Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

6 óra alatt megtanulhatsz sífutni Stájerországban!

2008.11.12. | Frissítve: 2009.10.01.
Az első lépések mindig a legnehezebbek. A "sífutás 6 óra alatt" ajánlatcsomag keretén belül az első egyensúlyi gyakorlatok mellett a megfelelő mozgássorozat tökéletes elsajátítására helyezik a fő hangsúlyt, így a megfelelő alapokra építkezve tovább csiszolható a sífutó technika.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
"Ezt mindenki könnyedén megtanulhatja 6 óra alatt. Egy kis ügyességgel és akarattal nagyon gyorsan elsajátítható a megfelelő technika. A sífutás akkor igazán szórakoztató, ha helyesen csinálják" - véli Alois Stadlober világbajnok, aki részt vett az ajánlatcsomag kifejlesztésében.

Stájerország sífutásra specializálódott szálláshelyein a "sífutás 6 óra alatt" ajánlatcsomag 2-4 napos tartózkodással, felszereléssel és 6 óra oktatással foglalható 160 eurótól. 593 kilométernyi klasszikus és modern stílusú sífutópálya várja az üdülővendégeket Stájerország tizenöt, sífutásra specializálódott településén Ramsau am Dachstein és St. Jakob im Walde, valamint a Krakautal és a Mariazeller Land között. Az egész tartományban összesen 2054 kilométer sífutópálya várja a vendégeket.

Bővebb információk: www.steiermark.com/nordic
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 65 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.