Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
2013.03.15. 14:09
Minden jót nektek is Rezső! A fiúk nevében köszi a törődést. Nem régiben eldőlt, hogy lehetőségként csak a visszafordulás maradt. Most hazafelé küzdik magukat a fiúk. Jó utat, s most kivételesen kevés havat kívánok nekik.

Csabor akit tegnap nem tudott csapdába ejteni a hó, de holnap új lehetőséget ad neki.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2013.03.15. 12:41
Szia Lackó!

Köszönjük mi is a látogatást, lám-lám még egy haladó edzésre is alkalmas mini gleccserünk, és ez tényleg elérhető közelségben van.

Jó sízést nektek Ausztriában, mutassátok meg a visegrádi mini gleccseren tanult magyar "pedálost" az osztrákoknak.

És akkor jöjjön a szezonzáró hírlevelünk, mert nálunk is támad a tél!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Friss helyzetjelentés a pályáról március 15-én.

Az eddig leesett hómennyiség sajnos nem elegendő az üzemeléshez, és az sem egyenletesen oszlik el a pályán. Egy-két hófolt még maradt a régi hóból, de az sem összefüggő, a hó a meleg, vizes földre esett, így inkább gyepsízésre alkalmas csak a pálya.

A szerpentin út téli gumival járható, kirándulásra, hógolyózásra és egy kis szánkós csúszkálásra azért alkalmasak a pályák, most bátran igénybe lehet venni, csak vigyázzunk egymás testi épségére.

A Bakonyba és a Mátrába viszont jelentős mennyiség esett, nekik összefüggő hóalapjuk van, estére a szél is eláll, így holnap már lehet közlekedni mindenfelé az országban. Mindenkit arra bíztatok bátran induljon el a nyitva tartó magyar pályákra a hét végén, mi is így ünneplünk a családdal.

Sajnos nálunk a szezon megint gyorsan zárult, de tudomásul kell vennünk, hogy a "természet az úr", így mini gleccserünk, némi fellángolás után, nyári álmot fog aludni. Mi már megkezdtük a jövő szezonra felkészülést, reméljük legalább ilyen tél lesz az elkövetkező is, köszönjük mindenkinek az eddigi látogatást, találkozunk ősszel a gyepsís, műanyag pályás szezonnyitónkon.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.