Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífutást oktat Bozsik Anna csapata a Normafánál

2006.02.12. 2010.12.05. Wesselényi Andrea | frissítve: 2010.12.05.

A Bozsik Sífutóiskola sok szeretettel vár mindenkit szombaton és vasárnap 9 és/vagy 11 órától kezdődő oktatásain! Helyszín az Anna-rét, az Anna kápolna melletti kis rét, ahol most kiváló hó van. Felszerelést az Anna-rét melletti Vasas síházban lehet bérelni, 1 500 Ft/felszerelés áron. 10 éves korig ingyenes.
Sok-sok éve már, hogy elbontották a síliftet a Normafánál. Sebaj, ha alpesi síelésre nem, de sífutásra már pár centi hó esetén tökéletes hely a Normafa fennsík. Az Anna-réten rendszeres sífutó edzések várják a sportág iránt érdeklődő amatőröket.

Már régóta tudom, hiszen e portálon is kinn van az info, hogy a téli hónapokban, megfelelő hóviszonyok esetén sífutás oktatást tartanak a Bozsik Sífutó Iskola oktatói a Normafa közeli Anna-réten, a Kápolna mögötti lapos területen szombaton és vasárnap délelőtt 9 és 11 órakor.

A sífutóiskola hírleveléből értesültem arról, hogy csütörtök délután is van lehetőség bekapcsolódni az oktatásba, így egy gyors elhatározással egy ügyesen átszervezett délután megjelentem életem első sífutó edzésén. Olyannyira megtetszett a dolog, hogy elhatároztam, az alpesi sí mellett igenis megtanulom végre a sífutást is, így a tanulás folyamatáról és annak minden öröméről, nehézségéről első kézből tudok majd beszámolni itt a sielok.hu-n. Egyelőre nagy a lelkesedés, bár Anna szerint még le kell küzdenem néhány tipikusan lesikló mozdulatot. Persze semmi akadálya annak, hogy a két mozgást párhuzamosan is megtanuljam, most ez a cél, amiért azért meg kell dolgozni. Mindenesetre jobban élveztem a friss levegőn sífutóedzést bármelyik fitness centerben töltött óránál, és talán még jobban meg is mozgatott.

Aki pedig szintén kedvet kapott és szeretne az edzésekbe még bekapcsolódni, hívja Bozsik Annát a 413-3546 vagy 30/274-9113 telefonszámon!
A helyszínen lehet felszerelést is bérelni felnőtt vagy gyerek méretben egyaránt. Gyerekeknek az oktatás ingyenes!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.