Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HAVAZIN: Müller Attila extrém bevetésen

2014.12.18. Gémes Renáta

Az Alpesi Sí Világkupa mezőnyének újabb megmérettetése, valamint Müller Attila és az Éjjel Nappal Budapest Vandájának kalandos napja a Havazin vasárnapi adásában.
ÉNB-Vandát a sokat próbált, extrém kalandjairól híres műsorvezető, Müller Attila vitte magával a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkba, ahol hó hiányában is találtak kedvükre való kikapcsolódást. Jelenleg itt üzemel az ország leghosszabb és legszélesebb műanyag sípályája, ahol esti sízésre is van lehetőség, de az igazi kalandokat ezúttal nem a sípálya jelentette számukra.

Magyarország leghosszabb libegőjével a felvonózás csak a kezdet volt. Az igazi adrenalin bombát Vandáéknak az extrém kötélpálya jelentette, mely hazánkban szintén egyedülálló, Európában pedig egyelőre csak az alpesi területeken ismert. A sebesség és a félelem leküzdése nem jelentett gondot hőseink számára. A napot további száguldozással tették teljessé, amikor is Európa leghosszabb bobpályáján csúszkáltak.
Az élményekkel teli sportnap végén pedig következett egy kis jégkorcsolyázás, a Havazin alkalmi párosa egy rögtönzött kűrrel ajándékozta meg nézőközönségét.
A hazai hobbisportolók után a profi sízők is megmutatják magukat a Havazinban. A Világkupa legutóbbi fordulója Are-be költözött, miután törölni kényszerültek Val d'Isere-ben és Courchevelben mind a férfiak, mind nők versenyét. Összefoglaljuk a hétvégi eseményeket, megmutatjuk a legjobb kaszkadőrmutatványokhoz hasonló bravúrokat, és megszólalnak a legjobbak, köztük Eva-Maria Brem,Tina Maze, Sara Hector, Marcel Hirscher,Ted Ligety és Benjamin Raich.
Havazin 2014. december 21-én, 12.10-től az RTL Klubon!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.