Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Balesetmegelőzés témájú cikkeink

2022.03.04.
Gerlitzen: magyar síelő esett ki a síliftből
Csütörtök délután három óra körül egy magyar síelő esett ki a karintiai síterep egyik négyszemélyes ülőliftjéből. A férfi a kezéből kiesett síbotot próbálta megmenteni, miközben kicsúszott a székből. Körülbelül hat métert zuhant.
2022.03.01.
Covid fedezettel kínál utasbiztosítást a Mondial
A pandémia kitörése óta fokozott elővigyázatossággal és tervezéssel érdemes megszervezni a külföldi utazást. Mindebben segítségre lehet a Mondial Assistance Utasbiztosító, aki a Covid-19-cel kapcsolatos megbetegedés esetén és a téli sportokra is megfelelő fedezetet nyújt!
2022.02.10.
Így tudod elkerülni a sísérüléseket
Ha nem szeretnéd, hogy vákuumágyban hozzanak le a hegyről, a drága helikopteres utat is kihagynád a kórházba, és helyette inkább a hüttében pihennél két csúszás között, akkor érdemes megfogadni Dr. Knoll Zsolt PhD., az Emineo Magánkórház ortopéd-traumatológus, sportsebész, térdspecialista tanácsait, hogy megelőzd a sísérüléseket.
2022.02.07.
130 utas rekedt egy meghibásodott síliften Csehországban
Egy kellemetlen kaland ért véget szerencsésen a csehországi Přemyslov síterepén vasárnap délután. A felvonón rekedt összes utast biztonságban lehozták a földre.
2022.01.27.
Horror jelenetek a meghibásodott dél-koreai síliften
Aki a lenti videót megnézi, és erős figyelemmel követi mostanában, hogy mi zajlik a síelés világában, vagyis olvas minket rendszeresen, azoknak valahonnan ismerősek lehetnek a videó képei.
2022.01.20.
Dicséretesen viselkedett eltévedése után a fiatal síelő
Íme, a jó példa, hogyan kell viselkedni, ha bajba kerülünk. Egy 14 éves lány tévedt el síelés közben egy osztrák síterepen. Időben értesítették a hatóságokat, pontos információkat adott és az ijedtségen kívül nem történt baja.
2022.01.19.
Ittas vezetés, felborult autó az osztrák sípályán
Szerencsésen megúszta a balesetet az a két osztrák fiatal, akik ittasan kocsikáztak fel és le egy osztrák sípályán a késő esti sötétben. Az autójuk felborult, de mindketten ép bőrrel mászhattak ki a kocsiból.
2022.01.17.
Aprés-ski: hegyimentők hozták le a nem szomjas síelőket
A covid előtti idők síelés utáni bulijairól most nem beszélhetünk, de még mindig előfordul, hogy egy síelést követő intenzívebb italozás után nehézségbe ütközik lejönni a hegyről vagy a szállást megkeresni. Múlt héten Tirolban egy német apa és fia hívta a hegyimentőket, miután nem tudtak hazatalálni.
2022.01.05.
Biztonság vagy divat? - Védőfelszerelések síeléshez
A téli csúszások során a felszerelésünk legalább olyan fontos, mint a ruházatunk. Ám sokszor a legfontosabb tényezőt elfelejtjük vagy nem tartjuk annyira fontosnak, mert “úgyse megyek gyorsan” címszóval letudjuk. Ez pedig a biztonság, azaz a védőfelszerelések!
2022.01.03.
USA: szilveszterkor 21 utas rekedt éjszakára a kabinos liften
Az idei év utolsó napját biztosan sokáig emlegetik majd azok, akik kénytelenek voltak az egész éjszakát a jéghidegben, egy lassan jégveremmé váló kabinos liftben tölteni, valahol a levegőben, ég és föld között.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »