Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

esterke83 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esterke83
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
2010.02.16. 13:47
Helló Síelők!!

A párommal rendszeresen látogatjuk a S.újhelyi sípályát,főleg esti sízések alkalmával.Ilyenkor másabb az egész,jobban szeretem mint a nappali síelést.Nagyon hangulatos,modern és családias hangulatú "síparadicsom" várja az idelátogatókat.
A pálya tökéletesen el van dolgozva,nagyon jókat lehet rajta síelni,állandóan karba van tartva,mivel az üzemeltetők és az ottani dolgozók,a vendégek igényeit figyelembe véve folyamatosan azon dolgoznak,hogy minél színvonalasabb környezet fogadja az ide látogató sportolni vagy kirándulni vágyókat. Én amikor az átadás napján először megláttam,hogy milyen változások történtek,el sem akartam hinni,hogy ez a "mi" Magas-hegyünk!!Az ember mintha nem is Magyarországon járna!!Tökéletes!!!
Ajánlani tudom mindenkinek,gyertek el és győződjetek meg róla ti is!A sízés mellett nem szabad kihagyni a hófánkot és a bobot sem,mind-mind más élményt nyújt.
Köszönjük,hogy nekünk is van egy olyan sípályánk amire büszkék lehetünk és büszkén mondhatjuk,hogy igen Újhelyiek vagyunk!!

üdv.: Taki
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.