Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagy Feróval erősít a Havazin!

2013.12.07. Gémes Renáta

Az X-Faktor egykori mentora ezúttal sípályán veszi kezelésbe a sztárokat hamarosan a Havazin símagazinban. Már túl is van az első forgatásán, és terveink szerint a szezon 3. adásában láthatjuk először a képernyőn.
Feró munka közben
Feró új szerepben tűnik fel rövidesen a Havazinban, melynek Világi Péter mellett a társműsorvezetője lett. Bár az első adásban egyelőre a Dachstein gleccser és az Éjjel - Nappal Budapest című sorozat szereplői kerülnek reflektorfénybe, de a népszerű zenészre már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak; a szezon harmadik adásában szerepel először.

A nemzet csótánya korábban kétszer is a Havazinnal tartott, mint vendég. Megmutatta, milyen extrém kalandokra képes a havas lejtőkön, gitárral és síléccel egyszerre, és bebizonyította, hogy akármelyik hüttében, bármikor őrült bulit tud produkálni. Ám most a vendégoldalról a műsorvezetőire csússzan át, és Világi Péter mellett társműsorvezetőként jelentkezik vasárnaponként a Havazinban, az RTL Klubon.

Nagy Feró, aki a Magyar Sí Szövetség 100 éves évfordulójára rendezett 2 napos rendezvényen a házigazda szerepét töltötte be, köztudottan él-hal a síért, ő maga is több mint két évtizede minden télen aktívan síel.

A szezon első adása december 8-án 12.35-kor kezdődik az RTL Klubon!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.