Menü ≡

Versenyek témájú cikkeink

2021.07.25.
Engedélyezték a leghosszabb világkupa versenypályát
Az utolsó akadály is elhárult, lassan megkezdődhet egy különleges pálya építése, amely a következő szezonokban jelentősen megváltoztathatja a világkupa versenyek szezonkezdetét.
2021.06.02.
Síugrás: Vörös Virág új edzővel készül
Világkupa pontszerző síugrónk, Vörös Virág a következő szezonnak Mitja Oranic vezetésével vág neki.
2021.05.07.
Síugrás: felmondott olimpiai reménységünk szlovén edzője
Szerződése megszüntetését kérte emailben Vasja Bajc, aki eredetileg a 2021/2022-es szezon végéig vállalt edzői feladatot a Magyar Sí Szövetségnél.
2021.05.03.
Küzdelmes szezon után is a pekingi téli olimpia a cél
A járványhelyzet okozta kihívások ellenére is eredményes idényt zártak a magyar snowboardosok. Az elmúlt idény a folyamatos újratervezésről szólt a magyar snowboardsport szakvezetése és élversenyzői számára egyaránt.
2021.03.29.
Liechtensteinben rendez versenyt a Magyar Sí Szövetség
Nemzetközi FIS alpesi síversenyt rendez 18 ország sportolóinak részvételével a Magyar Sí Szövetség a liechtensteini Malbunban. Az egykori szövetségi kapitány, Kovács Barna nevét viselő versenyszámait 2021. március 30. és április 1. között bonyolítják le a szervezők.
2021.03.09.
Március 10-én lesz az Sífutó Diákolimpia a Síparkban
Az idei tanév Sífutó Diákolimpiát a Magyar Sí Szövetség március 10-én szerdán a késő délutáni/esti órákban rendezi a Mátraszentistváni Síparkban. A Covid helyzetre való tekintettel a versenyt a szigorú szabályok betartása mellett bonyolítják le.
2021.03.05.
Jasná: havazás miatt felcserélték a hétvégi programot
Hétvégén öt év után ismét világkupa futamokat rendeznek a szlovákiai Alacsony-Tátrában. Ahogy öt éve, az időjárás most is befolyásolja a programot. Szerencsére, most úgy néz ki, hogy a szombati nap programját kell "csak" megcserélni a vasárnapival.
2021.02.26.
Shiffrin edzőpályáján rendezték az országos bajnokságot
Csütörtökön és pénteken rendezte meg a Magyar Sí Szövetség a felnőtt-, ifjúsági és serdülő alpesi síbajnokság futamait az ausztriai Obdachban. Az első versenynapon óriás-műlesiklásban, másnap műlesiklásban versenyeztek a sízők, és a két szám eredményei alapján összetett bajnokokat is hirdettek.
2021.02.23.
Hat magyar versenyző az északisí-világbajnokságon
Szerdán a németországi Oberstdorfban megkezdődik az északisí-világbajnokság, ahol hat magyar versenyző szerepel majd.
2021.02.23.
Chopok-Jasná: márciusban világkupa verseny
A célegyenesbe értek az előkészületek a március 6-7-én rendezendő világkupa futamokra, amelyeket elég közel rendeznek a magyar határhoz, a hazai síelők egyik kedvenc szlovák síterepén, Jasnán. Sajnos, idén a versenyeket csak a televízió előtt követhetjük.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »