Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.01.24. 10:10
Kedves MaZo!

Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat, szombaton még ideális volt mindkét pálya. Sajnos csak az erdei pályát tudjuk kezelni, azt is csak síszánnal taposni. Javaslom a honlapunk főoldalán a hírlevélre feliratkozást, így a fenti pályák nyitásáról első kézből értesülhettek.

Üdv! G. Rezső

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Éjszaka tudtunk egy keveset hóágyúzni, és a ratrak is jól feldarálta a pályákat, így jó feltételekkel várunk mindenkit, kedvező hétköznapi árakon. Nyitva lesz az 1/A, 2/A és már a bébi pályánk is, működik a büfénk és a sí és snowboard iskolánk (bejelentkezés 20/9430505) természetesen a kölcsönzőnkkel.

Érdemes hozzánk este is kilátogatni egy kis munka utáni csúszásra, mert ma estétől nyitva a snowpark új tányéros felvonója is a 3/A pályával. Itt még nem 100%-os a készültsége a pályának, de a 3. oszlopnál van egy alternatív kiszálló, ha a fenti már kopott. Gyertek minél többen és teszteljétek az új Doppelmayr felvonónkat a hozzá tartozó világított pályával (3/A)együtt. Egy kis kidobó már van a Big Air helyén, ami már használható, igyekszünk minél előbb üzembe helyezni a teljes snowparkot.

A hét végén még a nap is ki fog sütni, szép időnk lesz, folyamatosan hóágyúzunk és még van természetes hó is a felső meredek és az erdei pályákon is, így az is fog működni szombattól. A snowtubing (hófánk) pályánkon ideálisak a viszonyok, jó móka a 7 döntött kanyaros zárt pályán a lecsúszás, főleg ha háttal is megy az ember, ezt mindenkinek ki kell próbálni! Természetesen használható még az ingyenes, természetes havas szánkópálya is.
Jelentős sorok ezen a hét végén sem alakulhatnak ki, szükség esetén 8 felvonóval tudunk egyszerre üzemelni.

Újdonság az IE böngészővel villogás menetes élő kameránk, a 4-es kameránk korábbi képével, nézzétek élőben is az eseményeket.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (MaZo 152029)
MaZo
3 élménybeszámolót írt
3
11 éve tag
2013.01.22. 21:54
Vasárnap (01.20-án) délután csúsztam először a Nagyvillámon. Sajnálom, hogy mire odaértünk az 1-es pálya minősége már nem volt a legjobb. Viszont a 2-es erdei pályát nagyon élveztük (eltekintve néhány kavicsos résztől), visongva száguldoztunk végig rajta! Néhány helyen estére már jégfoltok is kialakultak, de ez nem jelentett gondot. A felvonónál mindig gyorsan ment a sor, várni 1-2 percnél többet nem kellett. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, fáradságot nem kímélve, türelmesen segítették a kezdőket is. A hüttében a hosszú sor, kibírható volt, az árak rendben vannak. A bérletpénztárnál nem volt gond, pörgős volt a kassza.
Ha lesz még megfelelő mennyiségű hó, biztosan kimegyünk 1-2 csúszásra.
Összességében elégedettek vagyunk, nagyon jól szórakoztunk! Igazán remek délután volt!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.