Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bulvár témájú cikkeink

2022.03.13.
Látványos videó egy hatalmas tetőlavináról Japánból!
Az idei japán havazással egyszerűen nem lehet betelni. A szokásos japán mértékekhez képest is bőségesen érkezik az idei szezonban az égi áldás. Több helyen évtizedes rekordokat dönthet meg szezon végére a hómennyiség.
2022.03.08.
Szaúd-Arábia nem viccel: sípályát építenek!
Már megszokhattuk, hogy az arab országok egymást licitálják felül a vadabbnál vadabb építkezésekkel. A környéken már építettek fedett sípályát, most azonban megkezdték egy "igazi", kültéri sípálya építésének az előkészítését.
2022.03.04.
Gerlitzen: magyar síelő esett ki a síliftből
Csütörtök délután három óra körül egy magyar síelő esett ki a karintiai síterep egyik négyszemélyes ülőliftjéből. A férfi a kezéből kiesett síbotot próbálta megmenteni, miközben kicsúszott a székből. Körülbelül hat métert zuhant.
2022.02.23.
Hatalmas szél dobálta a sílift kabinját a Magas-Tátrában
Mostanában túl sok gondot okoz a szél az európai síterepeken. Szinte nincs olyan ország, ahol hosszabb-rövidebb időre ne kellene leállítani az ülőlifteket. Tegnap a Magas-Tátra egyik kabinosában lehetett szörnyű érzésük a szélben hánykódó lift utasainak.
2022.02.21.
Videó: síelés a kitört olasz vulkán közelében
Ma ismét kitört az Etna, Dél-Olaszország, Szicília máig is aktív tűzhányója. Érdekesség, hogy a vulkán közelében síterep is található. Az alábbi videóból is látszik, hogy a közeli tűzhányó füstölgése nem igazán befolyásolta a síterep üzemeltetését.
2022.02.10.
Ischgl: sílécen fogták el a csempészt a határon
Sok olvasónk körében ismert, hogy az osztrák Ischgl síterepe átnyúlik a svájci oldalra, a Samnaun részre. Bár a sírégió nagyobb része az osztrák oldalon található, azonban sokan szívesen síelnek át a svájci oldalra, ahol vám- és adómenetesen lehet vásárolni.
2022.02.07.
130 utas rekedt egy meghibásodott síliften Csehországban
Egy kellemetlen kaland ért véget szerencsésen a csehországi Přemyslov síterepén vasárnap délután. A felvonón rekedt összes utast biztonságban lehozták a földre.
2022.02.03.
Ratrak húzta ki a sípályán elakadt autót a bajból
Ezúttal Franciaországban történt meg, hogy a sofőr összetévesztette az utat a sípályával és a behavazott út helyen a szintén behavazott sípályán folytatta az útját.
2022.01.27.
Horror jelenetek a meghibásodott dél-koreai síliften
Aki a lenti videót megnézi, és erős figyelemmel követi mostanában, hogy mi zajlik a síelés világában, vagyis olvas minket rendszeresen, azoknak valahonnan ismerősek lehetnek a videó képei.
2022.01.27.
Ezen a hójelentés videón nevet az internet napok óta
Ügyes húzással került be a hírekbe egy amerikai síterep az elmúlt napokban. A hójelentésükből un. vírusvideó lett, vagyis rövid idő alatt több millióan nézték meg az interneten.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »