Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tále topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
petymeg
52 élménybeszámolót írt
52
14 éve tag
2011.02.14. 11:50
mi másnap voltunk, azaz szombaton. az előző napi-esti eső+utána az éjszakai fagy megtette a hatását és reggel tükörjégen lehetett síelni. van aki szereti ezt, nekem nem nagyon tetszett.
volt olyan aki a meredek résznél elesett és a pálya aljáig csúszott hason-háton, ha nem saját szemmel látom el se hiszem! a jeges pálya mellé még pont szembeszél is fújt, abszolút nem voltak ideálisak a körülmények.
(egy fokkal jobbak voltak azért mint előző nap myton, fent köd+vizes hó+szemerkélő eső)
Előzmény: (gaboca 109583)
gaboca
3376 élménybeszámolót írt
3376
15 éve tag
2011.02.11. 23:25
Ma nem volt az igazi,itthonról -3.5 fokban indultunk kint már csak nulla volt. A pálya nem tudott kifagyni, volt rajta 10 cm körüli puha hókása, oldalra nem tartott át taposni a kemény rétegig nem lehetett. Sebaj gondoltam ez gyorsan letolódik előjön a jég azon már lehet, nem jött be elkezdett havazni és a két matéria gyorsan összeállt kellemetlen tapadós láthatatlan apró rázós buckává, olyan volt mint macskakövön görkorizni.
Síszünet... Korán 3/4 9 kor két busznyi szlovák diák majd később 2-3 azonos közlekedési eszközzel magyar középiskolás diák. Nemzetünk erősen alul szocializált sípályán való viselkedés terén, tollászkodás, fényképezés, traccsolás kiszállónál-beszállónál, pálya közepén, esés-kelés pályán, felvonóban...
Egy óra magasságában változó intenzitású havazás meggondolta magát és átváltott szemetelős esőzésbe... Nagyon kellene már a hó!!!
Három órakor diák csoportok el, csend-rend-nyugalom síelés :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.