Menü ≡

Programajánló témájú cikkeink

2020.10.29.
Eplény: interjú a nyárról, az új felvonóról és a vízi csúszdáról
A Veszprém TV készített beszélgetést Ebele Bálinttal, az eplényi Intersport Síaréna ügyvezetőjével. A síterep vezetője beszámolt a nyári forgalomról, a közeli fejlesztésekről (pl. új húzólift), valami a távoli fejlesztésről, a komoly attrakciónak ígérkező vízi csúszdáról is.
2020.10.16.
Kezdődik! Hétvégén az egész sívilág Söldenre figyel
Túlzás nélkül mondható, nagyon fontos versenyeket rendeznek hétvégén a tiroli Sölden síterepének gleccserén. A koronavírusos időszakban is fontos, hogy a síversenyek ne tűnjenek el a képernyőről. Az első versenyt nagyon szigorú feltételek mellett rendezik, főpróbája lehet az egész világkupa sorozatnak.
2020.10.12.
Világkupa: elkészült a versenynaptár európai versenyekkel
Hétvégén nyilvánosságra került az idei alpesi világkupa sorozat tervezett versenynaptára. A Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) mindent elkövet, hogy a tervezett versenyeket meg lehessen tartani, azonban arra nem árt felkészülni, hogy biztosan lesz változás a programban.
2020.10.07.
Alpesi Sí Világkupa Versenynaptár 2020/21
A 2020/2021-es alpesi sí világkupa naptár tervezete az októbertől márciusig rendezett futamok helyszíneit és időpontjait tartalmazza. Idén is az ausztriai Söldenben startol a profi síelők versenysorozata. A finálé pedig Svájcban lesz.
2020.10.05.
Saalbach rendezheti a 2025-ös alpesi sí világbajnokságot
Szombaton eldőlt a 2025-ös világbajnokság színhelye. Papíron hárman is pályáztak a rendezésre, de az erőviszonyok annyira egyértelműek voltak, hogy senkit sem lepett meg az eredmény. Hatalmas fölénnyel az ausztriai Saalbach síterepe nyerte el a rendezés jogát.
2020.08.21.
Zipline: a világ legmagasabban épített átcsúszóját adták át
A héten nyílt meg Svájcban, Verbier síterepén a világ legmagasabban épített átcsúszója, angol és nemzetközileg ismertebb kifejezéssel a zipline.
2020.08.19.
Az ünnepi hétvége alatt is üzemel az Eplényi Libegő
Ha aktívan, a friss levegőn szeretnél pihenni a családdal gyere a Kaland Hegyre libegőzni, vagy próbáld ki a megújult Kaland Ösvényünket is.
2020.07.28.
Amikor felpezsdülnek a hegyek - Nyári tippek Hinterstoderen
Ébred a természet, hajnalban előbújnak az első hegycsúcsok, friss hegyi levegő tölti meg a tüdőnket - kevesen ismerik a napfelkeltének ezt az egyedülálló érzését. A hinterstoderi felvonók most mindenkinek lehetővé teszik az élményt. 2020 nyarán még 2 alkalommal lesz napfelkeltés felvonózás, méghozzá 4:30-tól. A magasban alpesi reggeli csábít 1.840 méteren, de kezdhetjük a napot egy frissítő hegyi jógával is.
2020.07.28.
Augusztustól mindennap várja utasait a Zugligeti Libegő
Augusztus elsejétől, szombattól újra normál nyitvatartási rend szerint közlekedik a Zugligeti Libegő - közölte a BKV hétfőn az MTI-vel.
2020.07.27.
Jasná: zöld utat kapott a márciusi világkupa verseny
A múlt héten Szlovákiába érkeztek a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) ellenőrei, hogy megnézzék, Jasná-Chopok mennyire felkészült a márciusi világkupa futamok megrendezésére.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »