Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bad Kleinkirchheim topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2011.01.31. 21:21
Mi is 30-40 helyen jártunk már Ausztriában,de ez a 3 csillagos all.in-hez nem volt méltó,egész pontosan köszönő viszonyban nem állt vele.A müzlit,meg a felvonós wifit én is meghagynám annak,aki ezt igényli.Egyébként érdekes,hogy nálunk a fűtés 19,20-án oké volt,de 2 uccsó nap majd megfagytunk.A léceket a velünk együtt lakó németek sem tudták,hol is kellene tartani,na most ez 25 éve Certovicán már nem volt kérdés.A véleményem teljesen megegyezik danny-vel,azt hozzáteszem:eszméletlen sokat és jót síeltünk mind az öten,tömeg nuku,csak ez a fránya "pálya"szállás.A gyerekek kijelentették:egy évig nem akarnak felvágottat látni.
A török egy félkontinentális ellátással,pályaközeli szállást adott el aranyáron a balfék keletieknek.Most már értem,miért is volt oly kevés a hazai vendég.A cumit bekaptuk,be kell vallani.Kár ezt túlragozni,ennyi! Ettől függetlenül csak a szépre emlékezni,nem történt tragédia,a síelés megvolt,km megvolt,szintkülönbség megvolt.
Előzmény: (dannydog 107376)
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
2011.01.31. 21:02
Érdeklődve olvastam a hozzászólásod, ha Neked ez a ..... kimerítette az all inclusive ellátás fogalmát, akkor valószínűleg veled van a baj.
Nem egy helyen voltam már síelni, szállodában, apartmanban, panzióban, de az itt tapasztalt ellátás a legutolsók között van. 17-en voltunk jan. 18 és 23 között, tehát veletek egy időpontban, és egyhangúlag állapítottuk meg, hogy ezért a pénzért egy nulla volt amit kaptunk!
Pontosan azért fizetek a pályaszállásért, hogy ne kelljen autóba ülnöm, mert ha már autóba akarok ülni, akkor a pályától pár kilométerre szállok meg jóval olcsóbban, és kocsikázok. Ha már beültem tök mindegy, hogy 500 métert, vagy 5 kilométert autózok.
A reggeli totál egyhangú volt, minden nap ugyanaz. Itt a müzlikről nem akarok beszélni, mert azt egye aki akarja, meg aki fogyózik, de ne az, aki egész nap lécen akar állni!:)
Az ebéd az...inkább nem beszélek róla. A vacsorával nekünk sem volt komolyabb problémánk.
A fűtéssel kapcsolatban, volt velünk gyerekes család, ők szóltak a recepción, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor oltári balhé lesz. Ezek után lett náluk valamivel melegebb...:)
Végül még annyit, hogy a magyar felszolgálók (akik tényleg aranyosak voltak), elárulták, hogy a töröknek ez az utolsó szezonja, és valószínűleg még amit lehet kivasal a helyből, és ezért nincs választék, ezért por a leves stb...
szabolcsij
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.01.30. 23:31
Mi is az Alpinában töltöttünk el 1 hetet jan 15-22ig a barátnőmmel. Viszont mi abszolút pozitiv élményekkel jöttünk haza. 2en voltunk a 6 személyes lakásban. Jó tágas volt. A sí cuccoknak külön szobája volt :)
A termosztát 30 fokra odakongatva. Estére 20fokra le kellett venni, sőt 2 este résnyire nyitott ajtónál aludtunk oylan meleg volt. Nem értem, hogy mi nem tetszett a reggeliben. Volt több féle műzli, rántotta, szendvicsnek való, piritos, zöldség. Mi kell még? Kávéról nyilatkozni nem tudok, mert nem kávézom. Ebédelni egyszer sem jöttünk le a hegyről, mert sielni mentünk úgyhogy hüttézés volt. A vacsora összességében rendben volt, azt leszámitva, hogy 2 este tényleg gyenge volt a kaja. Maximális tisztelet a magyar felszolgálóknak, ők tényleg nagyon kedvesek voltak!

Ez egy jó szállás. Főleg amennyiért le tudtuk foglalni. Nekünk 109ezer Ft/fő/7éj volt. Amiket hiányolnak sokan, azt keressék egy 4*-os hotelben. Azt kell foglalni. Viszont arra készülni kell, hogy az 150ezer/fő/7éj él alatt nem kapod meg, jahhh és abban csak reggeli van! Viszont ott lesz első osztályú kaja.

Wifi: fel kell sétálni a felvonóig. Ott van ingyenes és gyors wifi. Egy nap sajnos dolgoznom kellett. Felsétáltam a laptopommal, beültem a hütte teraszra, Rendeltem egy sört. Nem tudom mikor dolgoztam ilyen jót utoljára :))

TV: tényleg ennyire kell a magyar csatorna? Egy jó kis RTL klub vagy tv2... röhej. Mi vittünk filmeket magunkkal és azt néztünk.

Szerintem a pályák nagyon jók voltak. A piros 26, 27es buckás volt délutánra. Azt leszámitva nagyon bejött. Ami a legjobb volt. Alig volt ember. Semmi tömeg. Nulla várakozás. A felvonók is rendben voltak. Szerintem az a lényeg hogy ülőlift vagy kabinos legyen. Aki szerint ezek lepukkantak voltak az menjen el szlovákiába. A festés néhol le volt verve, de azt a nagyérdemű közönség köszönheti magának...

Mi a lenti házakban voltunk. Van egy egyszerű módszer a hosszú bakancsos gyaloglás ellen. mi pl. ezt csináltuk. bedobtuk a lécet és bakancsot az autóba. felgurultunk a parkolóig. Felvettük a bakancsot és átsétáltunk a hidon. Már ott is voltunk a felvonónál. Kicsit erős azért ezt felhozni negativumnak :)

Egyetlen nagy negativum volt. A recepción a nagy szemű, nagy homlokú picsa. Katasztrófa...

Én ha tehetem jövőre is ide jövök!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.