Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bulvár témájú cikkeink

Pakisztán: mentik a gyerekeket a magasban himbálózó kabinból

2023.08.22. Bata Attila
Szinte az egész ázsiai ország szájtátva figyeli, sikerül-e kimenteni egy elakadt felvonókabinban rekedt nyolc utast Pakisztán északi részén található hegyvidéki régióban. Az utasok nagy része reggel óta az egy kábelen himbálózó kabinban töltötte a napot.

Svájc: 140 utast mentettek ki helikopterrel éjszaka

2023.08.20. Bata Attila
Nem volt egyszerű éjszakájuk azoknak, akik szombaton a Thuni-tó feletti siklóvasúttal (Niesenbahn) utaztak. Este nyolc óra után műszaki hiba miatt teljesen leállt a felvonó és a sikló utasait, valamint a hegyállomáson tartózkodó vendégeket helikopterrel szállították le a völgybe.

Az igazi síőrült a liften alszik, hogy reggel első legyen

2023.06.30. Bata Attila
Európában nem jellemző ez az őrület, de Észak-Amerikában és Új-Zélandon sokan sportot űznek abból, hogy a síszezon megnyitóján az első lifttel induljanak fel a hegyre. Egyfajta dicsőség a szezonban elsőként felülni a sífelvonóra.

Elképesztő videó a gleccserhasadékba esett síelőről

2023.04.26. Bata Attila
Hihetetlen szerencsével úszta meg a kalandot a francia síelő, aki a franciaországi La Grave környéki freeride paradicsomban csúszott. Hirtelen eltűnt egy gleccserhasadékban, ahol fennakadt egy hópárkányon, majd a társai húzták ki kötéllel.

Százévesen sem mond le a síelésről a szlovén örökifjú

2023.03.10. Bata Attila
Egyre ismertebb lett szűkebb hazáján kívül is az idei évben a 100. születésnapját betöltő szlovén Franc Primožič, aki fiatalokat megszégyenítő aktivitással használja ki a síszezont még ebben a tiszteletreméltó korban is.

Videó: így síel az egykori klasszis ötéves lánya

2023.03.07. Bata Attila
Ha létezik igazi „síelő család”, akkor a német Felix Neureuther családjára ezt igazán lehet mondani. A szülők világbajnokok, a nagyszülők olimpiai aranyat is nyertek, és az utód, az ötéves unoka pedig korát meghazudtolóan síel az internetre felkerült videó alapján.

Megér egy napi síbérlet 110 ezer forintot?

2023.03.05. Bata Attila
Természetesen a kérdés költői, hiszen valószínűleg az igen és a nem válasz mellett is lehet érveket találni. Mindenesetre az idei szezonban ennyibe került a valószínűleg a világ legdrágább napijegye, amellyel az egyik amerikai síterepen lehetett csúszni néhány hete.

Sztrájkolnak a ratrakosok az ismert francia síterepen

2023.03.01. 2023.03.02. Bata Attila | frissítve: 2023.03.02.
Megvalósult a buckasíelők álma, nem ratrakolják La Plagne sípályáit. Az üzemeltetők szempontjából már nem ennyire vicces a dolog. Eddig sem volt könnyű a szezon, és most az iskolai síszünet alatt a családok nem pont ilyen pályákon szeretnének együtt síelni.

Videón az ülőliften lógó síelő küzdelme

2023.02.28. Bata Attila
Újabb videó kering az interneten, amelyben az ülőliftről lecsúszott síelő kapaszkodik a síliftbe. A himbálózó síelőt társa is próbálja megtartani, végül ebben az esetben szerencsés vége, senki sem sérült meg.

Les Gets: betiltották a dohányzást a francia síterepen

2023.02.19. Bata Attila
Az idei szezonban tilos a francia Les Gets síterepén a pályán és a sílifteknél dohányozni. A világ többi részén már léteznek síterepek hasonló szabályozással. A franciák azt állítják, hogy ezt ők vezették be először Európában.

h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.