Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
BIGSZASZA
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2015.01.02. 18:16
Tisztelt Gutbrod Rezső úr
Nagyon remek munkát végeztek annak ellenére hogy meglehetősen kevés természetes hó eset, rengeteg embernek családnak kínálnak kiváló szórakozást idő töltést mind a pályán mind azon kívül is ( büfé, kölcsönző stb.) Több alkalommal volt szerencsém önöknél síelni úgy egész napos programként vagy csak az esti órákban ami remek volt, viszont egy apró észrevétel amire szeretnék választ kapni már elég rég.
Azt szeretném kérdezni hogy van e valamilyen szabályzat arra nézve hogy kinek milyen pályát szabad használni gondolok itt arra hogy síelni tudás, életkor, magasság, (gyerekekre gondolok)Mert nem egy alkalommal találkoztam azzal a jelenséggel hogy síelni nem tudó gyerekek a pálya egyik szélétől a másik széléig keresztben botorkálnak sokszor a szülök közreműködésével ami elég veszélyes(1/a pálya)sokan itt tanítják a gyerekeket síelni!!Félre értés ne essen nem a gyerekek ellen vagyok hiszen nekem is van gyerekem de nekem a gyerek biztonsága mindennél fontosabb!! És vagyunk egy páran akik ha oda megyünk síelni a pályára akkor szeretnénk úgy fentről lejönni hogy ne keljen kis gyerekeket kerülgetni és arra vigyázni hogy nehogy valamelyiket elüssük vagy nekiütközzünk, nem is beszélve arról ha valaki fentről jön a piros 1-ről!! Volt olyan alkalom napközben hogy síoktatást tartottak a pályán gyerekeknek ami sehol nincs a szabályzatban vagy csak én nem találtam! Ez azért fontos számomra mert ha oktatás van akkor nem használható teljes mértékben a pálya az összes gyerek előre megy a felvonókhoz ezáltal hosszabb lesz a várakozás és kevesebb a síelés viszont teljes áru jegyet kell váltani!!
Kérem hogyha ideje engedi és tudna pár mondatban válaszolni akkor legyen szíves, köszönöm!!
Ennyit találtam a szabályzatban ami a kérdésemmel kapcsolatos: (A Visegrád Síiskola oktatói és tanulói a felvonóknál elsőbbséget élveznek!
A bérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe és vállalja, hogy a kezelők utasításait betartja, mások testi épségére ügyel, baleset esetén a helyszínt nem hagyja el! Megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat!Nincs visszatérítés: rossz idő, sorbanállás, a pályák állapota és száma miatt, a két órát meg nem haladó liftleállás ill. áramszünet esetén, valamint a bérlet elvesztése kapcsán! Kérjük, hogy jegyvásárlás előtt tájékozódjon a pillanatnyi helyzetről!)


Üdv. Szabó András
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2015.01.02. 08:11
Köszönjük az elismerő szavakat, továbbítom az egész csapatnak, kiváló munkát végez az egész gárda, és ezek szerint meg is van az eredménye, jó olvasni a pozitív véleményeket.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres év végén, és év kezdeten vagyunk túl!

Kiváló hóágyús csapatunknak köszönhetően rekord idő alatt készültek el pályáink, gyakran emberfeletti munkával, így már összes hóágyúzott pályánk üzemel a hozzájuk tartozó liftekkel együtt.

A vastag hóréteg a pályákon biztos alapot teremt a tartós üzemelésünkhöz, kis szerencsével még hó is eshet szombat este nálunk, folyamatosan nyitva leszünk, méghozzá ma és holnap 22 óráig, immáron rendes nyitva-tartással.

Fontos, hogy a kedvezményes időszak és az akciók már 16 órától élnek nálunk, így akár egy 6 órás jegyet is lehet délutántól igen kedvező áron vásárolni, és este 10-ig lehet (pénteken és szombaton) élvezni egyedülálló hangulatú esti sízéseinket. Mától üzemel a snowtubing (hófánk) pályánk is, így a természetes havas ingyenes szánkópálya mellett, lesz lehetőség ennek kipróbálására is (ez fizetős), igen jó móka, tapasztalatból mondhatom. Tehát 4 pályával 6 felvonóval sorállás mentesen lehet nálunk az évet kezdeni, működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel) és a szerpentin úton mindkét irányból téli gumival jól járható.

Emberek ébresztő, ideje észhez térni az új évi kábulatból, és rácsodálkozni frissen született mini gleccserünkre, aki kipróbálja garantáltan nem fog csalódni.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.