Versenyek témájú cikkeink

Rekordbeállítás: Shiffrin 86. világkupa győzelme

2023.03.10. Bata Attila
Az idei szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtó amerikai Mikaela Shiffrin megszerezte a 86. világkupa elsőségét, ezzel pedig a győzelmek számát tekintve utolérte a svédek egykori világklasszisát, Ingemar Stenmarkot.

Idén 5 napig tart a Dockyard Havas Szezonzáró Kreischbergen

2023.03.08. síelők.hu
Szinte hihetetlen a magyar havas élet történetében, hogy a Dockyard Havas Szezonzárót már 29. alkalommal rendezik meg Kreischbergen. A generációkat kinevelő hosszú hétvége ebben az évben 5 napos programsorozat lesz.

Videó: így síel az egykori klasszis ötéves lánya

2023.03.07. Bata Attila
Ha létezik igazi „síelő család”, akkor a német Felix Neureuther családjára ezt igazán lehet mondani. A szülők világbajnokok, a nagyszülők olimpiai aranyat is nyertek, és az utód, az ötéves unoka pedig korát meghazudtolóan síel az internetre felkerült videó alapján.

Fehér Mámor: őrült síverseny lesz idén is St. Antonban

2019.04.12. 2023.03.06. síelők.hu | frissítve: 2023.03.06.
2023. április 22-én délután St. Anton am Arlbergen egy őrült hajsza veszi kezdetét. A Fehér Mámor, németül der Weisse Rausch napja ez, a híres síversenyé, ahol összesen 555 síelő és snowboardos indul meg a tömeges rajthoz, a Vallugagrathoz. Lesiklás, felfelé gyaloglás, akadálypálya - rendesen meg kell küzdeni a cél eléréséhez.

Véget ért a hazai Országos Alpesi Síbajnokság

2023.03.03. Magyar Sí Szövetség
Meglepetés eredmény született az Felnőtt Országos Alpesi Síbajnokságon, melyet csütörtökön és pénteken rendezett meg a Magyar Sí Szövetség az ausztriai Grebenzenben. A férfiaknál Hozmann Rudolf szerezte meg az összetett elsőséget, míg a nőknél Tóth Zita megőrizte bajnoki címét.

Saalbach már készül a 2025-ös világbajnokságra

2023.02.24. Bata Attila
Múlt héten véget ért az alpesi síelők világbajnoksága a franciaországi Három-völgy sírégióban, közelebbről Courchevel és Meribel síterepein. A záróünnepségen a következő világbajnokság vendéglátója átvehette a jelképes zászlót, hiszen a 2025-ös rendezés jogát az osztrák Saalbach nyerte el.

Schladming sokat profitált a 10 éve rendezett világbajnokságból

2023.02.22. Bata Attila
Közel 10 évvel ezelőtt rendezték a magyarok körében is népszerű Schladmingban az alpesi síelők világbajnokságát. Akkor az egész sívilág két hétre a stájer régióra figyelt. Utólag már látható, hogy a rendezvény nagyon jót tett a síterep népszerűségének és fejlődésének.

Tour'd a Havat! Amatőr síverseny, buli és wellness Tátralomnicon

2023.02.21. síelők.hu
A Magyar Síakadémia és a Budavár Tours Utazási Iroda szervezésében 2023. március 9 - 12. között kerül megrendezésre a Tour’d a Havat amatőr síverseny a Magas-Tátrában, Tátralomnicon.

Ester Ledecká hív síelni a csehországi hegyekbe

2023.02.11. Bata Attila
Végül is ebben az a leginkább meglepő, hogy hamarabb is megléphette volna a Cseh Idegenforgalmi Hivatal, de talán nem véletlenül vártak, hiszen a covid időszakban nem lett volna túl szerencsés kijönni a lenti promóciós videóval.

Megkezdődött az alpesi világbajnokság

2023.02.06. Bata Attila
Hétfőn tökéletes időjárási körülmények között a nők alpesi összetett versenyével megkezdődött az a síelők alpesi világbajnoksága. Ezúttal a híres sírégió, a francia Három-völgy két ismert síterepe, Courchevel és Meribel ad otthont a versenyeknek.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.