Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Versenyek témájú cikkeink

2022.05.09.
Trunk Tamás lett a legjobb magyar felnőtt férfi alpesi síelő
A Dablty ma megjelent sajtóközleménye szerint a szlalom és óriásműlesiklás világranglista pontok összesítésével a 18 éves Trunk Tamás lett a technikai számok legjobb magyar felnőtt alpesi síelője.
2022.04.20.
Három év szünet után visszatér a legendás síverseny
Szombaton újra megrendezik a Weisse Rausch (Fehér Mámor) nevű különleges versenyt St. Anton síterepén, immár 23. alkalommal. Az előzőt még 2019-ben rendezték, a járványhelyzet miatt a tavalyi és a tavalyelőtti rendezvény elmaradt.
2022.03.08.
Március 9-én Flachauban pótolják a férfiak szlalom versenyét
Január elején kétszer is nekifutottak a férfi szlalom verseny megrendezésének Zágráb mellett, azonban a pálya alkalmatlansága miatt törölni kellett azt. Az osztrák Flachau jelentkezett és március 9-én itt pótolják be az elmaradt megmérettetést.
2022.03.05.
Síbalett: ötvenévesen sem kopott meg a bajnok tudása
Ez a cikk valami olyasmiről szól, amelyről a mai tizenéveseknek már fogalmuk sem lehet. Egykoron létezett egy sportág, amit úgy hívtak, hogy síbalett. Régen még olimpiai aranyat is osztottak azért, ha valaki sílécekkel a lábán balettozott. Egy fura apropója van ennek a nosztalgiázásnak.
2022.02.21.
Alpesi sí: országos bajnokságon versenyeznek olimpikonjaink
Kedden és szerdán rendezi meg az Országos Alpesi Síbajnokságát a Magyar Sí Szövetség az ausztriai Grebenzenben. A futamokon elindul a pekingi téli olimpián szereplő két síző, Tóth Zita és Kékesi Márton is. Az Országos Bajnokság az MVM Magyar Kupa versenysorozat része.
2022.02.13.
Liu Shaoang olimpiai bajnok 500 méteren!
Liu Shaoang futamgyőztesként jutott döntőbe a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számában a pekingi téli olimpián, ahol rajt-cél győzelmet aratott! Ez Magyarország első aranyérme téli olimpián egyéni számban!
2022.02.10.
Alpesi sí: Szőllős Barnabás hatodik lett az olimpián
Nagyszerű eredménnyel, egy hatodik hellyel zárta az olimpia kombináció versenyét a néhány éve már izraeli színekben induló Szőllős Barnabás. Az első helyen az osztrák Johannes Strolz végzett.
2022.02.08.
Ledecká megvédte hódeszkás olimpiai bajnoki címét
Ester Ledecká megvédte hódeszkás olimpiai bajnoki címét párhuzamos óriás-műlesiklásban a pekingi téli játékok keddi napján.
2022.02.07.
Tóth Zita és Szőllős Noa is kiesett óriás-műlesiklásban
A szakági világkupában éllovas Sara Hector nyerte a női alpesi síelők óriás-műlesiklását a pekingi téli olimpián. Tóth Zita az első futamban nem tudott lejönni a pályán, így kiesett.
2022.02.06.
Megvédi-e olimpiai címét a magyar férfi váltó?
Négy évvel ezelőtt megtörtént a csoda, vagyis Pjongcsangban a férfi váltó – Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor és Burján Csaba összeállításban – megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »