Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havas és csokis kiképzésen a Fókusz műsorvezetője

2014.12.23. Gémes Renáta

Barabás Évi a svájci Alpokban küzd a kemény éjszakai fagyokkal a jégkunyhóban, majd a tériszonyával 3000 méter magasan. Sebesség, vadság majd csoki luxus álomkivitelben a Havazinban!
Az RTL Klub Fókusz és a Portré műsorvezetője a következő vendégünk, akit jeges kalandozásra csábítottunk a Titlisre, a svájci Alpokba. 3000 méter felett küzdünk a fagyos éjszakákkal a jégkunyhóban, a vakmerő tempózással, Barabás Évi pedig a tériszonyával. Évivel síelünk, felültetjük szánkóra, és még sok-sok tortúrának tesszük ki, melynek a végén következik a jól megérdemelt kényeztetést. A hegy vadsága után betekintést kapunk a svájci luxus világba.
Először is kipróbáljuk a világ egyetlen óriás zengőtálját, amely egyedülálló relaxációs élményt nyújt. Majd jön a nagy meglepetést, a csokikóstolás: a szénás és a mojitós csokoládé nyújtotta élményről a vasárnapi adásban számol be Évi.

Az idén 10 éves Havazinban sok sztárt vittünk hidegebb éghajlatra: felidézzük, amikor Nagy Feró Stone-nal melegített be a síszezonra, D. Tóth András a Híradó különkiadásával jelentkezett Olaszországból, Vásáry Andréval a Grossglocknernél a sípálya után jégtekéztünk, a 2013-as X-Faktor győztes Danics Dórát pedig a szlovák Jasnában egy jégfalhoz állítottuk.

2014 utolsó adásából természetesen az extrém havas sport sem maradhat ki: meglepjük nézőinket néhány embertelen kalanddal, melyről az őrült snowkite-osok, vagyis a havas széllovasok gondoskodnak.

Havazin december 28-án, 10.15-től az RTL Klubon!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.