Menü ≡

Indul a Havazin 10. évada

2014.12.03. | Szerző: Gémes Renáta
Idén jubilál a Havazin símagazin az RTL Klubon. A vasárnap induló évad érdekessége, hogy az alpesi síversenyek nagyobb szerepet kapnak majd az adásokban, de a hobbisízőknek is értékes síterep információkkal szolgálnak a műsorkészítők. A hírességek pedig első síélményeikkel térnek vissza.
h i r d e t é s
A 10 év alatt a legkülönbözőbb téli sportokat hozták el a Havazin készítői: bemutatták a környék és a nagyvilág legjobb sípályáit, extrém sportokat, és megtanítottak számtalan hazai hírességeket síelni.

A szezon első adásában Európa egyik legészakibb sípályáját láthatják, és az ott megrendezett alpesi sí Világkupa futamot. Idén ugyanis a magyar sízőink sikerei miatt nagyobb hangsúlyt kapnak a műsorban az alpesi síversenyek, de a tizedik év kapcsán visszatekintést is láthatnak majd sztárjaink első hóra állásáról is.

Vasárnap délben a legészakibb versenysorozat helyszínére, Levibe látogatunk. A műsor felidézi a verseny legizgalmasabb pillanatait, és megszólalnak a sportág kiválóságai, köztük az olimpiai bajnok Mikaela Shiffrin és Tina Maze, a többszörös világbajnok Marcel Hirscher, valamint a sérüléséből felépült Lindsey Vonn.

Kameránk az olimpiai 7. helyezett alpesi sízőnkkel, Miklós Edittel volt a szezon kezdés előtti utolsó Magyarországon eltöltött napján. A sportoló december első hétvégéjén a kanadai Lake Louise-ban kezdi meg a szezont, ahol lesiklásban és super-g-ben versenyez majd a női Világkupa mezőnye.
Hogy milyen várakozásokkal tekint a szezonra, arról Edit részletesen mesél a Havazinban.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A műsorban a hobbisízők is számos érdekességet tudhatnak meg síterep ajánlónkból. Ezúttal a finn Levit ismerhetik meg, melyet nem csak a profi sízők kedvelik. Az Északi-sarkkörtől 170 km-re északra, Helsinkitől 1000 km-re található a páratlan természeti adottságokkal rendelkező síparadicsom.
Idén is megmutatjuk, ki hogyan boldogul a lejtőkön. Az első adásban az X-Faktor mentorának, Tóth Gabinak első eséseit is láthatják. A kiváló énekesnőnek felejthetetlen pillanatokat szerzett a sí tanulás, melyet Debreceni Zita irányítása alatt szinte tökélyre fejlesztett az egyik osztrák síparadicsomban, Innerkremsben.

A Havazin 10. évadjának első adása december 7-én, vasárnap 12.15-kor kezdődik az RTL Klub-on.
2014.12.07. 12:55:19 Soma
Na talán valami megindult! A Tóth Gabi féle vinnyogástól eltekintve, ez kimondottan jól sikerült, még Feró is belefért.
2014.12.07. 18:29:49 Barbara Jack
Nekem hiányzott Világi Peti :(
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »