Bulvár témájú cikkeink

Lindsey Vonn este száguldott le a kitzbüheli versenypályán

2023.01.22. Bata Attila
Különleges teljesítményt rögzítettek a kamerák a héten. Lindsey Vonn, az amerikaiak már visszavonult klasszis síelője első nőként síelt le a világ legnehezebbnek tartott versenypályáján, a kitzbüheli Streifon. És mindezt éjszakai csúszással!

Kreischberg: magyar snowboardos tarolt le mindenkit

2023.01.05. Bata Attila
Nehéz szavakat találni arra, amit egy 18 éves magyar snowboardos művelt tegnap az ausztriai Kreischberg síterepén. Rossz módszerrel, a csákányos felvonóba két kézzel kapaszkodva jutott fel egy meredek szakaszra, ahol elesett, majd visszacsúszva számos síelőt letarolt. A helyszínről segítségnyújtás nélkül távozott.

Földcsuszamlás sodorta el a francia ülőlift oszlopát

2022.12.28. Bata Attila
Komoly károkaz okozott a földcsuszamlás a franciaországi Chatel (Portes du Soleil) síterepén. Az egyik ülőlift tartóoszlopát körülbelül 10 méterrel sodorta arrébb. A lift helyett síbuszok közlekednek a síszezon fontos időszakában.

Ötéves kislány esett ki az ülőliftből Ausztriában

2022.12.18. 2022.12.19. Bata Attila | frissítve: 2022.12.19.
Valószínűleg egy félreértett figyelmeztető tábla miatt esett ki az ülőliftből egy ötéves szlovén kislány ma délelőtt a karintiai Nassfeld síterepén.

A söldeni sípálya havában akadtak el az eltévedt autósok

2022.11.20. Bata Attila
Szinte még el sem kezdődött a síszezon, de máris megtörtént a szokásos. Azt nem lehet tudni, hogy ezúttal a GPS vagy más útvonaltervező a hibás, de a két britnek úgy sikerült a szállásra indulnia a söldeni gleccserről, hogy a szállás helyett egy sípályán kötöttek ki.

Íme, az elmúlt három év legjobb észak-amerikai síterepe

2022.10.18. Bata Attila
Mondhatnánk, hogy beállt a ranglista, hiszen az idén is az Idaho államban található Sun Valley kapta a legjobb észak-amerikai síterep elismerését. Megőrizte második helyét Deer Valley (Utah), a harmadikat pedig Aspen (Colorado).

Ilyen a feleségcipelő verseny az amerikai síterepen

2022.10.16. Bata Attila
Ha eljön az ősz, akkor Sunday River síterepén hagyományosan megrendezik az észak-amerikai bajnokságot, amelynek győztese jövőre kijut Finnországba, ahol már évek óta világbajnokságot rendeznek ebben a számban.

Szlovák síugrók így tartják életben sportágukat

2022.10.14. Bata Attila
Szlovákiában sem fenékig tejfel az élet, ha a téli sportok támogatásáról van szó. Így, ha valaki előbbre akar jutni, akkor a saját kezébe kell vennie a sorsát. Így tettek a Besztercebánya melletti síugrók, akik elutaztak Olaszországba egy sísánc bontásában segíteni, cserébe az elbontott anyagokat megkapták, amely tökéletes lesz a helyi síklub működéséhez.

Téli Ázsiai Játékokat rendeznek Szaúd-Arábiában

2022.10.04. MTI / sielok.hu
Egyáltalán nem vicc, a sivatagi királyság kapta meg a 2029-es téli játékok rendezési jogát, miután a mai napon a 45 ország képviseletéből álló Ázsiai Olimpiai Tanács (OCA) közölte a döntését.

Nem okozott károkat a tűz a svájci síterep felvonójában

2022.09.28. Bata Attila
Jó hírrel zárult a síterep által megrendelt szakértői vizsgálat. Glacier 3000 síterepének hegyállomásán következett tűz nem okozott károkat a felvonóban, így az „100%-osan üzemképes” a jelentés szerint.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.