Versenyek témájú cikkeink

Az olimpiai bajnok Ledecká jövőre tér vissza

2022.12.02. MTI
Ez év végére tervezte, de csak 2023-ban tér vissza a versenyzéshez Ester Ledecká, a háromszoros olimpiai bajnok cseh alpesi síző és snowboardos.

Újabb világkupa versenyt töröltek az időjárás miatt

2022.11.06. Bata Attila
Nem indul jól az idei versenyszezon a síelők világkupájában. A mai helyszíni szemle után világossá vált, hogy az ausztriai Lech/Zürs síterepén sem lehet megrendezni a november 12-13-ra tervezett versenyeket. Eddig nyolc versenyből hetet nem tudtak megrendezni…

Semmering: három versenyt láhatunk az ünnepek között

2022.10.29. Bata Attila
Jó hír azoknak, akik szeretik a versenysportot és hajlandók érte még a közelebbi síterepekre is ellátogatni. A Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) bejelentette, hogy a rossz idő miatt elmaradt söldeni női világkupa futamot karácsony után a magyar határhoz közeli Semmering síterepén pótolják be.

Zermatt: elmaradnak a lesikló versenyek

2022.10.25. Bata Attila
Idén rendezték volna meg először a svájci Zermattból induló, de már az olasz részen célba érkező világkupa futamot a férfiak és a hölgyek részére. Szombaton már törölték az eheti férfi futamot, ma pedig a jövő heti női versenyek törlését jelentették be.

Sikeresen mutatkozott be az új léc a söldeni versenyen

2022.10.24. Bata Attila
Nagy érdeklődéssel vártuk a szezon első versenyét, amelyet hagyományosan a söldeni gleccseren rendeznek meg. Sajnos a szombati versenyt meghiúsította az időjárás, vasárnap azonban a férfiak mégiscsak megkezdték a szezont, amely érmet hozott Hirscher debütáló sílécének.

Sölden remek pályával várja a világkupa rajtot

2022.10.20. Bata Attila
Egy hónap alatt óriási változáson ment át a gleccser versenypályája. A szeptember elejei állapotra már rá sem lehet ismerni, szombaton valószínűleg gond nélkül megrendezhetik a szezon első világkupa versenyét a söldeni gleccseren.

Ezen a hétvégén elkezdődik a világkupa sorozat!

2022.10.20. Bata Attila
Hét hónap szünet után a hétvégén ismét világkupa versenyt rendeznek és sokunk örömére közvetítenek a tévében. Egy rövid összefoglaló mi történt az elmúlt időszakban, és mi vár a versenyzőkre ebben az a szezonban.

Snowboard Világkupa Versenynaptár 2022/2023

2022.10.13. síelők.hu
A 2022/2023-as FIS Snowboard Világkupa Versenynaptár az októbertől márciusig rendezett futamok helyszíneit és időpontjait tartalmazza Big Air, félcső, paralell szlalom, snowboardcross és slopestyle számokban.

Hómenők Kupa: idén is lesz családi síverseny sorozat

2022.10.04. 2022.10.12. síelők.hu | frissítve: 2022.10.12.
2022. október 16-án, vasárnap elrajtol Magyarország elsőszámú családi síversenysorozata. A nyitó fordulóra a szervező, Freeride Club budaörsi műanyag borítású sípályáján kerül sor. A Síiskola várja a síelő gyerekek és szüleik jelentkezését.

15 éves a legfiatalabb világkupa versenyző Söldenben

2022.10.05. Bata Attila
Alig több mint két hét és ismét a tévé elé ülhetünk, hogy világkupa versenyt láthassunk. A szerencsésebbek akár a söldeni helyszínen is láthatják, ahogy egy hatalmas tehetségnek kikiáltott, 15 éves lány rajthoz áll élete első világkupa versenyén.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.