Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bad Kleinkirchheim topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2011.01.30. 19:09
Szia Danny! Na erről írtam,ezek szerint Ti voltatok,akikről beszéltem.Egyszerre értünk oda,egy hölgynek segítettem a szállást megkeresni a csapatotokban,mivel a púderarc nagyon buta és csúnya kiscsaj a "recepción" hadarta a németet erős akcentussal.Amikor azt mondtam,hogy próbálja meg megérteni a magyart hasonló módon,bizony visszavett,angolul viszont döbbenet,de nem tudott.Láttam vagy kétszer,hogy kifakadtok,de értelme tényleg nem sok volt.Felejtős a hely,ennyiért pláne.A Car Tour sajnálkozott,ill. a köv. útból adna 10%-ot,át fogjuk gondolni.Sok szép szállást láttunk valóban a pálya mellett,felírtunk egy pár címet,de 1-len magyar ajánlatban nem szerepelnek.Az van,hogy a Balkánba sorolt hazánkfiának a maradékot adják aranyáron.Osztrák irodában foglalok innentől ill. csak privát.Mindig tanulunk.
Tisztelt Szerkesztőség! Ideje lenne már ezzel a témával áthatóbban foglalkozni ill. javaslok egy síetikai kódex felállítását,mert az irány nagyon rossz.Elsőéves,ittas síelők száguldoznak a pályán sisak nélkül,tolakodás,káromkodás,egyik pályáról a másikra történő szabálytalan átcsúszások,stb.
Ha így folytatjuk,megutálnak minket örökké,pedig semmivel nem síelünk rosszabbul,csúnyábban és olcsóbban,mint a fritzek. Üdv!
Előzmény: (dannydog 106455)
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.01.28. 09:55
Sajnos mi is itt voltunk elszállásolva, és mi voltunk, akik virslit és szalonnát vittünk a reggelihez, mert már untuk az egyhangú reggelit ( öt féle felvágott, sajt). Minden reggel ugyanaz. Az ebéd az egy rossz vicc volt. Valami tésztaféle porlevessel, ehetetlen. Inkább a hüttékben ebédeltünk az első két nap tapasztalata után. Nesze neked all inclusive ellátás!!! Talán még a vacsora ami elfogadható szinten volt, ha minden hasonló minőségű lett volna, egy szót sem szólok.
Pályaszállásért fizettünk, ennek ellenére az apartmantelep egy más részén helyeztek el minket (17-en voltunk). A sípálya kb. 500-600 méterre volt a szállásunktól, az ebédlő valamivel messzebb. Délután fáradtan, bakancsban nem volt túl kellemes a szállásig gyalogolni. Reggel, és este szintén gyalogolnunk kellet az étkezőhöz. Nem is a gyaloglás a probléma, hanem az, hogy nem ezért fizettünk nem kevés pénzt. Voltam már pár helyen, de egy rossz félpanzió is űberelte ezt az all inculive-nak nevezett nem is tudom hova soroljam ellátást. Az apartmanjainktól nem messze szintén volt egy étterem ami hozzá tartozott, viszont a paraszt török azt nem nyitotta ki, mert még nincs telt ház címszóval, majd februárban!!! Az első napi cirkuszolás után annyit sikerült elérnünk, hogy legalább este beülhessünk oda beszélgetni, iszogatni persze a kajáért fel kellett gyalogolnunk, mert azt nem hozatta le.
A házakban nagyon hideg volt! Nem vagyok fázós, de rendesen fel kellet bent öltöznünk, hogy ne fázzunk, ez sem volt kellemes az egész napos síelés után.
A magyar személyzet tényleg nagyon rendes, és aranyos volt, elmondtuk a problémáinkat, együtt éreztek velünk, de sajna nem tudtak mit tenni.
Köszönetképp távozáskor nem fizettük az az idegenforgalmi adót, nem töltöttünk ki semmi papírt, egyszerűen megreggeliztünk (virslit és szalonnát), a zárakban hagytuk a kulcsokat és eljöttünk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.