Menü ≡

Programajánló témájú cikkeink

2021.10.25.
2022-ben újra lesznek party és élmény sítáborok!
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy csak a sport érdekel az egészből! Vagy tudod mit? Inkább tedd fel a kezed, ha jól akarod magad érezni! Ezekben a táborokban a csúszás után ráadásként vár a bulizás. Soroljuk, hogy miből választhatsz idén.
2021.10.22.
Sölden: nézők előtt indul az idei világkupa szezon
Talán ez az egyik legfontosabb újdonság, hogy idén visszatérhetnek a nézők a pálya szélére. Nemcsak az osztrák versenyeken, hanem jelenleg úgy néz ki, hogy a következő időszak versenyeit is nézők előtt rendezik. Az utóbbi idők legigazságosabbnak szánt világkupa szezonja kezdődik a tiroli Sölden gleccserén.
2021.10.21.
Magyar induló a söldeni világkupa futamon
Ismét magyar sízőnek szurkolhatunk az alpesisí világkupában, ugyanis Tóth Zita rajthoz áll a söldeni szezonnyitó versenyen. Ezzel régi álma teljesül a pekingi téli olimpiára készülő sportolónak. Utoljára a kétszeres világkupa dobogós Miklós Edit versenyzett a világ elitjében, 2018 januárjában.
2021.10.20.
Idén is lesz szezon előtti kőszedés a Síarénában
Évek óta megszokott a szezon előtti kőszedés Eplényben, ahol kicsik és nagyok együttes erővel dolgozhatnak a Síaréna Vibe Park munkatársaival, hogy a téli szezon kezdete előtt megtisztítsák a sípályákat a nagyobb kövektől. Ezáltal télen mindenki nyugodtan élvezheti a síelést, baleset és felszerelés károsodás nélkül. Az eseményt idén október utolsó hétvégéjén rendezik.
2021.10.15.
Megújul az eplényi síterep: mostantól Síaréna Vibe Park
„A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében. Egy remek atmoszférával rendelkező ékszerdoboz, ami megannyi lehetőséget rejt magában az év minden időszakában. Sokféle rezgés rejlik ebben a hegyben, amit egyaránt át lehet élni családi környezetben, de akkor is ha valaki barátokkal, vagy akár egyedül látogat el hozzánk."
2021.10.06.
Alpesi Sí Világkupa Versenynaptár 2021/22
A 2021/2022-es alpesi sí világkupa naptár tervezete az októbertől márciusig rendezett futamok helyszíneit és időpontjait tartalmazza. Idén is az ausztriai Söldenben startol a profi síelők versenysorozata. A finálé pedig Franciaországban lesz.
2021.09.22.
Már 10 síterepre érvényes a Gopass szezonbérlet
Az eredetileg a szlovák, illetve cseh síterepekre érvényes Gopass szezonbérlet mostanra már négy országban és 10 síterepen használható.
2021.09.18.
Pitztal: szombaton megnyitott a tiroli gleccser!
Egy héttel a tervezett dátum előtt, szeptember 18-án megnyitotta kapuit a tiroli Pitztal gleccser. Ezzel együtt Ausztriában már három (tiroli) gleccseren lehet síelni.
2021.09.16.
Videó: remek hóviszonyok a söldeni gleccseren
Ausztriában már két gleccseren is lehet síelni. Hintertux egész évben síelhető, a másik tiroli gleccser, Sölden, nemrég nyitotta meg a kapuit. A síterep beszámolója szerint "bombasztikus" hóviszonyok között.
2021.09.06.
Mikor és hol lesznek síbörzék a 2021/22-es szezonban?
A 2021/22-es szezonban ismét lesznek síbörzék, az időpontokat és helyszíneket itt fogjuk közzétenni. Érdemes ellátogatni, ha valaki használt vagy új sí- ill. snowboardfelszerelést, ruházatot vagy kiegészítőt keres.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »