Menü ≡

Programajánló témájú cikkeink

2021.04.16.
Tíz mesés kerékpárutat ajánlunk Ausztriában
Szeretsz egész nap tükörsima aszfalton, festői tájakon tekerni? Akkor irány Ausztria! 10 festői útvonalat ajánlunk azoknak, akik kerékpárral szeretnék felfedezni Ausztria legszebb vidékeit. A bringautak gyakran folyók mentén vezetnek, vagy fürdőtavakat érintenek, így van lehetőség felfrissülésre is.
2021.04.08.
Második hosszabbítás: szombatig lehet síelni a Mátrában!
Frissítés: a húsvéti hidegbetörésnek köszönhetően először április 8-ig, majd az utolsónap tervezett napon 10-éig hosszabbította meg nyitva tartását a Mátraszentistváni Sípark - közölte Erbeszkorn Tamás, a Sípark sajtófőnöke.
2021.03.12.
Három hazai helyszínen síelhetünk a hosszú hétvégén
Az előttünk álló háromnapos ünnepen még pontosan három magyar síterepen indítják be a lifteket, tehát akár naponta máshol is síelhetünk itthon. Sátoraljaújhelyen idén most lehet utoljára síelni, Eplényben és Mátraszentistvánban pedig az időjáráson múlik, hogy meddig tart ki a szezon.
2021.03.09.
Eplény: 100. napnál tart a síterep ebben a szezonban
A mai napon a 100. üzemnapját kezdi meg az eplényi Intersport Síaréna. A síterep az utóbbi napokban ismét beindította a hóágyúkat. A legfontosabb, ülőliftekkel kiszolgált pályáik továbbra is síelhetők. Remélhetőleg, messze még a szezon vége.
2021.03.08.
Videó: a gyönyörű Sellaronda covid idején, túrasível
Sajnos a múlt héten az is eldőlt, hogy idén már nem nyitnak ki a Dolomitok síterepei, így a híres Sellaronda megsíelése ebben a szezonban kimarad mindenkinek. Vagyis ez nem teljesen igaz. Van, aki túrasível már megtette a kört és fantasztikus videót készített a túrától.
2021.02.16.
Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely: nyitva a 2-es pálya!
A tervezettnél már egy nappal korábban, mától megnyitották Sátoraljaújhelyen a 2-es számú pályát, az idei szezonban először.
2021.02.15.
Új pályákat nyitnak meg hétfőtől Eplényben
Az elmúlt napok előkészületei után ma megnyithatják az A4 és a Q2 jelű pályákat, valamint a Nitro Snowparkot.
2021.02.12.
Igazi téli nagyüzem a magyar síterepeken
Csütörtöktől egy elég hosszú, legalább tíznapos, de akár kéthetes hideg periódus érte el Magyarországot, amely a következő időszakban ideális feltételeket nyújthat a hazai pályák üzemeléséhez.
2021.02.07.
Két hét a tévé előtt: kezdődik az alpesi világbajnokság!
A megnyitó ünnepséggel ma este kezdetét veszi a 46. alpesi világbajnokság. A helyszín az olaszországi Cortina d'Ampezzo, ahol hagyományokban igazán gazdag a síelés és az ezzel kapcsolatos versenysport is.
2021.02.05.
Cortina: alpesi világbajnokság előtt a magyar válogatott
Február 7-én, vasárnap a megnyitó ünnepséggel megkezdődik az olaszországi Cortina d`Ampezzóban az alpesisí világbajnokság. A Magyar Sí Szövetség vezetése a legeredményesebb és legígéretesebb válogatott sízőit indítja el, akik a technikai számokban bizonyíthatnak majd.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »