Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Mariazell - Bürgeralpe Ausztria

Síterep adatok
Magasság
864 - 1267 m
Szintkülönbség
403 m
Sípályák hossza
14 km
Liftek száma
5
2
2
1
9,5 km
3 km
1,5 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 360 km, 4 óra 2 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy ár: 36.50 €    Gyerek napijegy ár: 19 €
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
8°C
22°C
5°C
16°C
6°C
20°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
Új! 2019. december 7-től a Mariazell belvárosából induló régi nagy kabinos lift helyén egy új, kiskabinos lift kezdi meg működését! A beruházás következtében nem csak gyorsabb lesz a feljutás a hegyre, hanem a személyszállító kapacitás is jelentősen megnőtt.

Mariazell (ejtsd: Mariacell) felújított kabinos felvonójának, két ülő- és két húzóliftjének, valamint széles, változatos, minden nehézségi fokot felölelő sípályáinak köszönhetően ideális síterep az egész család számára. A hegytetőn panorámaablakos és napozóteraszos hegyi vendéglők várják a vendégeket. A felvonók alsó és felső állomásánál egyaránt találunk síiskolát és síóvodát. A hegytetőn lévő kilátótoronyból csodálatos kilátás nyílik a közeli Gemeindealpe-Mitterbach síterepre, az Erlaufsee-re, illetve az Ötscher csúcsára.

Itt található Steiermark tartomány egyik legjobb kiépített szánkópályája, amelyen a hegytetőtől egészen a völgyig csúszhatunk hajmeresztő sebességgel, döntött kanyarokkal. A sífutók számos kezelt pályát találnak a völgyben, az idelátogatóknak érdemes még megnézni a magyarok körében különösen népszerű zarándokhelynek számító kegytemplomot.

St. Pölten irányából érkezve választhatunk, hogy a St. Sebastian-ból induló négyes ülőlift aljánál, vagy a Mariazell központjából induló kabinos liftnél szeretnénk-e parkolni.
Olvasd tovább
Szállások
Összesen 9 db szállás
Apartman (2) 
Panzió (3) 
Hotel*** (3) 
Hotel**** (3) 
Magánszállás (1) 
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »