Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Legyen ez a Te szezonod!

2023.12.18. 2024.01.09. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2024.01.09.

Védd ízületeidet a Bauerfeind rögzítőkkel!

Miben segíthetnek rögzítőink?

A téli sportok komoly terhelést jelentenek az ízületekre, és egy sérülés akár a szezon végét is jelentheti. Védd ízületeid a Bauerfeind rögzítők segítségével, legyen szó síelésről vagy snowboardozásról. A Bauerfeind csúcsminőségű termékei segítenek megelőzni a sérüléseket és támogatják a regenerációt.

Legyen a téli sport szezonod is kényelmes és biztonságos!

A lesiklás, és szlalomozás során fontos az ízületek stabilizálása és az igénybevétel csökkentése. A Bauerfeind rögzítőink orvostechnikai minősítésű eszközök, amik támogatást nyújtanak, stabilizálnak és védelmet biztosítanak az ízületeknek, a fájdalmas szakadások és húzódások ellen. A könnyű és kényelmes Bauerfeind GenuTrain térdrögzítő ideálisan illeszkedik, és segíti a véráramlást és a propriocepciót, csökkentve ezzel a fájdalmat, duzzanatot és az újrasérülés kockázatát.

Válaszd a Bauerfeind térdrögzítőinket, melyek kényelmesek, ideálisan illeszkednek és hatékonyan támogatják a térdízületet és szalagokat.

A térdrögzítő nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem egy olyan orvosi eszköz is, amelynek célja a tünetek csökkentése, a gyógyulás támogatása vagy a sérülések megelőzés. Az optimális hatás elérése érdekében kritikus, hogy a térdrögzítő pontosan illeszkedjen - ez nem csupán a kényelem, hanem a terápiás hatások szempontjából is elengedhetetlen. A térdrögzítők különböző képpen fejtik ki hatásukat, például támogatást nyújtanak, enyhítik a fájdalmat vagy akár masszírozzák a térdet. Az optimális illeszkedés hiányában ezek a hatások csak részben vagy egyáltalán nem érvényesülhetnek.

Ezért hangsúlyozzuk, hogy mielőtt térdrögzítőt vásárolnál konzultálj szakembereinkkel, orvosi segédeszköz boltjaink egyikében. Ők az ellátás során pontos méretvétel alapján olyan térdrögzítőt ajánlanak neked, amely megfelel a tüneteidnek és az alkatodnak. Ezáltal biztosítva, hogy a térdrögzítő gyorsan és hatékonyan segítsen a problémáid kezelésében.

GenuTrain®:

Az aktívbandázs a térdízületek számára biztos tartást ad, és a mozgás közben is jól illeszkedik. Élénkíti a vérellátást és aktiválja a térdet körülvevő izomzatot. Elősegíti a duzzanatok felszívódását és csillapítja a fájdalmat.
RhizoLoc®:

A síficam a leggyakoribb sí sérülés a kézen. A rögzítő stabilizálja a hüvelykujj ízületét, melynek mozgathatósága egy tépőzáras nyelvvel korlátozható.
LumboTrain®:

A LumboTrain® deréköv segít stabilizálni a hátat és enyhíti az akut és krónikus derékfájdalmat, amit hátsérülések, enyhe porckorongsérv vagy izomgyengeség okozhat. Körkörös kompresszióval és egy viszkoelasztikus párnával kombinálva, mozgás közben támogatja, és masszírozza a hátat, enyhíti a fájdalmat.
Élvezd az aktív élet örömét, kiváló minőségű termékeink támogatásával!

Vigyázz testedre, és hagyd, hogy a Bauerfeind termékek segítsenek élvezni a téli sportok örömét!

A megfelelő termék kiválasztásában szakembereink sokat segíthetnek: Keresd a Bauerfeind termékeit a Dr Orto szaküzletekben!
Exkluzív magyarországi Bauerfeind kiskereskedő és forgalmazó: LBT Kft.
Dr Orto Egészségcentrum
1135 Budapest, Béke utca 45.
E-mail: ugyfelszolgalat@drorto.hu
Telefon: + 36 1 239 2380
Részletekért kattints weboldalunkra: https://www.drorto.hu/ortezisek-protezisek/
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.