Menü ≡

Versenyek témájú cikkeink

2020.11.20.
Kiváló hóviszonyok mellett edzenek az osztrákok
Nagyszerű edzőpályát sikerült az hochgurgli (Tirol) pályakezelőknek összehozni. Az osztrákok csapatkapitánya szerint jobbak a feltételek, mint az ilyenkor szokásos coloradói edzéseken vagy versenyeken.
2020.11.19.
Hétvégén ismét világkupa versenyek, nézők előtt!
Hétvégén a finnországi Levi síterepén ismét világkupa futamokat rendeznek, most csak a hölgyek részére. A verseny érdekessége, hogy a világjárvány óta ez lesz az első világkupa futam, amelyet a nézők a helyszínen követhetnek végig.
2020.11.19.
Brutális fekete pályát építenek a francia Három-völgyben
Az idei szezon francia újdonságainak bemutatását nem egy új lifttel kezdjük, hanem egy új pályával. A franciaországi Három-völgy sírégióban található Courchevel síterep 2023-ban alpesi világbajnokságot rendez a szomszédos Meribellel együtt. A világbajnokságra épül a meredek és nehéz pálya.
2020.11.19.
Egyelőre csak a bizonytalanság biztos az Alpesi Sí Világkupa kapcsán
Több forgatókönyv is felmerül a világkupa kapcsán, a járvány miatt nagy a bizonytalanság. A különböző lehetőségeket a skiracing.com vette sorra.
2020.11.07.
Élete legjobb trükkjével készül a kecskeméti snowboardos
Tavalyi sérülése ellenére töretlenül fejlődik a legjobb magyar snowboardos, Fricz Botond. Olimpiai reménységünk tavaly a szezon legelején szenvedett felkartörést, amely miatt egyetlen világkupa-versenyen sem tudott indulni.
2020.11.05.
Hóhiány miatt halasztják az osztrák világkupa futamot
A mostanában megszokott forgatókönyvvel ellentétben most nem a koronavírus okoz gondot a nemzetközi síelésnek, hanem a hóhiány. Az ausztriai Lech-Zürs síterepén november közepére tervezett versenyeket két héttel elhalasztották.
2020.11.03.
Hómenők Kupa: családi versenysorozat Magyarországon
2020. november 8-án, vasárnap lesz Magyarország elsőszámú családi síversenysorozatának nyitó fordulója Budaörsön. A verseny szervezője, a Freeride Club Síiskola várja a síelő gyerekek és szüleik jelentkezését.
2020.11.01.
AKSEL: film készült Svindalról, a norvégok síelőjéről
A már visszavonult norvég klasszis, Aksel Lund Svindal mostanában eléggé elfoglalt. A november eléggé fontosnak tűnik számára, hiszen a hónap elején az önéletrajza jelenik meg a könyvpiacon németül, a hónap végén pedig a dokumentumfilmje, amely karrierje utolsó éveit tekinti át.
2020.10.22.
Világkupa: mindenki erről a maszkról beszélt a verseny után
Szerencsére a hétvégi alpesi világkupa versenyeket a söldeni gleccseren gond nélkül sikerült lebonyolítani. A győztesek mellett a világ leginkább egy svájci síelő maszkjáról beszélt, amely elég viccesnek, illetve bizarrnak tűnt a közvetítésben.
2020.10.16.
Kezdődik! Hétvégén az egész sívilág Söldenre figyel
Túlzás nélkül mondható, nagyon fontos versenyeket rendeznek hétvégén a tiroli Sölden síterepének gleccserén. A koronavírusos időszakban is fontos, hogy a síversenyek ne tűnjenek el a képernyőről. Az első versenyt nagyon szigorú feltételek mellett rendezik, főpróbája lehet az egész világkupa sorozatnak.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »