Menü ≡

December 10-től újra lesz vasárnaponként Havazin

2017.12.06. | Szerző: Gémes Renáta
A téli idényben újra látható lesz a Havazin az RTL Klubon. Szokás szerint vasárnaponként jelentkezik a műsor, melyben idén is láthatják a nézők hírességek sízését és a profikat versenyhelyzetben. A szezon első adása 2017. december 10-én 11.45-től lesz az RTL Klub csatornán.
h i r d e t é s
Az első adásban Debreceni Zita műsorvezető válogat kedvenc síterepi közül, fantasztikus gleccsereket és kalandoroknak való sípályákat mutatunk be, de természetesen nem maradhat ki egy kis nosztalgiázás sem, amikor is a romantika jegyében férjével Giannival töltöttek egy felejthetetlen hétvégét a Cortina D'Ampezzo-i síparadicsomban. Elkísértük őket csokikóstolásra is, és Giannit kihívás elé állítottuk: 2 gyerek hócsatáját kellett állnia.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A kétszeres világkupa dobogós Miklós Edit visszatért sérüléséből, így izgalmas versenyek elé néz. Ott leszünk a nyomában, és az első adásban már be is számolunk múltheti világkupa szerepléséről, Lake Louise-ban. De felidézzük a tavalyi évad legviccesebb forgatásait, kulisszatitkait is.
A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen és havon. A műsor bemutat népszerű és kevésbé ismert síterepeket, valamint olyan szálláshelyeket, melyeket a szerkesztők is kipróbáltak és jó szívvel ajánlanak mindenkinek.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
Kapcsolódó fórum:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »