magyarországot. Közel ötven országos bajnoki aranyat nyertem pályafutásom húsz éve alatt, sífutásban, biathlonban és sírollerben, amelynek végén döntöttem úgy, hogy a versenysport után, a tömegsporttal fogok foglalkozni.

2000-ben indítottam útjára a Bozsik Sífutóiskolát. Az első oktatások az Anna-réten zajlottak, az első táborra pedig 2000 márciusában, Csorba-tónál került sor. Az iskola fennállásának első tíz évében közel 3300 tanítvány fordult meg "szabadtéri tornatermeinkben". A húsz év alatt pedig közel 8000 tanítványt oktattunk hazai és külföldi pályákon. Testnevelő tanári és sífutó szakedzői diplomámon túl, nagytudású és lelkes csapat is segít abban, hogy a Bozsik Sífutóiskola szakmai színvonala valamennyi tanítványunk igényét kielégítse.

Minden évben több sífutótábort szervezünk Ausztriában, ahova várjuk a sífutni vágyókat, minden korosztályból!

Bővebb infó: https://sifutas.hu/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.