Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bulvár témájú cikkeink

2020.01.22.
Készül a világ legmagasabb, 40 méteres hóembere
A tervek szerint február elsejére készülnek el az ausztriai Riesneralm síterepén a világ legmagasabb hóembere címére pályázó alkotással.
2020.01.16.
Betiltották az alkoholt: lemondások miatt üres a síterep
Szokatlan döntést hozott a boszniai Rostovo síterepének új tulajdonosa: az új szezonban nem árulnak alkoholt. Sokan lemondták a foglalásukat, de legalább lehet csúszni az üres pályán.
2020.01.15.
Farkas tévedt a sípályára az osztrák síterepen
A szlovén-osztrák-olasz hármashatáron található karintiai Arnoldstein síterepére hétfő délelőtt egy farkas tévedt. Az egyik hütte üzemeltetőjének sikerült felvételeket készítenie róla.
2020.01.14.
Rendezte havas vitáját az eplényi síterep a szomszéd faluval
Egy régóta fennálló vitát sikerült békésen lezárni Olaszfalu község polgármesterének és az eplényi Síaréna Kft. ügyvezetőjének.
2020.01.14.
Frizbi mínusz 28 fokban az életveszélyessé fagyott ruhákkal
Bizony elég hideg van mostanában Kanada egyes részein. Calgaryban egy fiatalember kitette száradni a ruháit, amelyek csonttá fagytak mire észbekapott.
2020.01.14.
20 ezer dollárt felejtett a sílift kabinjában
Sokan vagyunk úgy, hogy jól jön egy kis zsebpénz a síelésnél, és a hüttézés sem 2 euró mostanában. Van, aki kicsit jobban rászámol a költségekre. Egy kínai síelő a hátizsákját és benne 20 ezer dollárt hagyott el egy svájci sílift kabinjában.
2020.01.12.
Sítúrázó és ratrakos verekedett egymással a tiroli pályán
A sípályán dolgozó ratrakos és a pályán közlekedő sítúrázók szóváltása verekedéssé fajult. Este 11 órakor, az éjszakai sötétben és a fejlámpák fénye előtt.
2020.01.10.
Hallstatt: túl nagy idegenforgalom fojtogatja az osztrák falut
A túl nagy idegenforgalom áldozatává vált egy idilli osztrák falu, amelyről elterjedt, hogy róla mintázták a Jégvarázs című animációs Disney-kasszasiker királyságát, Arendellét.
2020.01.08.
Az enyhe időjárás miatt nem épül meg Románia jégszállodája
Az enyhe téli időjárás miatt 16 év óta először nem épül meg Románia egyetlen, nagy nemzetközi érdeklődésnek is örvendő jéghotelje - közölték kedden a létesítmény működtetői.
2020.01.05.
Zakopane: ratrak szabadította ki a sípályára tévedt Audit
Nem telik el síszezon anélkül, hogy valamelyik autós tesztelné az autóját a sípálya haván. Legtöbben ilyenkor a GPS-t hibáztatják, de hallottunk már arról, hogy az alkohol is szerepet játszott ilyen kalandokban.
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 92 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.