Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Versenyek témájú cikkeink

2022.01.16.
A Mátrában rendezik meg a 30. SkiOutlet Kupát
Mátraszentistvánban, 2022. január 26-án, szerdán kerül megrendezésre a 30. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság, a SkiOutlet Kupa – nyilatkozta Fehér Gyula, aki már 30 éve a bajnokság versenyigazgatója.
2022.01.11.
Grebenzenben lesz a 14. Kovács Dani Sí Emlékverseny
2022. január 15-én rendezik meg a XIV. Kovács Dani Emlékversenyt az ausztriai Grebenzenben. A rangsoroló és szabadidő verseny, az MVM Magyar Kupa versenysorozat része.
2022.01.11.
MVM Magyar Kupa - Kovács Barnabás emlékverseny
2022. január 16-án az ausztriai Grebenzen - St. Lambrecht síterepén rendezik meg a MVM Magyar Kupa - Kovács Barnabás emlékversenyt. A Magyar Kupa versenysorozatának 3-ik fordulója a rangsoroló műlesikló verseny.
2022.01.09.
Schladming: villanyfényes versenyt rendeznek, ezúttal nőknek
Január 11-én, kedden este a már hagyományosnak mondható esti versenyt rendezték volna meg a női mezőnynek a Ski amádé régióban található Flachauban. A versenyt a járványügyi helyzet miatt a rendezők törölték, azonban a szomszédos Schladming vállalkozott arra, hogy házigazdája legyen a versenynek.
2022.01.06.
Kranjska Gora (Szlovénia): teltház a mostani hétvégére
Hétvégén igencsak felkapott lesz a szlovén síterep. Az iskolai szünet miatt ilyenkor mindig sokan vannak, most még a Mariborból áthozott világkupa versenyt is itt rendezik. Hétvégére ki lehet tenni a megtelt táblát!
2022.01.04.
Peking: bemutatták a téli olimpián segédkezők egyenruháját
Bemutatták a februári pekingi téli olimpián dolgozó kísérők és az éremátadó ceremónián közreműködők hivatalos egyenruháját.
2022.01.04.
Tóth Zita nem ért célba a zágrábi műlesiklás első futamában
Tóth Zita nem tudta teljesíteni az első futamot a női alpesi sízők világkupa-sorozatának zágrábi műlesikló versenyén.
2022.01.03.
Tóth Zita indul a zágrábi műlesikló világkupán
Októberi indulása után Tóth Zita kedden ismét rajthoz áll az alpesisí világkupában, ezúttal a zágrábi műlesikló versenyen bizonyíthat.
2022.01.02.
Zágrábban kezdik az évet a legjobb síversenyzők
Eddig 13 férfi és 16 női világkupa versenyt rendeztek a Zágráb melletti síterepen. A horvátok tavaly is jól szerepeltek, a "teltház" garantált lenne, de a járvány miatt idén is nézők nélkül rendezik meg a versenyeket.
2021.11.24.
Síugrás: Vörös Virág bejelentette visszavonulását
Befejezi sportolói pályafutását világkupa pontszerző női síugrónk. Vörös Virág korábbi súlyos sérülése és edzőváltása után nem érezte magában az erőt, hogy az élmezőnybe visszaküzdje magát és harcoljon az olimpiai kvótáért.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »