Menü ≡

Bulvár témájú cikkeink

2021.11.24.
Szlovén snowboard híresség halálos balesete Söldenben
Marko Grilc, az egyik legismertebb szlovén snowboardos, halálos kimenetelű balesetet szenvedett a tiroli Sölden gleccserén.
2021.11.09.
Dachstein: 12 méteres zuhanást úszott meg egy sítúrázó
Többszörösen is szerencsésnek mondhatja magát az a stájer sítúrázó, aki vasárnap egy gleccserszakadékba esett és kb. 12 méter zuhanás után szinte semmi baja sem történt. További szerencséje, hogy voltak szemtanúk, akik azonnal segítséget hívtak.
2021.11.06.
Rax: 13 nap után eloltották az erdőtüzet
Ma délután bejelentették, hogy hősies küzdelem után sikerült eloltani Ausztria eddigi legnagyobb erdőtüzét, amely a magyar határhoz közeli Alsó-Ausztria tartományban pusztított. A tűz komoly károkat okozott a hazai túrázók körében is népszerű Rax környékén.
2021.11.01.
Egy halott, lezuhant egy nagykabinos lift Csehországban
Halálos kimenetelű baleset történt vasárnap délután a csehországi Jested síterepén. Eddig tisztázatlan okokból a sífelvonó egyik nagykabinja levált a drótkötélről és a földre zuhant. A kabinban tartózkodó üzemeltető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetet megmenteni.
2021.10.20.
Hochkar: kórházban végződött a szezon első szánkózása
Még szezon előtt vagyunk, tehát idejében elvégezhetjük szokásos feladatunkat: szeretnénk felhívni a figyelmet a biztonságos téli sportolásra. Természetesen, amint elkezdődött a szezon, egyre többször fordulnak meg a mentősök a sípályákon.
2021.10.01.
Courchevel: megsérültek a kabinok a biztonsági tesztelés alatt
Courchevel, a francia Három-völgy egyik legismertebb síterepe. A tavalyi elmaradt szezon után mostanában már komolyan készülnek az idei szezonban. Most zajlik a síliftek biztonsági tesztelése is, amelynek során kisebb baleset történt a két nagykabinnal.
2021.09.28.
Földrengés közben síelnek a pályán Ausztráliában
Valószínűleg "ilyen csak egyszer van az életben" típusú élménye lehetett annak a néhány ausztrál síelőnek, akik a múlt héten Mt. Buller síterepén kezdték a napot és csúszás közben mozdult meg alattuk a föld. A földregést több ausztrál síterepen is érezték.
2021.03.09.
Videó: medve üldözte a síelőt a romániai sípályán
Újabb medve tévedt a sípályára Romániában, ezúttal is Predeal síterepén. Egy síoktató elég hosszú felvételt készített a találkozásról és arról, ahogyan próbál gyorsabban síelni, mint a medve futni.
2021.02.17.
Kitört a havas Etna, látványos képek a vulkánról
Nagy robajjal és régóta nem látott lávafolyammal tört ki tegnap az Etna szicíliai vulkán. Érdekesség, hogy a hegyen síterep is található, amelyet idén a korlátozások miatt még nem lehetett megnyitni.
2021.02.14.
Tinder: síelős képpel nagy az esély a randira
Természetesen már arra is készült felmérés, hogy milyen képpel a legesélyesebb, hogy összejön a randevú a népszerű párkereső alkalmazáson, a Tinderen. Nem is lenne annyira érdekes a dolog, ha nem a síelős képek vezetnék a listát.
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »